- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendimde dahil olmak üzere bu şekilde hiç bir kişinin acı çekmesini istemem.neden umutsuz hastaların uyutulmadığını ,acı çekmesinin engellenmediğini anlayamıyorum.Çok acı çekiyor çok çok..Yaşarken ölüyor her saat..Annesi babası daha beter..Dün gittiğimde birileri bitkisel ilaç getirmiş babası oda oda koşuyor “kızıma ilaç geldi tahta ya da plastik kaşıkla vermemiz lazım sizin var mı ?” Diyordu..Çıkmayan candan umut kesememe değil tamamen çaresizlikten ne yaptığını bilememek..kız su yutamıyor ilaç mı içecek düşünme idrak etme olayı yok..Mantık yok...Kızına aşık bitmiş bir baba var
(İlacı gönderenler de duygularını sömürmüş oldu)
uyutulmaktan kastınız ötenazi gibi bir şey mi?Ben kendimde dahil olmak üzere bu şekilde hiç bir kişinin acı çekmesini istemem.neden umutsuz hastaların uyutulmadığını ,acı çekmesinin engellenmediğini anlayamıyorum.
Yüzükten vazgeçtik zaten takmadık hatta geri verdikBence de yüzük zaten öleceksin ölmeden az mutlu ol der gibi olmaz mı başka bir güzellik düşünseniz
Ne denir ki artik şu aşamada..Allah sabir versin aileye..Keske hastaliklar olmasa..Yüzükten vazgeçtik zaten takmadık hatta geri verdikDurumu iyi değil bilinci kapalı sağ tarafını felç vurdu..beyine de tümör girmiş
artık hiçbir önemi yok yapacağımız ne varsa
![]()
Hayır anestezi ile.uyutulmaktan kastınız ötenazi gibi bir şey mi?
Başınız sağ olsun.Vefat etti kuzenim![]()
acıları hafiflemiştir cennete kavuşmuştur
dua edin siz de Dilemimiz orada rahat etsin diye
![]()
Başınız sağolsunVefat etti kuzenim![]()
![]()
Vefat etti kuzenim![]()
![]()
Mekanı cennet olsun, rabbim ailesine sizlere sabır versin inşallahVefat etti kuzenim![]()
![]()
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.Vefat etti kuzenim![]()
![]()