Eşimle ilişkimi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim?

Güzel yemekler yapıp huzurlu bi ortam sağlarsanız eve gelmek için can atar. Sohbet konusunda da ark larınızdan destek alın.Konuşma ihtiyacınızı ark larla giderin.Adamı bunaltmayın.Bir de ilgi alanı ne ise siz de o konuda bilgi sahibi olun.

Bence kaliteli zaman geçirmek :) 7 yillik evliyiz ve cok farklıyız. Bazen onun dedigini bazen benim istedigimi yapariz. Ama her aksam yemekten sonra 1 saat kucak kucaga uzanip sohbet eder dertlesir haber izleriz. Eskiden yetmezdi ama huzur verince yeter ve özler insan birbirini.. Sagolsun esim benden daha cok gosterir sevgisini.
Zaten ikimiz de calisip yoruluyoruz anlayis ve ozel alan da onemli...

Adamin karni açsa butun gece sus bebegi gibi gezsekte bir yere kadar bence.Kapidan girince coluk cocuk ustune atlayip sevindirik olmak,tertemiz kokan bir hatun,cocuklari yatirip yarim saat bilee olsa kari koca vakit gecirmek...Cogaltilabilir bence.

Kendi esimde farkettigim birseyi yazayim, ki kendisi cok evcimen ve benimle vakit gecirmekten keyif alan biridir. Bana diyor ki sen sorunsuz birisin oyle herseyi sikinti yapmiyorsun sende huzur buluyorum.

Yalniz belirtmekte fayda var. Esimin anne babasi ayri ve duzgun bir aile hayati olmamis. Suan evin her hali ona cennet. Ayrica esim de sorunsuz biri ve benim huysuzluk yapmama gerek kalmiyor. Yani oyle muhtesem biri falan degilim. Sadece eski sartlari daha kotuymus benim de en buyuk sansim bu. Fakat ne olursa olsun erkekler evlerinde huzur ararlar. Bir de gecinmeye de gonullerinin olmasi lazim yoksa be yapsan bos.

Yok bu konuya takılmış olsam da çaktırmıyorum bunaltmıyorum yani.. İlgi alanı arabalar, ve işi dolayısıyla matbaa makineleri. Araba konusunda bayağı bir bilgiye sahibim, hatta şu an ehliyet alabilmek için kursa gidiyorum..
Off bilmiyorum ifade edemiyorum kendimiiii

Eve gelmek icin nasil can atar deyince bende duz mantik o sekilde cevap verdim cunku erkeklerde duz mantik, bizim kadar detayci degiller. Diyalogu biraz arttirmaksa maksat, flort gunleri gibi hareket edilebilir, mesela ben esimi hergun ararim, birgun aramiyim, neden bugun aramadin der... Yavas yavas gunden gune fazla bogmadan ona ilgini daha fazla gosterebilirsin, o da bi noktadan sonra kayitsiz kalamayacaktir

Benim esim de matbaaci cok zor işleri butun gun makine gutultusu,boya kokusu...Benim esim normalde cok konuskandir ama isten gelince sakin bir ortam ister.Biraz gunluk seylerden konusuruz.Mesela belgesel izlemeyi cok sever ben de eslik ederim.Sayesinde degisik seyler ogrenirim.Gun icinde musait olunca arar ben genelde mesajla kalpler,opucukler falan yollarim.O da cevap atar flortlesiriz biraz

Eve geldigi zaman..
Eve geldiginde hoş karşilayıp onun sevdigi yemekleri yapın...onun sevdigi tarzda güzel.bir film seçin..ve izleyin....onunla daha cok ilgilenin....iznili günlerinde onun sevdigi şeyleri...yapın.....

Aa ne çok benziyor kocalarımız ; aynı işi yapıyorlar ve bnmki de belgesel izlemeye bayılıyor, her ne kadar izlemeye başladıktan 10-15 dk sonra uyuyakalsa da

Anam sanki herkesin kocasi mideyle, uckur duskunu. Hemen guzel yemek yap, ilgisini cekcek seyler yap diye baslamis millet. Kendi dunyasinda yasayan, yemek icin, cinsellik icin kirk takla atmayan, fanusda yasamayi seven birsuru erkek var. Konu sahibinin de oyledir eminim. Baksana hic paylasim yok. Adam kendi dunyasinda, kendi halinde yasamayi seviyor. Ama matbaacilik da zor be. Insanin basi siser aksama kadar. Ben matbaaci olsam, eve gelir, direk yataga gomulurdum valla.

*Guler yuz
*Tatli dil
*Derdini skintisini dinlemek ,paylasmak
*Dinlenmesine ve kendine ozel zaman ayirmasina izin vermek
*Surekli küsüp surat asmamak
*Esin hassas noktarini iyi bilip ona gore davranmak ... misal ; acken sinirliyse sofrayi kurmakta gecikmemek , evdeyken elektrikli supurge acmamak , yorgunken muhabbet etmeye calismakra diretmemek , evin temizligine ozen gostermek v.s
*Her zaman temiz bakimli olmak
*Yuksek sesle konusmamak
*Gerginken susup , sakin sakin konusmak
Tabi bu kurallarin bi cogu karsilikli olmali ,siz kendi acinizdan sordugunuz icin sizin yapabileceklerinizi siraladim

Sen şu abimin eşi evine gitmemem için yaptığı plan adlı konuyu açan görümcesin demi belli eşinle konuşamıyon kafayı geline sardın tabi yazık

Sen şu abimin eşi evine gitmemem için yaptığı plan adlı konuyu açan görümcesin demi belli eşinle konuşamıyon kafayı geline sardın tabi yazık

Ben kapımı kapattığımda 3. Şahısları asla kocamla arama sokacak biri değilim.
Birbiriyle alakasız konular bunlar, üstelik sadece o konuyu okudunuz di ye beni yargılamanız da haksızlık bence..

Avukatlik yapmak istemem ama bir insan konu acinca niye eski konulari isitilip onune sunuluyor bilmem.Ikisi cok ayri konular ve yakin zamanda siz de buna cok benzer bir konu acmistiniz...

Avukatlik yapmak istemem ama bir insan konu acinca niye eski konulari isitilip onune sunuluyor bilmem.Ikisi cok ayri konular ve yakin zamanda siz de buna cok benzer bir konu acmistiniz...
Şu an yargıladığınız şeyi yaptığınızın farkındamısınız benimde açtığım eski bir konudan bahsetmişsiniz yani ısıtıp önüme getirmişsiniz diyecek başka söz yok

Ben kapımı kapattığımda 3. Şahısları asla kocamla arama sokacak biri değilim.
Birbiriyle alakasız konular bunlar, üstelik sadece o konuyu okudunuz di ye beni yargılamanız da haksızlık bence..
Kusura bakmayın ama burada sadece konuları okuyarak insanlar yargılanıyor sizde kendinizi böyle yansıttınız ben ne yapabilirim sizin için tek dileğim dilerim sonsuza dek eşinizle masallarda ki gibi bir hayat yaşarsınız zira eş problemleri sıkıntılı biraz bende yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…