- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Hastanede uygulanabikicek bir tedavisi yok malesef bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor diyor doktorlar. Yeniden araştırmaya başladım geniş kapsamlı testler yaptırmayı düşünüyorum doktorlarla görüşüp.Çocuktan önce su herpes hastalığı için tedavi olmalısınız. Sıkıntılarınız azalırsa rahat edersiniz.
Terleme kısmına klimayla bir şekilde dayanıyorum. Doktora da gittik konuştukta herpes siye bir rahatsızlık var pozitif çıktı sonuç yani var problem ama herhangi bir tedavi uygulanmadı . Benim cildim hassas ve bağışıklık sistemim çok kuvvetli olmadığıniçin rahatsızlık bende sürekli tekrarlıyor onun cildinde problem yok. Kırıcı olmak ta istemyorum çok yoğun çalışıyor zaten günde çok a konuşup görüyoruz birbirimizi. Yemekten bir kaç saat snr uyuyor yorgunluktan . Bu şekilde . İlişkiye girmek için klima açmak kuru olmak bir takım hazırlıklar gerekiyor bizim için böyle oluncada karşı taraf sıkılıyor.
1.herpes cinsel yolla bulasan bir hastaliktir. Esinizden baskasiyla iliskiniz olmadiysa, esiniz maalesef taşıyıcı
2.elinizdeki rapor ile mutlaka tedavi olmaniz gerekiyor
benim bildiğim çocuk da taşıyıcı olabilir bu durumda? Yanlış mı biliyorum?
Hpv 'nin 100den fazla çeşidi var. Diğer soylediklerinizde doğrusunuz. Ben karıştırdım bir an. Ama iki tipi kanser tehlikeli olabiliyor. Ben hpv için konuştum. Her neyse önemli olan tedavinin aksatilmamasi. Ve konu sahibinin iyileşmesi.Bu iki tip dediğiniz herpesin değil HPV'nin iki tipi, herpes de HPV'nin tiplerinden biri, toplam 16 çeşit HPV virüsü var. Daha önce yazdığım gibi direkt tedavisi yok maalesef, komdom kullanılsa da etrafından bulaşıyor, dünyada aşırı yaygın, yeni çağın en çok yayılan virüslerinden.
Hpv 'nin 100den fazla çeşidi var. Diğer soylediklerinizde doğrusunuz. Ben karıştırdım bir an. Ama iki tipi kanser tehlikeli olabiliyor. Ben hpv için konuştum. Her neyse önemli olan tedavinin aksatilmamasi. Ve konu sahibinin iyileşmesi.
benim bildiğim çocuk da taşıyıcı olabilir bu durumda? Yanlış mı biliyorum?
Az önce acıbadem hastanesinden randevu almak istedim bir çok problem olduğu için genel kapsamlı test istiyceğim için prof vardı kadın doğum da sgk kabul edilmiyormuş muayne ücreti 480 tl extra test ücretleride çıkıcaktır sizce fiyat gerksiz mi daha normal fiyatlar var mı konu sağlık olunca esirgemeyiz
Yinede aklım karıştı tecrübesisizim hastane konusunda bir kaç kişidende olmadık testler yapıp fiyat gereksiz fiyat yükselten de duydum
Yani bakırköy merter zeytinburnu topkapı güngören o çevrelerde olabilir.
Sperm düşük olsa nasıl gebelik oluşacak zaten gebelik icin sperm gerekli düşük nedenleri anatomik hormonal veya kromozom anomaliler nedenli olabilirİşte kilo probleminden kaynaklanıyor terleme.Bu dedigin hastalıktan dolayı da sanırım ilişki sonrası yara oluşuyor sende.Önce eşinin tedavi olması lazım.Düşük sebebi de sperm düşüklüğünden olabilir.Önce bu tetkikler yapılıp ona göre tedavi aşamasına geçip yumurtlama takibiyle belirli günlerdeki ilişkiyle çocuk sahibi olabilirsiniz.Ama eşinizin tedavi olması şart
Kromozom anomalisi olabilir.Spermlerinde bozukluk olabilir.Sayısı düşük olup kalitesiz sperme denk gelmiş olabilir veya yumurtası kalitesiz olabilir.Ancak tetkiklerle anlaşılır.Düşük spermle de tahmin edilemeyen bir ayda hamilelik oluşabilir.Kiminde ilk ay oluşur Kiminde 3 yılda Kiminde 15 yılda...Sperm düşük olsa nasıl gebelik oluşacak zaten gebelik icin sperm gerekli düşük nedenleri anatomik hormonal veya kromozom anomaliler nedenli olabilir
Haha:) güzel yorum ama gerçeklik payı var biliyor musunuzAşılama yaptırın madem...
Eşinizden alırlar spermleri, size aşılarlar. El sıkışıp tebrik edersiniz birbirinizi. Elleri de terlemiyorsa tabi...
Önce sorunlarımızı çözelim demiyorsunuz da ilişki yaşamadan nasıl çocuk sahibi olurum diyorsunuz. Hayret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?