Eşimle internetten tanıstım

Benden nişanlımla internet ortaminda tanıştığım icin konu ilgimi cekti. Haydi bir bakayim dedim, kardeşimin derdi neymis. Tabii dert mert yok ortada Ablacigim, kimsenin saadetinde gözümüz yok. Allah herkesin mutluluguna mutluluk katsin. Ama bdv bölümüne açılacak konu mu bu gurban olduğum?

Dert yok ki burda.
Eğer illa gelip mutluyum diye dert bölümüne anlatacaksanız yine mutluluğunuzu anlatıp ama sürekli bozulacak diye korkuyorum hep bir şey olacakmış gibi geliyor psikolojim mi bozuk falan deyin.
Güncellemeye geldiğinizde hala mutluyum ama hala korkuyorum deyin.
Böyle olmaz yani cık

Maaşallah ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Yüce kitabımızda yazar iyi iyiye yazdık diye sizin olay bu mutluluklarınız daim olsun

Eeee napalım yani bacım? Amaç neydi bunları anlatmanda ? Nfkskfks Allah aranızdan su sızdırmasın

Ne kadar güzel masallah Rabbim huzurunuzu daim etsin sağlıkla bebeginizi kucaginiza alin insallah, bende simdiki erkek arkadasimla internetten tanıştım, su an hala ikimizde okuyoruz insallah evlilik okul bitince, insallah benimde boyle mutlu guzel bir evliligim olur.

İnşallah mutlu evliliğiniz devam ederde herkes aynı kaderi yaşamıyor malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…