Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver canım ya çok geçmiş olsun o arkadaş bunları nasıl düşünmüş ben okuyunca şok oldum.Yine fake diyen biri çıktıçok net soruyorum,sizce bu kadar acı dolu bi hikaye yazıp yorum almak istememde ki amaç ne olabilir ?Ne kazancım olacak kısaca ?
Her konuda başıma bu geliyor bari bunda yapmayın lütfen.
“Son isteği” denen bi ibare vardır halk arasında annesi de kızım evlenmedi ailedeki tüm yaşıtları gelin oldu dedi ardından da bari evlenemedim siz parmağıma bi yüzük alaydınız demiş,bu da bize dokundu,eşimle takalım dedik ya da babasına verelim dedik,amaç sevindirmek kimin verdiğinin önemi yok,annesi tabii ki yalan söylemiyor,çünkü daha önce de görümceme (38 yaşında görümcem) bi sen bi ben kaldık evlenmeyen demişti..Herkesin muradı başkadır,bazısının ev,bazısının evlat,bazısının yuva..bunun şakası yalanı olmaz,çor çirkin olur aksi.
Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor
3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim
eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba
(Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye)
Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
![]()
Cok tuhaf bir hikaye. Hani gelin olamadim, gelinlik giyemedim olayini anlarim fakat yüzük?? Can derdindeyken bu kadar maddiyat derdinde olmak tuhaf.
Ya konu inandirici degil, ya kuzen bunu söylemedi ama annesi yalan atiyor, kendisi yüzük pesinde diye. Bilemedim, tuhaf bir konu. Takilcaksa bare sen yada annesi babasi taksin. Esin takmasi ne alaka?
Nerdeyse herkesin gelin olma hayali vardır ee bu kızda yasayamayacagina göre bunu istemesi hatta anne bile olamayacagim diye oturup aglamasi çok normal.Şey.. konu çok üzücü ama 22 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bir genç kız gelin olamadım diye mi düşünüyor. Yaşı daha küçücük ya, artı Allahtan umut kesilmez ama gidip ona yüzük takmak bak sen ölmek üzeresin bununla mutlu ol gibi olmaz mı![]()
Ailedeki diğer Kızlar 18-22 arasında evlendiği için bi de hasta olduğudan kendini asla evlenemeyeceğine inandırmıştı.Şey.. konu çok üzücü ama 22 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bir genç kız gelin olamadım diye mi düşünüyor. Yaşı daha küçücük ya, artı Allahtan umut kesilmez ama gidip ona yüzük takmak bak sen ölmek üzeresin bununla mutlu ol gibi olmaz mı![]()
Görümcem 38 yaşında ve geçen yıl evlendi ona evliliğinden önce “senle ben kaldık evlenmeyen” demişti,o da evlenince düğünde fark ettim bildiğiniz gülerken ağlıyordu..Yaşından ziyade hastalığı yüzünden evlenemeyeceğini biliyordu.Nerdeyse herkesin gelin olma hayali vardır ee bu kızda yasayamayacagina göre bunu istemesi hatta anne bile olamayacagim diye oturup aglamasi çok normal.
Biraz olayı olay içinde tartsaniz keşke
Gittiğimde beni tanıdın mı dedim sadece gözünü kapatabildi.Çok üzüldüm 22 yaşında ya sadecebenim canım ben ona kıyamam, bilinci açık mı acaba anlar mı sevinir mi ki
![]()
Sizin gibi insanlar kaldı mı??Kalmış.Çok büyük sevap onu sevindirmek Allah’ım gençliğini ona ve size bağışlasın acil şifalar versin inşallah
O kadar üzgünüm ki, öylece ölümü mü bekliyor yani.. cıvıl cıvıl olması gereken zamandaGittiğimde beni tanıdın mı dedim sadece gözünü kapatabildi.ama çıkacağım zaman “Çocuklarını çok seviyordum hoşçakalın” dedi
annesi de bilinci gidip geliyor dedi
bugün görüştüm dünle aynı dedi,ateşi yükseldi biara ona bağlı nabzı düştü ama genel olarak dünkü gibi dedi,kötüye gitmezse farkında olacaktır
![]()
Neslican Tay ölene kadar da ümidi vardı sanırım ondan sonra hiç inancı kalmadı..Çünkü hep “kız çelme atıyor Azrail’e maşallahO kadar üzgünüm ki, öylece ölümü mü bekliyor yani.. cıvıl cıvıl olması gereken zamanda![]()
Rabbim çektirmesin..Neslican Tay ölene kadar da ümidi vardı sanırım ondan sonra hiç inancı kalmadı..Çünkü hep “kız çelme atıyor Azrail’e maşallahben de atarım “ derdi
![]()