- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
hayır obsesif değilim ama mesala evlendiğimde 3 ay vajinismus olmuştu sonra zamanla düzeldi 6 ay içinde ancak acısız ilişki yaşayabildim. Alışmam zaman aldı.Obsesif misiniz?
büyük harf kullanmak görgü kurallarına hiç uymuyor yeni üye.="sevgigibiiiii, post: 52783625, member: 847311"]SEVİŞMEDEN EVLENİRSENİZ BU GİBİ DURUMLARLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ
SEVİŞMEDEN EVLENİRSENİZ BU GİBİ DURUMLARLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ[/QUOTE
bu pek mümkün değil di ,ama çok güldüm)
Haklısınız , eski üyebüyük harf kullanmak görgü kurallarına hiç uymuyor yeni üye.
Herpes virusu kadinlarda rahimagzi kanserine sebep olan tek sey. Nasil boyle ciddi bir konuda tedavi vermemis doktor? Ustelik asla normal dogum yapamazsiniz ve esinizin de sizin de sigillerinizi yaktirmaniz gerekir. Bence cocuktan once bu konular cok daha onemli. Bu arada terlemeden tiksinmeniz bence de olabilir, yani herkes esini tum vucut sivilariyla sevecek diye bir kaide yok.
Herpes 'ten bahsediyorsunuz. Eşinizin bu durumu ne zamandan beri var? Zaten bu virüs erkeklerde görüntü bozukluğuna sebebiyet vermiyor çoğu zaman. Çok önemli bir konu bence çok ciddiye alınmalı. Sadece 2 tipi kadınlar da rahim ağzı kanserine sebebiyet verebilir. Tedavi olmalısınız. Asla korunmasız ilişkiye girmeyin. Bu virüs cinsel yolla bulaşıyor ama hijyensiz yerlerdende bulasabiliyor. Burnuma kokular geliyor hadi hayırlısı.
Çok geçmiş olsun..
büyük harf kullanmak görgü kurallarına hiç uymuyor yeni üye.
bu konuda oldukça bilgi sahibisiniz anlaşılan bir de bu hastalık bende ilk evlendiğimde yoktu 1 buçuk seneyi biraz geçince başladı stresli bir olay yaşamıştım hemen onun üzerine çıktı çok geniş açık yaralar oluştu ilk rahatsızlık bu şekilde nüks ediyormuş sonra 2 3 atak daha oldu gittikçe küçüldüler . Şimdi ani stres altında kalırsam minik sivilce gibi bazen çıkıyor.Bu iki tip dediğiniz herpesin değil HPV'nin iki tipi, herpes de HPV'nin tiplerinden biri, toplam 16 çeşit HPV virüsü var. Daha önce yazdığım gibi direkt tedavisi yok maalesef, komdom kullanılsa da etrafından bulaşıyor, dünyada aşırı yaygın, yeni çağın en çok yayılan virüslerinden.
Burnuma kötü kokular geliyor derken aklınızdan geçeni paylaşırsanız sevinirim.Herpes 'ten bahsediyorsunuz. Eşinizin bu durumu ne zamandan beri var? Zaten bu virüs erkeklerde görüntü bozukluğuna sebebiyet vermiyor çoğu zaman. Çok önemli bir konu bence çok ciddiye alınmalı. Sadece 2 tipi kadınlar da rahim ağzı kanserine sebebiyet verebilir. Tedavi olmalısınız. Asla korunmasız ilişkiye girmeyin. Bu virüs cinsel yolla bulaşıyor ama hijyensiz yerlerdende bulasabiliyor. Burnuma kokular geliyor hadi hayırlısı.
Çok geçmiş olsun..
Bu çok kötü ya! Eşiniz temizliğine dikkat etmiyor mu?merhaba hanımlar;
Başlıktanda okuduğunuz üzere durum aynen bu.
Lütfen beni yargılamayın önce okuyun
Eşim ilişki sırasında çok terliyor be ölesef her ilişki sonrası benim özel bölgemde aşırı hassaslaşma yanma çoğu zaman siğil benzeri sivilcelenme gibi problemler yaşıyorum. İlişki sonrası alerji oluyorum
Çocuk sahibi olmak içinde düzenli ilişki şart. İlişkiye başlatken benim yüzümün şekli ister istemez değişiyor sanki uzak durmaya çalışıyormuçum gibi oda etkileniyor yaklaşmak istemiyor
Ne yapıcağımı bilemiyorum
Bir öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?