eşimle internetten tanıştım kimselere anlatamıyorum

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.481
117
688
eşim bir öğretmen sitesinin yapımcısıydı
ben de o siteye üyeydim 2007 de
sitede bir hikaye vardı herkes devam ettiriyordu komedi türünde
eşim başka bir adla da kendi sitesine üye o adla öykü yazmış ben devam ettrdim o yazıyor sonra ben yazıyorum hikayeyle kimse ilgilenmedi sadece ben ilgilenince teşekkür için özel mesaj attı bu hikaye sayesinde arkadaşlığımız başladı özel mesajla yazışıyoruz ama tamamen arkadaşça sonunu nasıl bitirelim falan diye
neyse işte arkadaş olduk sitenin sohbetinde de yazışıyoruz.msn de görüşmeye başlayınca eşim avatar fotomdan beni çok beğenmiş niyeti bozdu :) görüşmeyi aklına koymuş
ama ben msn de eşimden gıcık kaptım hiç tarzım değil falan diyorum .zaten fotosunu da görmedim.
sonra ankaraya gelmiş görüşelim mi dedi
neyse görüştük ama inanmazsınız görür görmez aşk vardır ya ondan oldu.msn de hayalimdeki insan değildi çok çok daha iyiydi.
eşim bana çarpıldı ( sonra kendi söylüyor tabi:) ) konuşamıyor . ben diyorum ne tatlı bir çocukmuş ama tamamen arkadaştık aklımda öyle bişey yok tamamen edebiyat ve hikaye amaçlı buluştuk asla olmaz bu iş diyorum kendi kendime .

neyse işte o günden sonra aşık olduk birbirimize kopamadık özledik beni isteyen de çok tu eşim elini çabuk tuttu beni kandırdı sonra da 1 yıl içinde evlendik :) :)

ama ben nasıl tanıştınız dediklerinde işte ortak arkadşlar tanıştırdı ortamda tanıştık diyorum
internet diyince insanların beni yanlış anlamsından korkuyorum sanki evlilk sitelerinden bulmuş gibi offf offf
size akıl danışmak istedimmm doğru mu yapıyorum

Son düzenleme:
Size göre doğruysa, başka insanların ayrıntıları bilmesinin ne gereği ve önemi var ki ?
Önemli olan siz mutlu olun, özeliniz sizi ilgilendirir, kimseyi değil.
Sonunda mutluluk yakalandıysa gerisi teferruattır, tadını çıkarın yerimseniben

utanılacak hiç bir şey yok direkt bir öğretmen sitesinde tanıştık dersin kime ne canımm

ay hikayeniz çok hoşmuş bence herkese herşeyi anlatmak zorunda değilsin insanlar gerçekten önyargılı davranabilirler
umarım mutlu olursunuz.........

herkes ayrıntıları bilmek zorunda değil sonuçta.
internet sitesi de arkadaş ortamı olarak kabul edilebilir sonuçta:)

amannn söleme gitsin ne olcak sanki
millete ne
sen muytlusun evlenmişsin ne düşünüyon sölimmi sölemiyimmi
boşver canım üstünde bile durma kaydirigubbakcemile5

sen gerçeği anlatmak istemiosan anlatma
yalnız dikkat et herkese tek bişe anlat yoksa ortalıkta birden fazla farklı hikayenin dolaşması yalanını ortaya çıkarmasınkaydirigubbakcemile3

Aaa bir an kendi hikayemi okur gibi oldum cnm bizde eşimle internette tanıştık ama bir arkadaşlık sitesinde izmir'e özel.:kedi: Bnm annem böyle olduğunu biliyor ama başka kimseye söylemiyoruz. Yanlış anlaşılmasın diye ama söylenedebilir. Biz ilişkimizin ilk başlarında söylemeyelim dedik daha doğrusu ben söylemeyelim dedim ve öyle kaldı. Herkes arkadaş ortamında diye biliyor.

bızde nette tanısıp evlendık ,kımıne soyledim kimine söylemedım zamanında sempatiksalakcinni

annemın haberı yoktur mesela ohaoldumsmile

soylemedım cunku esımle cok uzun zaman cıktık cıktıgımızda ufacık tefecıktım ,kırardı bacaklarımı herhalde eyvahedigeldismile

ben cekınmem soylemekten nette tanıstıgımı ,nerde tanıstıgımın ne önemı var kı a.s

Son düzenleme:
Bence de bu ufak yalanı devam ettirin.Ağız birliği yapın eşinizle o da arkadaşlar sayesinde tanıştık desin.Kimsenin ağzı torba değil ki büzesiniz.Kimene.
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi durumu
sempatiksalakcinni

önemli olan siz mutlu ve huzurlu musunuzzz....nasıl tanıştığınızın ne önemii var kiii..hem ne güzel başlamışşş...bırakın bazı şeyler sizde kalsın,size özel olsunnn.....:asigim:

bencede kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım bizde eşimde nette tanıştık ama ben ilk görüşme anından sonrasını söylerim hep..hem yalanmı asıl tanışma ilk karşılıklı birebir görüşmedebitek görüşme anımızda yanımda olan çok yakın arkadaşım ve sevgilisi biliyordu :)

bende 11 yıllık evliyim..nette değil ama telefonda tanıştık:kedi:bizde bunu söyleyemiyoruz kimseye...çok şükür çok mutluyum 3tanede çocuğumuz var şimdi....

Kimseyi ilgirlendirmz ki bu durum...
Siz mutlu olduktan sonra gerisi boş hiç kafanızı takmayın bile buna ..

arkadaş ortamı evet internet kısmını söylememişsiniz ne güzel işte boşverin millet yanlış anlar doğru yapıyorsunuz bence

ınternette bır arkadas ortamı yahu:) bnde 4 yıldır beraberım nette tanıstım ama kımselere soyleyemıyorum, cok samımı bır kac arkadasım dısında, bnde arkadas vasıtasıyla dıyorum hep.. ama artık ciddi düşünüyoruz,evlılık ıstıyoruz. babama ne dıcem nasıl dıcem onu dusunuyorum:) cünkü erkek arkadaşımın tarafındakıier biliyo netten olduğunu ama babam bılırse pek sanmıyorum ıyı seyler dusunecegını:S bu sefer baskasından duyarsa ıyıce karısıcak, off hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…