Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum (Akıl verin)

Sevmediğin adamdan çocuk yaparak ne bekledin ki ? Hamileliğin mutsuz ve umutsuz geçiyor çocuğun bunları mutlaka hissediyordur . Eksik bi şeyler var hikayende bu kadar sevmediğin adamdan nasıl çocuk istedin ? Eşini gerçekten sevmeme sebebin ne ?

Eve geliyor konuşmuyoruz bile bir şey söylesek terlsliyoruz birbirimizi ama öyle bir şey varki üstümde ya onu görmeyyince diyorum tamam ya bak iyi ol bugün iyi davran sonra geliyor geldiği gibi benin sinirlerimi bozuyor bazen bir şey yapmasına konuşmasına gerek kalmıyor aşırı derecede umursamaz bir insan ve benimde en sevmediğim şey verilen sözlerin tutulmaması madiiyata zaten sıkıntı yaşatıyor bana çok fazla kafa yapısı da çok ters mesela örnek verim dün o ses türkiye izliyoruz çocuklar ingilizce şarkı söylüyorlar diyorki çok saçma o kadar türkü şarkı varken yabancı şarkı neden söyletirler 6,7 yaşındaki çocuklar ingilizce şarkı söylüyorlar sana söyle deseler yapamazsın dedim ne kadar güzel ben çok beğeniyorum mesela onun yapısı bu zekası bununla kısıtlı
Ben bunda bir terslik göremedim

Başlıkta ilişki demissiniz ama ilişki bence son halka
Yani sizde hayata bakış açısı , sohbet uyumu, ten uyumu yok anladığım kadarıyla , sonuç olarak da soğuma oluyor.
Maalesef insanlar birbirine bakarken gözlerindeki ışıltı kaybolduysa iyiye gitmiyor dur.
Ne konuşursaniz konuşun onun anladığı sinirliysa insan konuşmaktan da soğuyor.
Anneniz size yetebilmis , sizde kanaat etmissiniz.cocuk için sizi cesaretlendiren bu olmuş sanırım. Ama her çocuğun fıtratı farklı ve her annenin imkanı farklı. Umarım herşey yolunda gider. Hamilesiniz sizi üzmek istemem ama ne siz ne eşiniz degismez. Gönlüne yakıştıramadıgin birini hiç bir şeye yakıştıramazsin.
Su an tek tavsiyem eşleri isindiran duaları bulup okumanız . Ayrılamam dediğiniz için başka alternatif yok.

Başlıkta ilişki demissiniz ama ilişki bence son halka
Yani sizde hayata bakış açısı , sohbet uyumu, ten uyumu yok anladığım kadarıyla , sonuç olarak da soğuma oluyor.
Maalesef insanlar birbirine bakarken gözlerindeki ışıltı kaybolduysa iyiye gitmiyor dur.
Ne konuşursaniz konuşun onun anladığı sinirliysa insan konuşmaktan da soğuyor.
Anneniz size yetebilmis , sizde kanaat etmissiniz.cocuk için sizi cesaretlendiren bu olmuş sanırım. Ama her çocuğun fıtratı farklı ve her annenin imkanı farklı. Umarım herşey yolunda gider. Hamilesiniz sizi üzmek istemem ama ne siz ne eşiniz degismez. Gönlüne yakıştıramadıgin birini hiç bir şeye yakıştıramazsin.
Su an tek tavsiyem eşleri isindiran duaları bulup okumanız . Ayrılamam dediğiniz için başka alternatif yok.
Ayrılmayı çok istiyorum ailem çocuk olunca ezdirmeyiz seni falan diyor ama evet ilişki yazdım da sevmiyorum sevemiyorum yemin ederim elimde değil sadece tiksiniyorum

Size göre bencilce belki haklısınız benim hayatımın son noktasıydı o olmasaydı şimdiye kara topraktaydım çocuksuz dayanamazdım allah kimseyi çaresiz bırakmasın çaresizlik çok kötü ailem ne yaparsa yapsın ayrılmam izin vermiyor

Çok yanlış düşünüyorsunuz...

Aileniz izin vermiyor ayrılmaniza
ve 'ben bebeğimide bu cehenneme ortak edeyim' diyorsunuz yani öylemi?

Bilmiyorum yemin ederim bilmiyorum elimde olsa hayatıma bakarım ama diyorum ya çaresizlik öyle bir şeyki daha 22 yaşındayım çıkış arıyorum tek şükretiiğim şey oğlum diğerleri hep isyan

Ailene anlat durumu
İşe gir
Annen baksın çocuğuna

Eşini neden sevmiyorsun ? Seni bu duruma getiren sebepler neler ? Sırf görücü usulü oldu diye mi ? Başka nedenleri vardır muhakkak.

Ee sarfetmeye ne gerek var
İstemediğin adamla ömür

Keşke ailem bunu anlasa geldiler yanımda kaldılar onlarda bunun bana göre olmadığına inandı ama elalem ne der diye düşünüyor anneside dul kızıda derlermiş çok yalvardım allaha bir gün duyar sesimi buda benim sınavım

Keşke ailem bunu anlasa geldiler yanımda kaldılar onlarda bunun bana göre olmadığına inandı ama elalem ne der diye düşünüyor anneside dul kızıda derlermiş çok yalvardım allaha bir gün duyar sesimi buda benim sınavım

Dul olmak edepsizlik mı yahu
Off şu cahilci bakış açısı
İnsanlar için yaşamayı ne zaman bırakacağız

Siz hiç çaresiz kaldınızmı çıkışı olmayan bir yolda lütfen yargılamadan öncr kendinizi benim yerime koyun lütfen

Bence bu durumda

'Sevişmek istemediğiniz bir adamdan ,bir bebek dünyaya getirme kararı alarak'
çaresizliğe adım adım yürümeyi tercih eden sizsiniz...

Hakkınızda hayırlısı...

Eşini neden sevmiyorsun ? Seni bu duruma getiren sebepler neler ? Sırf görücü usulü oldu diye mi ? Başka nedenleri vardır muhakkak.
Tabiki görücü usülü diye değil mantığı çok farkkı ailesininde kendisininde hamileyim canım bir şey çekmesin diye dua ediyorum almıyor ağzı kokuyor düşünceleri benle çok zıt kredi kartımı kullandı icralık oldum ödemiyor kendi bu duruma getirdi söz veriyor mesela tutamıyor

Bence bu durumda

'Sevişmek istemediğiniz bir adamdan ,bir bebek dünyaya getirme kararı alarak'
çaresizliğe adım adım yürümeyi tercih eden sizsiniz...

Hakkınızda hayırlısı...
Oğlum çocuğum bana yük değil iyiki o var oda olmasa emin ol yaşayamam onu hissediyorum 17 haftalık gebeyim ah bilsen mutluluğumu tek şükür sebebim

Back
X