Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum !?

genıtal herpes cınsel yolla bulasan bır hastalıktır yanı esınızden baska kımse ıle ılıskınız olmadı ıse cınselanlamda bu hastalık sıze esınızden bulasmıs demektır bu da demekkı esınız bunu evlılık oncesı yada sonrası bır evrede baskasından kapmıs ve tasıyıcı konumunda.. zaten ılaç tedavısı olsada tamamen vırusu yok etme gıbı bır durum yok ılaçlar sadece vırusun karsı tarafa gecmesıne engel teskıl edıyor bu nedenle tavsıyem kondom yolu ıle korunup ılıskıye gırın yoksa hıc gecmez , alerjı dedıgınız sey belkı spermlerden kaynaklı olabılır ıcındekı maddelere alerjınız olabılır.
terleme kısmında hele yaz ıse sevısırken terlemeyen ınsan yok gıbı bırsey hıjyenık anlamda oncesınde bır dus alıp sevıssenız kı on hazırlıklı duurmlar ısın zevkını bozuyor ama bır nebze sıze yardımcı olur dıye dusunuyorum.

hadi çocuk oldu diyelim. sonra nolcak aynı evde arkadaşmı kalcaksınız yoksa boşancakmısınız. amaç diğer sorunları göz ardı edip sadece çocuk olsunsa, tüp bebek en iyi çözüm o zaman

Benim bildiğim bir şey varsa oda eğer sen istemediğin için cinselliği (terlemesinden dolayi) haz almiyosun gevşeyemiyorsun sırf ay yine terlicek benim sivilceler cikacak diye. Gerçekten de o yüzden ıslaklık olmuyo kuru olduğundan,eşinin hareketleri senin özel bölgeni tahriş ediyo. O yüzden de canım acıyı.Eger haz almayı önce beyninde düşüneceksin sinra kayganlık olur ve sonrada yanma olmaz.
Ama sivilcelere etkisi olurmu bilmem

1.herpes cinsel yolla bulasan bir hastaliktir. Esinizden baskasiyla iliskiniz olmadiysa, esiniz maalesef taşıyıcı
2.elinizdeki rapor ile mutlaka tedavi olmaniz gerekiyor

canım öncelikle eşinle konuşup bu problemi yaşadığını söyle çünkü kendisi bilmiyor olabilir ama bir enfeksiyonu olabilir ve her defasında sana bulaştırıyor olabilir, zaten böyle durumda düzenli ilişkiye girsen bile hamile kalma olasılığın çok düşük 1.si bu. 2.si de eğer isteksiz ilişki olursa vajina ıslanamaz ve acı çekersin, yani özetle severek isteyerek yapmaya çalış ,kendini ona adapte et, eğer kocanı seviyorsan o da seni seviyorsa onun açısından da üzücü bir durum, inşallah bir an önce çözüme kavuşturursunuz

Peki o evlilik sonrasında nasıl devam edecek?
Bu bencillik değil mi ?

Genital bolgenizdeki kılları ağda veya jiletle alıyorsanız o bölgeyi daha çok hassaslastiriyor olabilirsiniz. Cinsellik yaşamınızı kötü etkileyen her durum bir cinsel problemdir. Cinsel problemlerinizi çözmeden çocuk yapmayın lütfen sonra hiç düzelmiyor çünkü. Doktora gitmenizi de öneririm ancak henüz gitmediğinize göre cekiniyorsunuz sanırım. Siz bu sorunun nedenini eşinizin terlemesine bağlamışsıniz ama farklı bir sebebi de olabilir.

Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz sevmediğiniz birindende niye çocuk istiyorsunuzki.seven insan onun terlemesini önemsemez.yok benim cildime hassas demez her kadında tahriş oluyor cinsellikte ama oluyor diyene yatmayaNida ilk kez gordum

vallahi kendinizle ve evliliğinizle bu kadar ilgisizken çocuk düşünmek bana çok mantıklı gelmedi. herpes virüsü tehlikelidir ve tedavi gerektirir. her ilişkiden sonra tekrarlıyorsa demek ki sorunun kaynağı eşiniz ve tedavi olması şart. evlilikte keyifli ve istekli cinsellik yoksa çocuk mocuk yapmayın derim. gerek fizyolojik gerekse psikolojk tedavi görmeden bu evliliğe çocuk çok yanlış.

Herpes ve genital siğil farklı şeyler. Maalesef herpesin siğil gibi tedavisi yok. Aynı dudağınızda çıkan uçuk gibi düşünün. Çıktığı zaman sadece kremle hafifletebilirsiniz. Tekrar çıkmasını azaltmak içinse bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek gerekiyor. Fakat eşinizden bulaştığı için her seferinde tetikliyor olabilir. Çok geçmiş olsun, ilişkiye girmeseniz bile bundan böyle ara ara çıkabilir. Kalıcı bir hasarı ya da ilerleyen bir durumu da yok. Dudakta çıkan uçuğun da tıptaki adı herpes, direkt onun gibi düşünebilirsiniz. Cinsel yolla bulaşır, size eşinizden ona da sizden önce beraber olduğu başka birinden geçmiş olmalı.

Ayrıca Herpres'ten daha tehlikeli olan HPV'nin farklı bir türü rahim ağzı kanserine yol açabilir erken teşhis edilmezse. Lütfen 6 ayda bir smear yaptırmayı ihmal etmeyin. Evli hanımlar ihmal edebiliyor tek bir kişiyle birlikte oldukları için ama bu virüsler bulaştıktan uzun yıllar sonra hastalık yapabiliyor. Bir akrabamızı hayatı boyu tek eşli olmasına rağmen rahim ağzı kanserine kaybettik, oysa erken teşhiste tedavisi o kadar kolay ki..

Cinsellik konusunda ise ten uyumunuz hiç yok gibi görünüyor. Herkesin konuya bakışı farklıdır ama ben bu durumda biriyle birlikteliğimi sürdüremezdim. Fakat dini olarak bu konuda duruşunuz farklı olabilir ben bu konuda tavsiyede bulunamayacağım.

Geçmiş olsun...

Yuzunuz degisiyor o da yaklasmak istemiyor.bu terledigi icin mi ? Allah askina insan esinin terinden tiksinir mi ya

Önce eşinizle probleminizi çözün sonrasında çocuk düşünün bu daha mantıklı

Terlemeyle alakası yok doktora gitsin eşiniz büyük ihtimalle mantarı vardır o size bulaşıyor. Tedavisi var zor bir şey değil.

Bu havalarda terlemesi normal,klima şart.. klimasız bikere denk geldi bizede faciaydı,bazen anlatıp gülüyoruz :) tahriş olma kısmıyla alakalı doktor şart bence,eşinde yada sende bi bakteri vs bişeyler yol açabilir anlattığın şeylere. Hepimizinki hassas sonuçta ama dediğin gibi olmuyor..

ilişki öncesi ortamı hazırlamak neden karşı tarafı sıksın ki bir duş alsın eşin duş alırken sen klimayı aç mum vs ayarla .. ilişki sırasında hepimiz terleyebiliyoruz sizin rahatsızlığınız varmış özel bölge temizliğine dikkat edin rahat pozisyon seçin ön sevişmeyi uzatın en önemlisi bunlara çok takılmayın ki istek oluşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…