Esimle ilk buyuk kriz

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.877
798
10 aylik evliyim. Esimle gecen yilki olaylardan dolayi tayin aldiramadigim icin ayni sehre gelemedik. Artik gec kaldigimizi biliyorum ama hala bir adim atamadik.
Bu surecte en buyuk sorun ozlemdi cok buyuk problemler yasamadik daha cok onun sabri ve ozverisi ile sorunlar cabuk cozuldu. Normal sartlarda 2 3 gece bir arada 5 gece ayri gecirdik. Ailelerden yana sorunumuz olmadi. Evime bile bizi yanliz birakmak icin az geldiler.
Onumuzdeki hafta cuma aksami kardesmin kinasi pazar aksami dugunu var. Normalde cuma oglen cikip gelecek ve bir ay izin alacakti. Bayramdan sonra tatile cikacaktik. Bir sure o evde ben iste olacaktim. Is arkadasi elini kirmis. 3 ay rapor acil ameliyat olmasi gerekiyormus. Bu durumda ekip 4 e dusuyor 3 vardiya calisiyorlar. Esim izin alirsa vardiya donmuyor tatil yalan oldu. Bu bile yeterince kotuyken bana dugune gelip donmeyi teklif etti. Kinaya gelmeyecekmis. Boyle bsyi asla kabul edemem. Daha 10 gun once tatilden donmek istemeyen arkadaslari icin iki vardiya 12 saat calistilar. Annem babam ayri. Kardesimin esi bizim dugunde cok kosturmustu ayni zamanda arkadasimiz
Bana boyle olacagini biliyodum bu hafta sonu gelmiyorum haftaya da ben... derken telefonu yuzune kapadim.
Eger kina aksami gelmezse, hatasini anlamazsa, gercekten pisman olmazsa bosanmayi dusunuyorum.
Bekarmis gibi yasayacagima bekar kalirim.
Yikilmis, kirik dokuk olarak...

Esim hic cabalamadan kolaya kaciyor sorun bu. 4 kisi iken 2 ser gun izin yapabiliyorlar. Ctesi pazar izin alabilir defalarca aldi. Cuma bir kac saatte gelebilir. Defalarca geldi. Ztn 4 kisi olarak 4 ay calistilar. Kimse yillik izin almadi 2 ser gun izin aldilar. Yillik izin veya tatil degil derdim Bu kdr ozel bir gunde bana ilk teklifinin gelmemek olmasi tekrari olmayan bir gunde ayarlanabilecek bir gunde ihtimalleri zorlamasi. Cunku asla baskin davranmaz kendi istekleri icin zorlamaz fedakarliktan kacmaz.
Artik yiprandigimizi ve cok sey kaybettigimizi biliyorum.

Esim polis degil ve isi rahat. Bir polisle evli olsaydim stresi ve ciddiyeti farkli olurdu. Ama benim takildigim ztn dort aydir calistiklari hale donduler bu kdr ozel bir gunde defalarca yaptigi seyi yapmiyor. Ihtimal olarak bile kabul etmiyor. Savasmiyor.

Son düzenleme:
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın..hemen bir olumsuzlukta ne boşanması..bazen olabiliyor iki tarafında bencilce davrandığı.. evlilik böyle bişey sanırım..

Bence , karşılıklı anlayış göstermeniz lazım.
Mutlaka eşinizde sizinle birlikte olmak istiyordur.
Sabır gösteremiyor olmanızın sebebi sanırım özlem , bizde de öyle olur. Uzak kaldığımız zamanlar daha çekilmez oluyoruz .
Kavuşursunuz inşallahta problemler çözülür...

Boşanmak için bir sebep mi gerçekten ? Acil ameliyat olması gereken bir insan var ortada. Ne yapsın adam ? İşi mi bıraksın ? Düğüne gelecek zaten değil mi ? Kınayı da siz yakın... Bu sebepten boşanırsanız başınızı dağlara taşlara vurursunuz. Silkelenin...

İkinizin de haklı noktaları var. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Ona da deyin annem babam ayrı çocuğun emeği geçti bize, gelmen lazım. Güzelce anlatın bir yolunu bulsun gelsin. Çok atarlı olmayın kararınca

Bütün kınalar o şekilde yapılmıyor davullu zurnalı eğlenceli olanlar da var.

Önemli olan düğün değil mi ki zaten.Gelecekmiş.Hem keyfi bişey değil.Siz de çalışıyorsunuz.İş hayatı böyle.Bazen aksilikler beklenmedik durumlar olabiliyor.Biraz empati yapın yahu.bu sebepten boşanmak şımarıklık Ve saçmalık olur.

bence abartmissiniz. esiniz anladigim kadariyla polis. su surecte zaten stresli bir meslekleri var. normalde zaten hep sıkıntılı. is yukleri fazla. anlayis gostermeniz gerekiyor. elinde olan bir durum degil. oncelikle bunu anlamaniz gerekiyor. eminim kendiside sicacik ev ortamina hasrettir.sizle bir arada olmak o da ister. (gecen yil ki malum olaylardan benim esimde sehir disina cikamadi kardesimin ne dugunune ne kinasina gelebildi ki kardesim bizim icin o kadar kosturmusken. ) yani insanlar anlayis gosterebiliyor.lutfen sizde ayni anlayisi esinize gosterin. kardesiniz icin onemli olan sizin orada olmaniz

bence abartmissiniz. esiniz anladigim kadariyla polis. su surecte zaten stresli bir meslekleri var. normalde zaten hep sıkıntılı. is yukleri fazla. anlayis gostermeniz gerekiyor. elinde olan bir durum degil. oncelikle bunu anlamaniz gerekiyor. eminim kendiside sicacik ev ortamina hasrettir.sizle bir arada olmak o da ister. (gecen yil ki malum olaylardan benim esimde sehir disina cikamadi kardesimin ne dugunune ne kinasina gelebildi ki kardesim bizim icin o kadar kosturmusken. ) yani insanlar anlayis gosterebiliyor.lutfen sizde ayni anlayisi esinize gosterin. kardesiniz icin onemli olan sizin orada olmaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…