eşimle internetten tanıştım kimselere anlatamıyorum

yaaa ailenize nasıl söylediniz asıl merak ettiğim konu bu; bence de herkes öyle bilsin sonra evliliğinizi çok basit olarak görürler Allah korusun, nazar değmesin inşallah ama bi terslik olursa zaten internetten tanışmışlar diye basit görürler, hiç anlamam şu internetten tanışanları kınayanları, yahu hiç görmeden konuşmadan görücü usülü ile evlenince kimse bişey demiyo da kafana uyuşan bi insanla internetten tanıyınca hemen delleniyolar, yok neymiş nası güveniceksinmiş, okulda, işte, cafede tanıdığın adama nası güveniyosun o zaman derler adama

İnternetten tanışıp evlenen arkadaşım var, onlar ailelerine bile söylemediler.
Mutluysanız gereksiz bir ayrıntı bence de, ha internetten tanışmışsınız, ha ortak arkadaşlarla.
Yalan söylüyor olmak sizi rahatsız ediyorsa illa, internette tanışmakta çok abes bir durum değil, karşıdaki bunu öyle algılıyorsa, o onun sorunu, o internetten evlenmeyiversin. Hesap vermek durumunda değilsiniz. Mutluluklar.

amaaaaaaan bosver milleti
milletin agzina laf gitmeye görsün
aninda baslarlar konusmaa susturabilene ask olsun
üstlerine vazife olmayan seylere burunlarini sokmakta üstlerine yoktur
hayir anlamiyorum kime ne ki
hayat benim degil mi? benim.. seni ilgilendirir mi? hayir
baskalari ne der diye yasasaydik ohoooo halimiz ne olurdu acaba
hem herkesin bilmesine gerek yok bence bosver söyleme

İnsanlar artık şunu kabul etmeli... Teknoloji ilerliyor ve devir hızla değişiyor. Eskiden olsa evet internetten koca mı bulunurmuş diye garipsenirdi. Ama artık buna normal bakılmalı...

Ne kadar sacma demi arkadaslar?
Insan evlendigi adamla internette tanistigini neden söyleyemiyor ki?
Kocan olmus yani, olmus bitmis ama diyemiyorsun.
Neden asamamisiz bunlari?
Bende dahilim buna.
Ha internette tanistik diyince saniyoruzki, insanlarin aklina "erkek/kiz avcisi" gibi bir düsünce uyaniyor.
E diskoya bara gidipte orda tanisanlarda var? Hatta erkekli kizli bir ortam orasi, onlarinki neden normal karsilaniyorda, internette tanismak anormal oluyor ki?
Hatta arkadasin biri yazmis bizde telefonda tanistik ama söylemedik kimseyi demis.
Ne kadar masum bir tanisma bence bu.Ayrica diger asklara görede cok farkli bir baslangic. Klasik degil yani.

Kimseye aciklama yapmak zorunda degil kimse evet. Ama bence bu gibi seyler saklandikca hep "ayip" olarak kalacak.

Bende nisanlimla büyük bir tesadüf eseri bir müzisyenin sitesinde tanistim mesela.
Anlatsam o kadar ilginc ki ve tanismamiza sebep olan o kadar ilginc seyler var ki.
Ben cok büyük bir ask yasadigimi düsünüyorum. Görmeden, dokunmadan hissedilen duygular.. Bu ne demek!
Rabbim böyle nasip etmis. Iyikide tanismisim diyorum. Baslarda bende cok sorun ettim bunu yahu internetten olurmu, ailem ne der, etraf ne der diye icim icimi yedi. Ama ben internetle evlenmeyecegimi, karsimdakininde benim gibi bir insan oldugunu ve ona karsi cok agir duygular hissettigimi anlayinca dank etti:))

Son düzenleme:
Ayrica söylemek istemiyorsan kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin canim herkes kendi isine baksin

garip önyargılar yüzünden saklama gereği duymuşsun ama siz böyle rahatsanız kime ne:)

Net ortamına tehlikeli gözüyle bakılıyor malesef, benim bile kafamın içinde biryerde bu düşünce var azda olsa. Acabalar oluyor ister istemez. Gerçeklik payı yok mu var. Ama herhangi biriyle arkadaş ortamında da tanışsanız, o kişininde ne çıkacağını bilmiyoruz , aslında birebir. Sadece araçlar başka ve araçların bir farkı yok.

Eğer biz kendimizden eminsek, bizim gibi insanlar nette gezebiliyorsa, o nette tanıştığımız yerlerde gezebiliyorsak , demek ki düzgün insanlarda var. O kadar kötüyse biz niye geziyoruz oralarda. Ben bu tanışma işine gayet normal bakıyorum o yüzden, ama temkinli olmakta fayda var yine de tabikaydirigubbakcemile3

bende eşimle internetten tanıştım... yazcam zaten hikayemizi bi ara.. ama ortak bi arkadaş vasıtasıyla... soranlara görücü usulü oldu arkadaş tanıştırdı diyorum :) gerisi gelmiyor :) send öyle de...

Siz çok şanslısınız ! tebrikler ve bir ömür boyu mutluluklar...
hikayeniz çok güzel bencede.... bende çok çekinirdim aynı şey başıma gelseydi...
Herkes nasıl tanıştı bakalım karşınızdakiler size ne kadar doğru söylüyor boşver şekerciiim...
çokda önemli değil herkese hayatını anlatmak zorunda değilsin.... yalan söylemek hoşuna gitmiyorsa geçiştirirsin.....

kaydirigubbakcemile5......görmüş beğenmiş tanıştık evlendik ..kısaca zemuszemus

kimin ne düşündüğü önemli değil..önemli olan siz ve mutluluğunuz ...
utanılacak bişey yapmamışsınız ki evlenmişsiniz...mutluluklar

Canım bizde internette tanıştık başta çok sıkıı dost olduk sonra aşka dönüştü. 2005de tanıştık 2006 da yüzyüze görüştük 2006 nınn ekim ayında çıkmaya başladık. 2007 de evlenme teklif etti. 2008 de nişan söz isteme yaptık 2009 da da düğünümüz oldu ve neredeysede 1 senelik evliyim. allahım nazarlardan saklasın çok çokk mutluyum. babam dahil herkesde biliyor internette tanıştığımızı...
ama sen söylemek istemiyorsan kime ne....

canım nasip bir yerde.benim kuzenimde aynı sekilde tanıstı hatta hikayeniz bile cok benziyo.simdi evliler ve hamile kuzenım.kısmette varsa bi şeyler vesile oluyor işte canım

:)) bizde nette tanıştık sevgilimle 3 sene önce ilk başta arkadaş olduk sonra bir baktım en yakın arkadaşım o olmuş sonra birde baktım meğersem aşık olmuşummm
ama biz böle neredeyse iki yıl arkadaş kaldık en sonunda nasıl geliştiğini anlamadan sevgili olduk meğer ikimizde zamanında imalarda bulunmuşuz ama ikimizde anlammaışız :)
şimdi 1,5 yıldır birlikteyiz evlilik hazırlıkları başladı :))
ben annemlere sölememiştim netten tanıştığımızı ama anladılar :) babama tabiki sölemedik
arkadaşlarımın bazıları bilo bazılarıda ortak arkadaşımız vardı diye biliyor :)
ama yinede insan bi tuhaf oluyor söylerken

internet gibi şeyler kendiliğinden kötü değil ki, onu iyi kullanırsan iyi, kötü kullanırsan kötüdür, bize bağlıdır yani. bence utanılacak bir şey değil, kaderiniz bu şekilde yazılmış. siz erkek arkadaş bulmaya gezmemişsiniz ki forumlarda. utanmayın, doğru dürüst açıklayabilecek kadar uzun konuşabilirseniz söyleyin. yok açıklayamadan, kısaca üstünden geçeceğiniz biriyse söylemeyin.

niye herkes ayıp gözüyle bakıyor arkadaslar insanlar 80 yasında cıkıp tv evlenecemm diye bagırırken bizler niye gizlenelim evet bende esimle internette tanıstım ve herkesler biliyor bence hiçte utanacak bişey yok annem hep sey der eskiden birileri tanıstırıyordu görücü usulu simdi internet allah mutlulugumuzu bozmasın 3 yıllık evliyiz vede cokkk mutluyuzz atın bu kafanızdaki sabit fikirleri

bizde showteksten msjlaşırken kanka olduk dost olduk sevgili olduk şimdide aileyiz 3yıllık vedünya tatlısı kızımız var keşke daha önce msj atsaymışız şu tvye hehe kızçeme güzel bir tanışma hikayesi anlatcam aileler bilmiyo gerek duymadık söylemeye kadınlar biliyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…