- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
İşte kilo probleminden kaynaklanıyor terleme.Bu dedigin hastalıktan dolayı da sanırım ilişki sonrası yara oluşuyor sende.Önce eşinin tedavi olması lazım.Düşük sebebi de sperm düşüklüğünden olabilir.Önce bu tetkikler yapılıp ona göre tedavi aşamasına geçip yumurtlama takibiyle belirli günlerdeki ilişkiyle çocuk sahibi olabilirsiniz.Ama eşinizin tedavi olması şartBen 74 kiloyum boyum 1 72 eşimle aynı boydayız oda 86 87 sanırım
Doktora gitmemek süreyi uzatmak demektir.Bir problem varsa çaresine erkenden bakmak sizin yararınıza olur.Çocuk için tedavi süreci daha basit belirli günler olunca ilişki için de sıkıntınız olmaz.Yumurtlama günü 1 2 gün sadece ayda.Çok teşekkürler. Sanırım doktor farz oldu , korkuyorum açıkçası doktora gidip iyice strese girmekten doğal yöntemlerle olsun diye bekliyodum ama zaman kaybı bir yandan da. İnsan bildiği cevabı bazen uygulamaya cesaret edemiyor işte.
Doktora gitmemek süreyi uzatmak demektir.Bir problem varsa çaresine erkenden bakmak sizin yararınıza olur.Çocuk için tedavi süreci daha basit belirli günler olunca ilişki için de sıkıntınız olmaz.Yumurtlama günü 1 2 gün sadece ayda.
Terleme derken terin ıslaklığı mı rahatsız ediyor sizi kokusu mu? Koku ise karbonat sürsün koltuk altlarına en azından koku hiç olmaz belki daha rahat olursunuz siz de.Çok teşekkürler. Sanırım doktor farz oldu , korkuyorum açıkçası doktora gidip iyice strese girmekten doğal yöntemlerle olsun diye bekliyodum ama zaman kaybı bir yandan da. İnsan bildiği cevabı bazen uygulamaya cesaret edemiyor işte.
Terleme derken terin ıslaklığı mı rahatsız ediyor sizi kokusu mu? Koku ise karbonat sürsün koltuk altlarına en azından koku hiç olmaz belki daha rahat olursunuz siz de.
Sigara işini aşabilirsiniz ter arkadaşların dediği gibi kilodan olabilir ama Afedersiniz insanın eşinin terlemesi bile hoşuna gidiyor bence o anKoku olmuyor aslında hiç aşırı bir ıslaklık oluyor vücudunun tüm bölgesinde dokunamıyorum açıkçası . Genel olarak insanlarla çok temas seven biri değilim zaten. Fakat eşimle böyle değilim sadece terli ıslak zamanlarında sigara içtiği zaman yaklaşamıyorum çok rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?