Eşimle kafalarimizmi uymuyor yoksa benmi haksizim

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Arkadaşlar merhaba öncelikle nasipte buraya konu açmakta varmış bir kizim var nasipse bir ay sonra bir cocugum daha olcak insallah ...benim sorunum şu ki esimin her dışarıya çıkalım dedimde bunu zoraki yapmak istemesi ve genelde de sonuçta yapmaması en büyük luksumun hastane yada bir üst seviye markete beraber gitmek olması....en son olayı anlatirsam ben dogum yapcam sonra dışarı çıkması zor olur diye defalarca sitemde bulunmama rağmen esim bir teklifte bulunmayinca ben annemle dışarı cikcam eşime sen çocuğa bak disarida rahatca gezeyim dedim neyse sabah oldu pazara gidelim sonra ben sizi gezdiririm dedi neyse dönüşte trafik olur aksama gideriz dedi o zaman biz cikcaz dedim sen çocuğa bak gelir gelmez uyudu imksni yok uyandiramazsin adami oyle ters oluyoki tabi çocukta bana kaldi gene ve çok sinirlendim ben bağırınca adam da küstu öyle pis bir huyu varki ben kusunce oda küsuyor ondan su an nefret ediyorum ...su an konuşmuyoruz ve ben bu halimle mutfakta sandalyede geceliyorum adam gelip sen salona geç bile demiyor ..haksizmiyim ya başkası cagirsa koşarak gidiyor neden benle bise yapmaya gelince hep bi bahane ve yıllardır kavgamız bu her geçen yıl daha beter oluyor ya...

Kafalarınız uymuyor.
Düşüncesiz , bencil bir eşiniz var üzgünüm. Huyunu biliyorsunuz, keşke direk emri vaki yapıp bırakıp çıksaydınız.
Kızıma acidigim için canım ya kış uykusundaki ayı gibi uyur allah korusun kızıma bise olsa ruhu duymaz yoksa çeker giderdim ama öyle bir tavrı varki sanki ben sucluyum ki goruyosunsize soruyorum suclumuyum diye ben susarsam iyiyiz ben sürat assam oda asiyor ya ve her tartismada dahada gaddar oluyor

Elalemin büyütemedigi tipleri adam etmeye calismakla geçiyor ömür.İsinjz zor böyle bir insanla kim olsa kafası uymaz.
Dimi ya haklıyım dimi ...bütün arkadaşları eşlerini her allahin gunu gezdirirken ben sadece bir yada iki hafta sonunda bir gun belkide iki saat cani gönülden isteyerek bizi gezdirsin çok isterdim

Ya canm gebelik öyle bir psikolojiki gene de merhamet bekliyorsun belki mutfağa gelseydi biraz yumusardim onunla aynı odada olmak su an istemiyorum onunda umrunda değilmiş zaten anladim

Merhamet? Inan bekleme canım zerresini göremiyosun en çokta o üzüyor zaten insanı.. bunlarda baba olacak işte... onun yanına gitmesen dahi cekyat koltuk olan bir odaya geç ört üzerini sıcacık dinlen..
Acaba gelirmi diye de beklentiye girme canı isterse gelsin

odana gec o gitsi odadan! kendine eziyet etme. he cikmak istemio mu planini deme ona cik git gez dolas hayatini yasa cocugunla bosa eve gelince kafasina danggg eder

Ya canm gebelik öyle bir psikolojiki gene de merhamet bekliyorsun belki mutfağa gelseydi biraz yumusardim onunla aynı odada olmak su an istemiyorum onunda umrunda değilmiş zaten anladim
Zaten küs dediğine itiraz edip sarılıp yatmayacak.

Yatağına gideceksiniz, sen git içerde uyu bu halimle bi taraflarında sinek uçmasını izleyecek değilim deyip yatağa yayılacaksınız.

Denemesi bedava ve rahat.

Peki bir sey sorcam cok merak ediyorum gecen ay evlilik yıl donumumuzdu onun sınavı vardı tabiki benim bir beklentim yoktu neyse ogün kızımı hastaneye götürdük aksam eve dönerken afedersiniz canım çikolatalı pasta istiyo dedim eve geldik bu dersin basina oturdu annem de kizi uyuttu bana dediki kiz uyusun seni dışarı cikarcam pasta yemeye neyse bekle allah bekle saat oniki oldu odaya geldi tabi ben çok üzüldüm gene dediki hadi gidelim hayatim ben unutmuşum bende sürat yaptım oda surat yapip gene küstü. ..yemin ederim buyuk jestler bekledigim yok en büyük kavgamız dışarı cikarmama muhabbeti ve degismiyo niye degismiyoki beni sevmiyomu iyi konuştum olmadı kustum olmadi ne yapayim siz diyin lutfen

Arkadaşlar merhaba öncelikle nasipte buraya konu açmakta varmış bir kizim var nasipse bir ay sonra bir cocugum daha olcak insallah ...benim sorunum şu ki esimin her dışarıya çıkalım dedimde bunu zoraki yapmak istemesi ve genelde de sonuçta yapmaması en büyük luksumun hastane yada bir üst seviye markete beraber gitmek olması....en son olayı anlatirsam ben dogum yapcam sonra dışarı çıkması zor olur diye defalarca sitemde bulunmama rağmen esim bir teklifte bulunmayinca ben annemle dışarı cikcam eşime sen çocuğa bak disarida rahatca gezeyim dedim neyse sabah oldu pazara gidelim sonra ben sizi gezdiririm dedi neyse dönüşte trafik olur aksama gideriz dedi o zaman biz cikcaz dedim sen çocuğa bak gelir gelmez uyudu imksni yok uyandiramazsin adami oyle ters oluyoki tabi çocukta bana kaldi gene ve çok sinirlendim ben bağırınca adam da küstu öyle pis bir huyu varki ben kusunce oda küsuyor ondan su an nefret ediyorum ...su an konuşmuyoruz ve ben bu halimle mutfakta sandalyede geceliyorum adam gelip sen salona geç bile demiyor ..haksizmiyim ya başkası cagirsa koşarak gidiyor neden benle bise yapmaya gelince hep bi bahane ve yıllardır kavgamız bu her geçen yıl daha beter oluyor ya...
tebessümle okudum son zamanlardaki kilişe sorunumuz bu da bizim. biz kendi aramızda konuştuğumuzda da çok gülmüştük bu duruma tek lüksümüz market diye. şuan ikimizde çabalıyoruz birşeyler yapalım diye ama sanırım başta onda olan alışkanlık beni de bulmuş. birşeyler yapalım diye dışarı çıkıp markete uğrayıp eve dönüyoruz. sanırım o çok yoruluyor bende aynı şekilde.siz niye mutfakta sandalyede geceliyorsunuz ki kendinizi cezalandırır gibi. gidin yatak odasına yatın değer mi böyle trip atmaya. konuşun eşinizle bu durumun size nasıl hissettirdiğini anlatın ona. düzeltmesi içinde kendi haline bırakın ve izleyin. belki onunda sıkıntıları vardır. arkadaşlarıyla kendinizi kıyaslamayın lütfen.

tebessümle okudum son zamanlardaki kilişe sorunumuz bu da bizim. biz kendi aramızda konuştuğumuzda da çok gülmüştük bu duruma tek lüksümüz market diye. şuan ikimizde çabalıyoruz birşeyler yapalım diye ama sanırım başta onda olan alışkanlık beni de bulmuş. birşeyler yapalım diye dışarı çıkıp markete uğrayıp eve dönüyoruz. sanırım o çok yoruluyor bende aynı şekilde.siz niye mutfakta sandalyede geceliyorsunuz ki kendinizi cezalandırır gibi. gidin yatak odasına yatın değer mi böyle trip atmaya. konuşun eşinizle bu durumun size nasıl hissettirdiğini anlatın ona. düzeltmesi içinde kendi haline bırakın ve izleyin. belki onunda sıkıntıları vardır. arkadaşlarıyla kendinizi kıyaslamayın lütfen.
Öncelikle yorumunuz için tskurler ya degismiyo belki bunca yıl yirmi kez tartismissak onsekizi bu muhabbetten eskiden alttan daha alırdı küs kalmak istemezdi ama şimdi oda cok gaddarlasti sanki ben sucluyum gibi davranıyor yoksa çok konuştum konusmammi kendine göre herkesin sıkıntısı var ama gezilcek yerler insan dolu öyle olsa haftasonları insanlar oturcak masa bulamamazlik edemezlerdi dimi ben de diyorum ki e ortada bir sorun var bende cok üzülüyorum niye degismiyo haftada iki sat bizi zoraki olmadan gezdirmek cokmu zor bir is... evet sandalyede oturuyorum çünkü inan okadarmi merhametsizlestimi diye görmek istedim bekledim bir umut çok saçma belki ama umut iste

Back
X