Eşimle Kanser hastası kuzenime yüzük almamız :(

Çok üzüldüm 22 yaşında ya sadece😭😭😭 benim canım ben ona kıyamam, bilinci açık mı acaba anlar mı sevinir mi ki:(

[
Yine fake diyen biri çıktı :KK43: çok net soruyorum,sizce bu kadar acı dolu bi hikaye yazıp yorum almak istememde ki amaç ne olabilir ?Ne kazancım olacak kısaca ?
Her konuda başıma bu geliyor bari bunda yapmayın lütfen.
“Son isteği” denen bi ibare vardır halk arasında annesi de kızım evlenmedi ailedeki tüm yaşıtları gelin oldu dedi ardından da bari evlenemedim siz parmağıma bi yüzük alaydınız demiş,bu da bize dokundu,eşimle takalım dedik ya da babasına verelim dedik,amaç sevindirmek kimin verdiğinin önemi yok,annesi tabii ki yalan söylemiyor,çünkü daha önce de görümceme (38 yaşında görümcem) bi sen bi ben kaldık evlenmeyen demişti..Herkesin muradı başkadır,bazısının ev,bazısının evlat,bazısının yuva..bunun şakası yalanı olmaz,çor çirkin olur aksi.
Boşver canım ya çok geçmiş olsun o arkadaş bunları nasıl düşünmüş ben okuyunca şok oldum.
Herkesin kalbi bir değil ne yaparsın.
Hic kalbini karartmalarina izin vetme sen ortalık kaynıyor zaten.
Cok hos bir davranış ama kararı çok zor.
Belki bir kutlama sebebi bulup odasını susleyip mi verseniz

Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünüm :KK43: kuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor :KK43: 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim :KK43: eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba :KK43: (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) :KK43: Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr :KK43:

İnşallah iyileşir annesine sorup öyle verin olur derse.. Hep diyordun biz de almak istedik dersiniz..

Cok tuhaf bir hikaye. Hani gelin olamadim, gelinlik giyemedim olayini anlarim fakat yüzük?? Can derdindeyken bu kadar maddiyat derdinde olmak tuhaf.

Ya konu inandirici degil, ya kuzen bunu söylemedi ama annesi yalan atiyor, kendisi yüzük pesinde diye. Bilemedim, tuhaf bir konu. Takilcaksa bare sen yada annesi babasi taksin. Esin takmasi ne alaka?
:KK12:

Şey.. konu çok üzücü ama 22 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bir genç kız gelin olamadım diye mi düşünüyor. Yaşı daha küçücük ya, artı Allahtan umut kesilmez ama gidip ona yüzük takmak bak sen ölmek üzeresin bununla mutlu ol gibi olmaz mı 🙄

Eşimin babaannesi 83 yaşlarındaydı eşime hep şakasına birazda yaşlandığından dolayı çocuklaşarak maaşınla bana bi yüzük bilezik almadın diye şakayla karışık birşeyler söylerdi bigün eşim nöbetten çıktı hadi babaannene gidelim sevdiği şeylerdende alırız birlikte yeriz falan dedim hatta bak hep yüzük istiyordu onu da alalım mutlu olsun dedim çok yorgunum bidaha ki gidişimize alalım onu dedi birşeyler aldık oturduk yedik güldük falan sonra bakıcısyla yaşıyordu, tuvaletten gelirken (kendi isteğiyle yanlız gitmişti) düştü kalça kemiği kırıldı sonra hastaneye gittik ilk gittiğimizde iyidi arabayla götürmüştük akşama yoğun bakıma girdi 3 gün içinde de vefat etti eşim keşke sen ısrar ettiğinde alsaydık iki günde olsa gönlü olurdu diye çok içinde kalmıştı düşündüyseniz yapın ailesine verin onlar hediye etsin iyileşme sözü gibi birşey yazmış üst yorumlarda bi arkadaş öyle birşey söylenerek verilebilir

Şey.. konu çok üzücü ama 22 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bir genç kız gelin olamadım diye mi düşünüyor. Yaşı daha küçücük ya, artı Allahtan umut kesilmez ama gidip ona yüzük takmak bak sen ölmek üzeresin bununla mutlu ol gibi olmaz mı 🙄
Nerdeyse herkesin gelin olma hayali vardır ee bu kızda yasayamayacagina göre bunu istemesi hatta anne bile olamayacagim diye oturup aglamasi çok normal.
Biraz olayı olay içinde tartsaniz keşke

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ne kadar güzel kalbiniz var, bence güzel bir hediye olur durduk yerede almiyorsunuz hem böyle bir konu geçmiş o yüzden yersiz olmaz diye düşünüyorum

Ailedeki diğer Kızlar 18-22 arasında evlendiği için bi de hasta olduğudan kendini asla evlenemeyeceğine inandırmıştı. :(
O yüzden sizlere sordum iyi mi ederiz kötü mü ederiz diye.

Nerdeyse herkesin gelin olma hayali vardır ee bu kızda yasayamayacagina göre bunu istemesi hatta anne bile olamayacagim diye oturup aglamasi çok normal.
Biraz olayı olay içinde tartsaniz keşke
Görümcem 38 yaşında ve geçen yıl evlendi ona evliliğinden önce “senle ben kaldık evlenmeyen” demişti,o da evlenince düğünde fark ettim bildiğiniz gülerken ağlıyordu..Yaşından ziyade hastalığı yüzünden evlenemeyeceğini biliyordu.

Çok üzüldüm 22 yaşında ya sadece😭😭😭 benim canım ben ona kıyamam, bilinci açık mı acaba anlar mı sevinir mi ki:KK43:
Gittiğimde beni tanıdın mı dedim sadece gözünü kapatabildi. :( ama çıkacağım zaman “Çocuklarını çok seviyordum hoşçakalın” dedi :( annesi de bilinci gidip geliyor dedi :( bugün görüştüm dünle aynı dedi,ateşi yükseldi biara ona bağlı nabzı düştü ama genel olarak dünkü gibi dedi,kötüye gitmezse farkında olacaktır :(

Sizin gibi insanlar kaldı mı??Kalmış.Çok büyük sevap onu sevindirmek Allah’ım gençliğini ona ve size bağışlasın acil şifalar versin inşallah
:( keşke elimden başka şeyler gelse..
Gece 3 e kadar oturdum düşündüm aklım çıkacak gibi oldum,bnm de 2 evladım var,düşüp elleri çizilir içim acır,,kuzenim,yıllardır bu hastalıkla annesinin babasının gözleri önünde eriyip gidecek :( Dayım kızlarına aşık bir babadır umarım aklını yitirmez vefatında :( sabır dileyin 🙏

Gittiğimde beni tanıdın mı dedim sadece gözünü kapatabildi. :KK43: ama çıkacağım zaman “Çocuklarını çok seviyordum hoşçakalın” dedi :KK43: annesi de bilinci gidip geliyor dedi :KK43: bugün görüştüm dünle aynı dedi,ateşi yükseldi biara ona bağlı nabzı düştü ama genel olarak dünkü gibi dedi,kötüye gitmezse farkında olacaktır :KK43:
O kadar üzgünüm ki, öylece ölümü mü bekliyor yani.. cıvıl cıvıl olması gereken zamanda:(

Mutlaka alın böyle bir isteği olduysa. En büyük pişmanlıklarımdan biridir pastel tonda ruj. Yengem vefatından on beş gün önce demişti. İyileşirsem pastel tonda ruj isterim he diye. Ben de söz dedim bu yataktan kalk, ruj ne ki pastel tonlarında makyaj seti alırım sana. Ne o kalkabildi ne de ben alabildim. Keşke diyorum yataktayken alsaydım, sürseydi mutlu olsaydı. Niye almadım bilmiyorum ki. Belki de iyileşince al dediği için "iyileşmeyeceksin o yüzden şimdi aldım" diye düşündüğümü sanmasın diye.

Bilmiyorum, çok zor. Kanserle ilgili başlıklardan olabildiğince kaçıyorum ama aynı durumu ben de yaşadığım için fikir belirtmek istedim.

Bir de tatlı meselesi var tabi. Tatlıyı çok seviyordu. Doktor yasakladı tabi yiyemiyor. Sürekli bir iyileşeyim bir sürü tatlı yiyeceğim diyordu. Bir akşam, bir ay önce yine kanserden kaybettiğim canım dayımın kızı geldi. Elinde bir sürü tatlı. Biz tabi şaşırdık doktor yasaklamış, o da yemiyor sonuçta. "bırak idrak yesin lütfen" dedi. Ellerimle yedirdim. Günlerdir bir kaşık çorba içmek istemeyen kadın, kaşık kaşık yedi tatlıyı. Hem güldü hem yedi. Alahım çok şükür diye diye yedi. O yedi ben ağladım. Ağladığımı anlamasın diye sustum. Beni konuşturmasın diye art arda verdim tatlıyı. (son iki ayda beyne metastaz yapan kanserden dolayı görme yetisini kaybetmişti. Sadece sesimizden anlıyordu ağladığımızı) ben aylarca ağzıma tatlı koyamadım. Zaten tatlı sevmezdim, hepten soğudum.

Çok uzattım kusura bakmayın. Allah sabır versin, Allah ailesine de size de dayanma gücü versin. Çok zor bir insanın ölüme gidişini izlemek, her anına tanık olmak. Lanet olsun gitmiyor da hafızadan o anlar.

Alın, istediyse mutlaka alın ve takın o yüzüğü.

O kadar üzgünüm ki, öylece ölümü mü bekliyor yani.. cıvıl cıvıl olması gereken zamanda:KK43:
Neslican Tay ölene kadar da ümidi vardı sanırım ondan sonra hiç inancı kalmadı..Çünkü hep “kız çelme atıyor Azrail’e maşallah 🧿 ben de atarım “ derdi :(

ben olsam alır evlerıne gıder kuzenıme ıcımden geldı hedıye aldım yuzuk derdım
aılenın boyle bırseye olumsuz yaklasacagını sanmam ama onceden haberlerıde olursa ıyı olur
bence guzel bır dusunce

Back
X