Eşimle Kanser hastası kuzenime yüzük almamız :(

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.347
5.389
723
Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünüm :( kuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor :( 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim :( eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba :( (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) :( Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr :(

Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünüm :KK43: kuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor :KK43: 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim :KK43: eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba :KK43: (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) :KK43: Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr :KK43:
hediye edin bence son anlarında yüzünü güldürün kızcağınızın

Bu acıların tarifi yok. Çok üzüldüm. Gerçekten çok üzücü.
yüzük meselesini de bilemedim o anda çok üzülseniz bile ilerde onun için bişey yapmış olmanın buruk sevincini yaşarsınız.
eşiniz de siz de iyi insanlarsınız belli. Sabır diliyorum hasta kardeşimizin tüm ailesine.

Evlenemediği için üzülüyorasa evli bir kuzeninin yüzük hediye etmesi onu incitebilir mi acaba? Siz değilde yüzüğü ailesi verse daha mı iyi olur acaba
Biz de onu düşündük acaba babasına versek babası mı taksa diye :( amacımız sevindirmek biz vermesek de olur :(

Bi bana mı son derece uygunsuz geldi?
Hasta da olsa herkesin son ana kadar bi umudu vardır bence. Gerçekten öleceğini düşünen insan bunun şakasini yapmaz.
Hadi şaka yaptı, görüp göreceğin tek taş bu diye dediğini ciddiye alıp hediye etmek ne kadar doğru... bilmiyorum...tek taş ona gerçekten evliliği, hasta olmasaydı yaşayabilecekleri simgeliyorsa üzülmemez mi daha çok?
Rabbim şifa versin inşallah.

Cok tuhaf bir hikaye. Hani gelin olamadim, gelinlik giyemedim olayini anlarim fakat yüzük?? Can derdindeyken bu kadar maddiyat derdinde olmak tuhaf.

Ya konu inandirici degil, ya kuzen bunu söylemedi ama annesi yalan atiyor, kendisi yüzük pesinde diye. Bilemedim, tuhaf bir konu. Takilcaksa bare sen yada annesi babasi taksin. Esin takmasi ne alaka?

Bence çok sevinir kuzenin mutlaka ver. Bizim işyerinde bi abla vardı engelli ona kardeşleri tek taş almışlardı hediye. Çok sevinmişti yerim ben onu ❤

Back
X