Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum !?

Çocuktan önce su herpes hastalığı için tedavi olmalısınız. Sıkıntılarınız azalırsa rahat edersiniz.
Hastanede uygulanabikicek bir tedavisi yok malesef bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor diyor doktorlar. Yeniden araştırmaya başladım geniş kapsamlı testler yaptırmayı düşünüyorum doktorlarla görüşüp.

Zaten herpeste atak geçirirken ilişkiye girilmemesi gerekiyor. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun atak geçirmemek için. Ve 1 yıllık süreçte atak sayınızı not edin. Böyle çok fazla oluyorsa baskılama tedavisini doktorunuzla konuşun. Hayat kalitenizi düşürmesin. Doktorunuz detayları paylaşmıştır zaten. Arkadaşlar kayganlaştırıcıyı önermiş katılıyorum faydası olabilir. Birde eşiniz terleme problemi için doktora başvursun.

Hamilelik öncesi mutlaka siğil veya uçuk herneyse tedavi olmanız lazım. Düşük ile sonuçlanma ihtimali yüksek olur gebeliğin. Ayrıca hamileliğin ilerleyen dönemlerinde de çok sorun yaşarsınız o zaman ilaç tedavisi de uygulanamaz işler iyice karışır. Ve son olarak normal Doğum yapamazsınız uçuk yenidoğan bebekte ölümcül sonuca neden olur.
Sonuç olarak hamile kalmamanızda bir hayır varmış acilen tedavi olun eşinizle beraber

Hpv 'nin 100den fazla çeşidi var. Diğer soylediklerinizde doğrusunuz. Ben karıştırdım bir an. Ama iki tipi kanser tehlikeli olabiliyor. Ben hpv için konuştum. Her neyse önemli olan tedavinin aksatilmamasi. Ve konu sahibinin iyileşmesi.

Aynen öyle insanlar bilinçlensin diye açık açık yazmak istedim, ana tip olarak 16 ama dediğiniz gibi çok çeşidi var. 26 yaşından önce aşılamanın kesin olmasa da bazı tiplere karşı koruduğu söyleniyor.

Yakın zamanda bir akrabamızı rahim ağzı kanserinden kaybettiğimiz için kadınların bu konuda bilinçli olmasına daha çok özen gösteriyorum. Pek çok kişi tek eşli olduğu için smear yaptırma gereği, muayene olma gerekiyor görmüyor ama eşlerinin daha önceden birlikteliği olmuş olabiliyor bilmedikleri .

özel sağlık sigortan yoksa bu tip hastaneler oldukça yüksek fiyatlı çıkacaktır. test ücretleri de baya yüksek çünkü.

şöyle bir şey yapabilirsin, doktora gidersin, istediği testler için de üniversite hastanelerine başvurabilirsin.

bir de memorial şişli ile görüşmeni tavsiye ederim, özellikle aşılama veya tüp bebeğe kalkışırsanız bu hastanenin laboratuvarı oldukça başarılı.

bahsettiğin bölgelere uzak olduğum için hastaneleri de bilmiyorum maalesef, belki çapa ile görüşebilirsin. hem maliyetler de çok düşer.

Sperm düşük olsa nasıl gebelik oluşacak zaten gebelik icin sperm gerekli düşük nedenleri anatomik hormonal veya kromozom anomaliler nedenli olabilir

Sperm düşük olsa nasıl gebelik oluşacak zaten gebelik icin sperm gerekli düşük nedenleri anatomik hormonal veya kromozom anomaliler nedenli olabilir
Kromozom anomalisi olabilir.Spermlerinde bozukluk olabilir.Sayısı düşük olup kalitesiz sperme denk gelmiş olabilir veya yumurtası kalitesiz olabilir.Ancak tetkiklerle anlaşılır.Düşük spermle de tahmin edilemeyen bir ayda hamilelik oluşabilir.Kiminde ilk ay oluşur Kiminde 3 yılda Kiminde 15 yılda...

Tiroid hormon probleminden de terliyor olabilir
T-shirt atlet olsun eşinizin üstünde terlemesinden rahatsızlık duymazsiniz ozaman :)

Bence açıkça terlemesinin motivasyonunuzu düşürdüğünü söyleyin derim

Herpeste kastiniz hpv ise hemen doktora gidip tedavi olmalisiniz. Bu durimda hamilr kalsiniz da normal dogum yapmamalisiniz. Bebek icin risk.

Esinizde virus ciktigini soylemissiniz. Yani bu her iliskide size bu virusu aktarmasi anlamona geliyor. Konfol lullanmafan iliskiye girmemeniz ve esinizin acilen tedavi olmasi gerekiyor.

Haha:) güzel yorum ama gerçeklik payı var biliyor musunuz
Benim aynı böyle bir arkadaşım vardı
Aşılama yaptırdı 2 kez tüp bebek tedavisine başladı çocuğum olmuyo diye
Meğerse vajinismusmuş
Yani çocuğu olsun ilişkiye lğzum yok
Kaç senedir de evliydi kocası da bir şey demiyo hayret ne insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…