- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
genıtal herpes cınsel yolla bulasan bır hastalıktır yanı esınızden baska kımse ıle ılıskınız olmadı ıse cınselanlamda bu hastalık sıze esınızden bulasmıs demektır bu da demekkı esınız bunu evlılık oncesı yada sonrası bır evrede baskasından kapmıs ve tasıyıcı konumunda.. zaten ılaç tedavısı olsada tamamen vırusu yok etme gıbı bır durum yok ılaçlar sadece vırusun karsı tarafa gecmesıne engel teskıl edıyor bu nedenle tavsıyem kondom yolu ıle korunup ılıskıye gırın yoksa hıc gecmez , alerjı dedıgınız sey belkı spermlerden kaynaklı olabılır ıcındekı maddelere alerjınız olabılır.Terleme kısmına klimayla bir şekilde dayanıyorum. Doktora da gittik konuştukta herpes siye bir rahatsızlık var pozitif çıktı sonuç yani var problem ama herhangi bir tedavi uygulanmadı . Benim cildim hassas ve bağışıklık sistemim çok kuvvetli olmadığıniçin rahatsızlık bende sürekli tekrarlıyor onun cildinde problem yok. Kırıcı olmak ta istemyorum çok yoğun çalışıyor zaten günde çok a konuşup görüyoruz birbirimizi. Yemekten bir kaç saat snr uyuyor yorgunluktan . Bu şekilde . İlişkiye girmek için klima açmak kuru olmak bir takım hazırlıklar gerekiyor bizim için böyle oluncada karşı taraf sıkılıyor.
canım öncelikle eşinle konuşup bu problemi yaşadığını söyle çünkü kendisi bilmiyor olabilir ama bir enfeksiyonu olabilir ve her defasında sana bulaştırıyor olabilir, zaten böyle durumda düzenli ilişkiye girsen bile hamile kalma olasılığın çok düşük 1.si bu. 2.si de eğer isteksiz ilişki olursa vajina ıslanamaz ve acı çekersin, yani özetle severek isteyerek yapmaya çalış ,kendini ona adapte et, eğer kocanı seviyorsan o da seni seviyorsa onun açısından da üzücü bir durum, inşallah bir an önce çözüme kavuşturursunuzmerhaba hanımlar;
Başlıktanda okuduğunuz üzere durum aynen bu.
Lütfen beni yargılamayın önce okuyun
Eşim ilişki sırasında çok terliyor be ölesef her ilişki sonrası benim özel bölgemde aşırı hassaslaşma yanma çoğu zaman siğil benzeri sivilcelenme gibi problemler yaşıyorum. İlişki sonrası alerji oluyorum
Çocuk sahibi olmak içinde düzenli ilişki şart. İlişkiye başlatken benim yüzümün şekli ister istemez değişiyor sanki uzak durmaya çalışıyormuçum gibi oda etkileniyor yaklaşmak istemiyor
Ne yapıcağımı bilemiyorum
Bir öneriniz var mı?
Genital bolgenizdeki kılları ağda veya jiletle alıyorsanız o bölgeyi daha çok hassaslastiriyor olabilirsiniz. Cinsellik yaşamınızı kötü etkileyen her durum bir cinsel problemdir. Cinsel problemlerinizi çözmeden çocuk yapmayın lütfen sonra hiç düzelmiyor çünkü. Doktora gitmenizi de öneririm ancak henüz gitmediğinize göre cekiniyorsunuz sanırım. Siz bu sorunun nedenini eşinizin terlemesine bağlamışsıniz ama farklı bir sebebi de olabilir.merhaba hanımlar;
Başlıktanda okuduğunuz üzere durum aynen bu.
Lütfen beni yargılamayın önce okuyun
Eşim ilişki sırasında çok terliyor be ölesef her ilişki sonrası benim özel bölgemde aşırı hassaslaşma yanma çoğu zaman siğil benzeri sivilcelenme gibi problemler yaşıyorum. İlişki sonrası alerji oluyorum
Çocuk sahibi olmak içinde düzenli ilişki şart. İlişkiye başlatken benim yüzümün şekli ister istemez değişiyor sanki uzak durmaya çalışıyormuçum gibi oda etkileniyor yaklaşmak istemiyor
Ne yapıcağımı bilemiyorum
Bir öneriniz var mı?
Terleme kısmına klimayla bir şekilde dayanıyorum. Doktora da gittik konuştukta herpes siye bir rahatsızlık var pozitif çıktı sonuç yani var problem ama herhangi bir tedavi uygulanmadı . Benim cildim hassas ve bağışıklık sistemim çok kuvvetli olmadığıniçin rahatsızlık bende sürekli tekrarlıyor onun cildinde problem yok. Kırıcı olmak ta istemyorum çok yoğun çalışıyor zaten günde çok a konuşup görüyoruz birbirimizi. Yemekten bir kaç saat snr uyuyor yorgunluktan . Bu şekilde . İlişkiye girmek için klima açmak kuru olmak bir takım hazırlıklar gerekiyor bizim için böyle oluncada karşı taraf sıkılıyor.
+1Eşinizle bu problemi konuştunuz mu hiç? Bir uzman doktora görünmenizin faydası olabilir, özellikle terleme konusu için. Duruma bağlı olarak cinsel terapistle de görüşebilirsiniz.
ilişki öncesi ortamı hazırlamak neden karşı tarafı sıksın ki bir duş alsın eşin duş alırken sen klimayı aç mum vs ayarla .. ilişki sırasında hepimiz terleyebiliyoruz sizin rahatsızlığınız varmış özel bölge temizliğine dikkat edin rahat pozisyon seçin ön sevişmeyi uzatın en önemlisi bunlara çok takılmayın ki istek oluşsunTerleme kısmına klimayla bir şekilde dayanıyorum. Doktora da gittik konuştukta herpes siye bir rahatsızlık var pozitif çıktı sonuç yani var problem ama herhangi bir tedavi uygulanmadı . Benim cildim hassas ve bağışıklık sistemim çok kuvvetli olmadığıniçin rahatsızlık bende sürekli tekrarlıyor onun cildinde problem yok. Kırıcı olmak ta istemyorum çok yoğun çalışıyor zaten günde çok a konuşup görüyoruz birbirimizi. Yemekten bir kaç saat snr uyuyor yorgunluktan . Bu şekilde . İlişkiye girmek için klima açmak kuru olmak bir takım hazırlıklar gerekiyor bizim için böyle oluncada karşı taraf sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?