- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
Arkadaşlar merhaba öncelikle nasipte buraya konu açmakta varmış bir kizim var nasipse bir ay sonra bir cocugum daha olcak insallah ...benim sorunum şu ki esimin her dışarıya çıkalım dedimde bunu zoraki yapmak istemesi ve genelde de sonuçta yapmaması en büyük luksumun hastane yada bir üst seviye markete beraber gitmek olması....en son olayı anlatirsam ben dogum yapcam sonra dışarı çıkması zor olur diye defalarca sitemde bulunmama rağmen esim bir teklifte bulunmayinca ben annemle dışarı cikcam eşime sen çocuğa bak disarida rahatca gezeyim dedim neyse sabah oldu pazara gidelim sonra ben sizi gezdiririm dedi neyse dönüşte trafik olur aksama gideriz dedi o zaman biz cikcaz dedim sen çocuğa bak gelir gelmez uyudu imksni yok uyandiramazsin adami oyle ters oluyoki tabi çocukta bana kaldi gene ve çok sinirlendim ben bağırınca adam da küstu öyle pis bir huyu varki ben kusunce oda küsuyor ondan su an nefret ediyorum ...su an konuşmuyoruz ve ben bu halimle mutfakta sandalyede geceliyorum adam gelip sen salona geç bile demiyor ..haksizmiyim ya başkası cagirsa koşarak gidiyor neden benle bise yapmaya gelince hep bi bahane ve yıllardır kavgamız bu her geçen yıl daha beter oluyor ya...