eşimle internetten tanıştım kimselere anlatamıyorum

bence de herkesin ilmesine gerek yokk toplumuumuz internetten tanıştık deyince hemen evlilik siteleri filan gelir kimselere anlaamazsınn bpşver anlatmaa bi ortamda tanıştık dee .............

Ablacım artık hayatımızn yarısı internet oldu ve internetteki kişiler de insan sonuçta dmi ve bu da iletişim aracı :) Bu bence artık çok normal bişey oldu :) Reelde de olduğu gibi internette de kötü insanlar tabiki çıkabilir çıkar da ama artık dediğim gibi doğal bu rahat oll :) sonsuz mutluluklar :)) opuyorumnanaktan

internet denilince ön yargı herkeste var. ama bilinmeli ki internet sadece arkadaşlık sitelerinden ibaret değil... zaman geçirmek amaçlı takılınan yerler de var. orada arkadaşça başlayıp sonradan sevgili olan görüsen konusan hatta evlenen bir çok insan var. ve bence bunun normalden tek farkı; sen onu tanımaya görerek başlamıyorsun. tabikii yalan söyleyeni çıkabilir ancak normal yaşantımızda da bu tip insanlar çok. yalnızca sanal olduğunda söylediği yalanları biraz geç farkediyorsunuz. ayrıca merak zamanla bazı kişilerde saplantıya dönüşebiliyor. bu sorunlar aşılırsa görerek tanışmadan bir farkı olacağını sanmıyorum... size mutluluklar dilerim. ancak madem başta arkadaş ortamı dediniz öyle devam edin. boşverin herkesin herşeyi bilmesine luzum yok :)

Bence çekinilecek bişey yok ayrıca internet çağında yaşıyoruz ne diye çekinesinki ayrıca insanların tanışmasına vesile olan sadece evlilik yada ilişki siteleri yok . . .Mutlu olmana bak :)

internetten tanıştık ve tanışmamızın 7. ayında evlendik..

2 güzel bebeğimiz ve mutlu ,huzurlu bir yuvamız var Allaha çok şükür

soranlara da açıkça internette diyorum..ama ama nasıl olur nasıl güvendin diyenlerin kendi kafalarında oluşturdukları önyargıları gayet anlamsız ve havada kalıyor bizim evliliğimizi ve karşılıklı diyaloğumuzu düşününce ,görünce .Gerçi gerçek hayatta hiç tepki almadık,yüzümüze karşı ters veya kırıcı konuşan olmadı ama bu sitede benzer konularda internetten tanıştığına nasıl güvenirsin diye fetva veren yorumlara çok rastladım..bunu diyen x kişi internetten tanışmamış ama aldatılmış,kandırılmış,sorunlu evlilik hayatı var...ee ne oldu şimdi ? gerçek hatta tanıştığı kişi ile ne oldu şimdi ?internetten tanışmakla alakası yok demek ki ilişkilerin durumunun..
İnternette ya da cafede ya da arkadaş ortamında..Eğer yazılmışsa olacak olan olacaktır..Kısmetin nerden geleceği hiç belli olmaz..

söylemeye gerek yok.. bende sevgilimle okulumla ilgili bi öğrenci sitesinde tanıştım. forumda siyasi çatışmalar olmuştu bi baktık aynı kulvarda birbirimizi savunuyoruz mesajdı msndi derken telefon numaralarımızı verdik aynı okuldayız buluşalım dedik buluşmadan önce de şehitlerimizle ilgili bir yürüyüş vardı... bütün üniversiteli yollarda, arkadaşlarla çektik siyahları üstümüze 5 dkda hazırlanıp sokağa döküldük meydanda binlerce kişi var ama 'o takıldı gözüme' bu arada onu hiç görmemiştim. arkadaşlara parmağımla işaret ediyorum ''ha haa çocuğa bak pembe giyip gelmiş'' diye dalga geçiyorum. şimdi o kişi 3 yıllık sevgilim kaydirigubbakcemile3

bende nişanlımla internetten tanıştım (bi hafta sonrada düğünüm var:)

o kafayı takmış beni kandırdı bir düğünde karşılaşmıştık netten tanıştıktan sonra ondan sonrada gelişti herşey şimdi herkese düğünde tanıştım diyor bende birşey biliyordur diye degiştimiyorum öyle bilinsin:)

Ya kaç kişi hangi ne kadar zaman aralığında soracak ki nerede-nasıl tanıştınız diye? Bu kadar stres yapmaya ne lüzum var? Bunu çevrenizdeki insanların karakter yapısına göre siz belirleyebilirsiniz ancak. Anlayacak insanlarsa gerçeği burada anlattığınız gibi onlara da anlatabilirsiniz. Hem çok etkileyici, film gibi bir hikayeniz var. Ama anlamayacak ve dedikodu yapıp canınızı sıkacak insanlarsa yalana devam; bu kadar basit. En büyük sıkıntınız bu olsun hayatta, iyiymiş. :sm_cool:

Bence cok sacma, neyse ne.
Önemli olan sonuc, yani güzel giden bir evliliginiz varsa kime ne?
Yapmacikligi sevmem, yaptigim seydende utanacaksam yapmam, yapmissamda utanmam, arkasinda dururum.
Cok sevdigim bir meslektasim bundan 10 sene önce gazete ilaniyla tanisti karisiyla, ilani verende karisiydi. Kadin cok mutlu, nede olsa dis hekimi esi var . Gecenlerde gördüm, cok mutlu oldum onlar adina, birde cok seker kiz cocuklari olmus.
Yani kime ne? Istersem uzayda tanisirim, bu benim bilecegim is, baskasinin degil.
Madem ayip birseyse yapmayin o zaman, görücü usuli evlenin.

bizde nişanlımlaa tanıştıkk internet ortamında iyikide tanışmışızz diyorumm bizde kimselere diyemedikk soranlara yolda yürüyodukk çarpıştık kitaplarım düştü benim toplarken tanıştık diyoruz herkezdee inanıyor vallahaa

bende eski sevgilimle nette tanışmıştım anneme anlatırken işte yurttan bi arkadaşımın arkadaşıymış facebookta görmuş çok beğenmiş falan die baya bi hikaye yazmıştım ama o kadar gerçekçi anlatmışımki kendim bile inanıodum nerdeyse :dance:

Arkadaşlar bizim milletimiz dedikoduya düşkündür
aaa netten mi ay ne biçim iş bu şimdiki gençler kudurmuş vs.vs.
en iyisi hersey herkese anlatılmaz durumunu kabul edip sadece bılmesi gereken kişilere
söyleyin yeter.
eşinlede mutluysan gerisi hikaye...
netten hiç bahsetmesenizde olur hem :)

hikayeniz nekadar tatlı bnce kimsenin bilmesine gerek yokki vicdanınz rahat etmemiş sankii kötü bişy yapmş gbii .. ama bnce hiçte değill
evlilik sitelerinden arkdş bulmak tabikiçok yanlş güvenilmez . siz herkesee uzun uzun bu masum tanışmayı anlatamassnz tabi kısaca netten derseniz bncede kötü izlenimm vermş olursunuz kmseye sölemeyn bnce ne gereği var seviyosunz yeter:

mutluysan kime ne canım nasıl tanıştığın önemli olan eşinin sana değer vermesi sonuçta seni kandırmamışki sevmiş evlenmiş çok ta güzelmiş hikayeniz allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım..

Söyleme canım, sizin keyfiniz yerindeyse sorun yok bence. yerimseniben

Anlatma´da bence...Insalarimiz bu gibi seyleri anlamakta cok zorlaniyor..! Anlatarak kendini daha cok yipratirsin..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…