Eşimle Kanser hastası kuzenime yüzük almamız :(

Rabbim şifalar versin
hayırlısını versin
içim acıdı okurken sonra gördüm yüzüğü vermemişsiniz
vermeyin tabi bu durumda anne babasının içi yanar daha çok

Çok acı çekiyor çok çok..Yaşarken ölüyor her saat..Annesi babası daha beter..Dün gittiğimde birileri bitkisel ilaç getirmiş babası oda oda koşuyor “kızıma ilaç geldi tahta ya da plastik kaşıkla vermemiz lazım sizin var mı ?” Diyordu..Çıkmayan candan umut kesememe değil tamamen çaresizlikten ne yaptığını bilememek..kız su yutamıyor ilaç mı içecek düşünme idrak etme olayı yok..Mantık yok...Kızına aşık bitmiş bir baba var :KK43:
(İlacı gönderenler de duygularını sömürmüş oldu)
Ben kendimde dahil olmak üzere bu şekilde hiç bir kişinin acı çekmesini istemem.neden umutsuz hastaların uyutulmadığını ,acı çekmesinin engellenmediğini anlayamıyorum.

Ben kendimde dahil olmak üzere bu şekilde hiç bir kişinin acı çekmesini istemem.neden umutsuz hastaların uyutulmadığını ,acı çekmesinin engellenmediğini anlayamıyorum.
uyutulmaktan kastınız ötenazi gibi bir şey mi?

Yüzük daha sonra ailesine acı verebilir.
Öyle de düşünmek lazım.
Konuyu okudukça kahroldum.
Her gün bir çok hayat sönüyor bu hastalıktan.
Çok acı şeyler.
Allah çektirmesin diyeyim, her ne olacaksa, daha fazla çekmeden inşallah...

Bence de yüzük zaten öleceksin ölmeden az mutlu ol der gibi olmaz mı başka bir güzellik düşünseniz

Bence de yüzük zaten öleceksin ölmeden az mutlu ol der gibi olmaz mı başka bir güzellik düşünseniz
Yüzükten vazgeçtik zaten takmadık hatta geri verdik :( Durumu iyi değil bilinci kapalı sağ tarafını felç vurdu..beyine de tümör girmiş :( artık hiçbir önemi yok yapacağımız ne varsa:(

Çok ama çok üzüldüm, içinizden nasil geliyorsa öyle yapın. Tamam bir ailesi var ama siz onun kuzenisiniz. Sizde bir şekilde vedalaşacaksiniz ve en azından onun için birsey yaptığınızı bilmek sizi teselli edecek öldüğünde.

Baştan sona okudum. Çok çok üzüldüm. Ben bu kadar kötü olduysam sizi hele hele ailesini düşünemiyorum bile. Keşke bir mucize olsa da kuzen iyi olsa o anne baba da evladının acısını görmese. Dualarımdasınız.

Vefat etti kuzenim :KK43: :KK43: acıları hafiflemiştir cennete kavuşmuştur 🙏 dua edin siz de Dilemimiz orada rahat etsin diye :KK43:

Başınız sağ olsun, sabır versin rabbim. İnsallah çektikleri cennetle mukafatlandirilir. Çok üzüldüm çok 😢

Back
X