- 2 Ağustos 2018
- 40
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi Glshkartal
-
Ayrılmak istiyorsun çocuk neden? Seni kabul etmeyen ailen çocukla mi kabul edecek.
Bana göre yanlış taktik. Eşinle aranda ki sorun ne?Ayrılamıyorum sorun da bu ailem beni ona mecbır kılıyor her gün intihar ediyordum hamile olmadan önce artık yapmıyorum çünkü nefes almama sebep tek bir şey var
Sevmiyorum tiksiniyorum sevemiyorum kafa yapılarımız uyuşmuyorBana göre yanlış taktik. Eşinle aranda ki sorun ne?
Size göre bencilce belki haklısınız benim hayatımın son noktasıydı o olmasaydı şimdiye kara topraktaydım çocuksuz dayanamazdım allah kimseyi çaresiz bırakmasın çaresizlik çok kötü ailem ne yaparsa yapsın ayrılmam izin vermiyorTahammül edemediğiniz adamdan cocuk yaptınız öyle mi ?
Çok bencilsiniz,
yazık değil mi o yavruya?
Çaresizlik çok kötü bir şey. Üzüldüm sizin adınıza ama çocuğa daha çok üzüldüm. Mutsuz ortamınız o çocuk için çok büyük travmalara yol açacak belki ilerde. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda mantıklı çözüm yolları bulursunuz.
Sevmediğin bir adam, mutsuz olduğun bir ev ve çocuk..Çok bencilce..Aileniz madem sizi istemedi keşke siz kendi ayaklarınız üzerinde dursaydınız..Mesleğiniz yok mu ?
hamilesin ama hala mutsuzsun farkındasın değil mi??
bebek olunca ne olacak sadece çocuğum var diye intihara kalkışmayacaksın belki o kadar.....
sağlıkla gelsin bebeğin şu saatten sonra yapacak bir şey yok ...
eşinle alakalı sorun ne yazmamışsın ama bunu aşmak zorundasın bari bunun için çaba göster gerekirse terapiste git
sana da yazık ömür boyu nasıl katlanacaksın...kocana da yazık onu sevmeyen bir karısı var .... o ortamda çocuğa zaten yazık.....karı kocalar iki neşeli şakalaşsalar evde çocuklar mutlu oluyor.....sen mutlu olmadan çocuğunu mutlu edemezsin çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?