Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum (Akıl verin)

Glshkartal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
40
12
3
28
1 yıl olacak evliyim 2 aylık evliyken evi terkettim 5 ay boyunca ailemin yanındaydım yine sığdıramadılar ailem geri gelmek zorunda kaldım görücü usulü bir evlilik 5 ay sonra geldiğimde mecburen aynı odada uyumaya başladım 1 hafta falan benle ilişkiye girdi ben ağladım sessizce sustum dedim allahım bana bir çocuk nasip et yaşama sebebim olsun oldu şimdi 4 aylık hamileyim hamile olduğumdan itibaren koltukta uyumaya başladım belim ağrıyor falan diyorum ilişkiye girmek istiyorum ama onunla değil onu görünce ilişkiden soğuyorum bir nevi tecavüz gibi geliyor lütfen akıl verin ailem ayrılmamam için diretiyor.

Ayrılamıyorum sorun da bu ailem beni ona mecbır kılıyor her gün intihar ediyordum hamile olmadan önce artık yapmıyorum çünkü nefes almama sebep tek bir şey var çocuğumu seviyorum adamı sevmiyorum

Tahammül edemediğiniz adamdan cocuk yaptınız öyle mi ?

Çok bencilsiniz,
yazık değil mi o yavruya?

Size göre bencilce belki haklısınız benim hayatımın son noktasıydı o olmasaydı şimdiye kara topraktaydım çocuksuz dayanamazdım allah kimseyi çaresiz bırakmasın çaresizlik çok kötü ailem ne yaparsa yapsın ayrılmam izin vermiyor

Çaresizlik çok kötü bir şey. Üzüldüm sizin adınıza ama çocuğa daha çok üzüldüm. Mutsuz ortamınız o çocuk için çok büyük travmalara yol açacak belki ilerde. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda mantıklı çözüm yolları bulursunuz.

Bende babasız büyüdüm 12 yaşında annem babamdan ayrıldı keşke diyorum hala daha önce ayrılsaydın anne babasız daha mutlu olduk çünkü annem arkamızdaydı rahattık ta ki evlenene kadar aslında annemden dinlerseniz bu konuyu annem size diyecektir çocuğu da ben zorla istedim yaptı diyecektir cidden onun mutluluğu için tek başıma çabalarım elimden gelenin fazlasını yapardım

Sevmediğin bir adam, mutsuz olduğun bir ev ve çocuk..Çok bencilce..Aileniz madem sizi istemedi keşke siz kendi ayaklarınız üzerinde dursaydınız..Mesleğiniz yok mu ?

Sevmediğin bir adam, mutsuz olduğun bir ev ve çocuk..Çok bencilce..Aileniz madem sizi istemedi keşke siz kendi ayaklarınız üzerinde dursaydınız..Mesleğiniz yok mu ?

Erken yaşta çalışmaya başladım kendi ayaklarım üstünde şu zamanda durmak imkansız gibi görünüyordu hiç bir zamandq annemin yüzünü yere eğmek istemedim bu yüzden kaçmayı hiç bir zaman teecih etmedim bencilce dediğiniz şey benim şu anda hayatta olmama sebep boğazıma bardak bile dayadım ben kaç kez intihar ettim şu anda bunlara katlanıyorum çünkü oğlum var artık

hamilesin ama hala mutsuzsun farkındasın değil mi??
bebek olunca ne olacak sadece çocuğum var diye intihara kalkışmayacaksın belki o kadar.....
sağlıkla gelsin bebeğin şu saatten sonra yapacak bir şey yok ...
eşinle alakalı sorun ne yazmamışsın ama bunu aşmak zorundasın bari bunun için çaba göster gerekirse terapiste git
sana da yazık ömür boyu nasıl katlanacaksın...kocana da yazık onu sevmeyen bir karısı var .... o ortamda çocuğa zaten yazık.....karı kocalar iki neşeli şakalaşsalar evde çocuklar mutlu oluyor.....sen mutlu olmadan çocuğunu mutlu edemezsin çok zor...

Eve geliyor konuşmuyoruz bile bir şey söylesek terlsliyoruz birbirimizi ama öyle bir şey varki üstümde ya onu görmeyyince diyorum tamam ya bak iyi ol bugün iyi davran sonra geliyor geldiği gibi benin sinirlerimi bozuyor bazen bir şey yapmasına konuşmasına gerek kalmıyor aşırı derecede umursamaz bir insan ve benimde en sevmediğim şey verilen sözlerin tutulmaması madiiyata zaten sıkıntı yaşatıyor bana çok fazla kafa yapısı da çok ters mesela örnek verim dün o ses türkiye izliyoruz çocuklar ingilizce şarkı söylüyorlar diyorki çok saçma o kadar türkü şarkı varken yabancı şarkı neden söyletirler 6,7 yaşındaki çocuklar ingilizce şarkı söylüyorlar sana söyle deseler yapamazsın dedim ne kadar güzel ben çok beğeniyorum mesela onun yapısı bu zekası bununla kısıtlı

sürekli birbirinizi terslediğiniz bir ortamda o çocuk ne olacak????
maddi sıkıntı da yaşıyormuşsınuz
keşke çocuk olmadan biraz işe falan girseydiniz belki ikinize de iyi gelirdi...kafalar dağılırdı ne bilim

Sevmiyorum demissin. Peki sevmek veya saymak icin caba gösteriyormusunuz? Görücü usulü evlendiniz belkide sevdigin baska biri vardi ondan isinamiyorsun esine?
Kocanla oturup konustun mu? Ondan bellentilerini söyledin mi? Iliskiye girince neler hissettigini anlattin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…