eşimle kavga ediyoruz bebeğim için üzülüyorum

yaslim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
7
1
86
İstanbul
EŞımle kavga edıyoruz bebeĞım ıÇın ÜzÜlÜyorum. Babasız bırakmak mı yoksa kavga ortasında kalmak mı? BebeĞımın daha gÜzel yaŞamasını mutlu olmasını ıstıyorum ama eŞıme karŞı sabırlı olamıyorum geÇmıŞte aldattıĞı ve kÖtÜ davrandıĞı ıÇın. En ufak surat yapması bıle Çıldırtıyor eskı anlar gelıyor aklıma..

Son düzenleme:
Sana bunları yapan adama hala nasıl tahammül edebiliyorsun ? Al çocuğunu git,kendine yeni bir hayat kur.Yapabilirsin...

1.si nasıl hala sevebiliyorsun sen gider gitmez kendine kadın edinen adamı?
akannehir
Buna açıklık getir...
lmaz:
2.si bebeğin yanında kavga etmeyin... Neden derseniz bizim aynı sizin vaziyetinizdeki bir akraba bebeklerinin yanında kavga ede ede çocuğun psikolojisini bozdular çocuk 3 yaşına kadar içine kapandı... Kimseyle konuşmadı ve sanki vahşi bir hayvana benziyordu davranışları...
Doktora götürmüşler, çocuğun yanında kavga ede ede psikolojisini bozmuşsunuz dedi...
2 sene boyu bebeklerinin psikolojisiyle uğraştılar...
Siz de mi böyle olmak istiyorsunuz?
Lütfen anlaşamıyorsanız ayrılın o bebeğe daha fazla zarar vermeyin!

bebeğimi babasız büyütmek kavga içinde büyümesinden daha iyidir değilmi... eve gelmeden çıkmam lazım 11 saat yolumuz var bebişimle Allah yardımcımız olsun.

çok kötu bebek yanında kavga etmek...
eşinize bunu anlatın bebeğin psıkolojısı olduğunu bızden daha hassas olduklarını aşılayın siz zaten zıvanadan çıkmıssınız o arbedede çocuğu düşünün

düşünüyorum şimdi çıkıcam 11 saat yolu çektiricem bebeğime bir de yatağından herşeyinden mamasından bezinden, 1 ay sonraya kalmadan söylenmeye başlarlar bu kez bizimkiler. oradan oraya onu yanımda sefil etmemeliyim. en güzeli kapıyı kilitleyip onu eve almamak sanırım.

ıyi katlanmışsınız cidden, ama düzeldi demişsiniz heralde, niye hala kavga ediyorsunuz. Bence de çocuğun yanında asla kavga edilmemeli, çocuğun psikojısıyle oynadıktan sonra, çocuk için devam ediyorum demenin anlamı yok. Çocuğa zaten iyilik yapmıyorsunuz.

Mantıklı olan eziyet haline gelmiş bir evliliği bitirmek olur .Ama ayrılında diyemem. Ailenizin yanına gidemeyeceğinize göre önce bir birikim lazım.

ya allah aşkına o bebeği niye yaptın, adam sen gider gitmez kız buluyo, seni dövüyo, çalışıyorum diyosun, kocamı çalıştım ben adam ettim diyosun, illaha annenin yada kocanın himayesinde olmak zorunda mısın
valla tamam anan suçlu kocan suçlu da, bu hayat senin ve bu hayatını sen bu hale getirmişsin, birazda kendini sorgulada, bundan sonra bu kadar kör gözüne parmağın gibi hatalar yapma

canım diyosunki aldattı. madem aldattı bu adama neden bebek yaptın. adamın çekilir bi tarafı var mı? düzeltebileceğine inanıyosan çok emek vereceksin. alttan alacaksın. ya da boşanıcaksın..

tekrar donerek buyuk hata yapmissin.kendini yakmissin bari cocuguna yapma bunu.ne diyecegimi bilemiyorum sastim kaldim..

yazik bu bebeklere ya ... adamin onca sana yaptigi seye ragmen bi de hamile kalmissin..istemeden olmasi diye biseye asla inanmiyorum ben((kendi kisisel fikrimdir)) bir de oyle huzursuz ortamda bir bebek dunyaya getirmissin....

ya esinin yaptiklarini unutup sakin huzurlu bi hayat ver bebegine canim
yok unutmucam hergun kavga cikaricam diyorsan ayril bebege de gunah
benim boyle tanidigim bir aile var cocuklarinin resmen psikolojisi bozuk keske zamaninda ayrilsalardi diyor herkes
bebegin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

sen bunlara nasil dayandin ve dahada dayaniyorsun?

al cocugunu git seni bir ahyat kur kendine...

eşiniz artık iyi davranıyorsa ve sizde affettiyseniz, araya hala neden huzursuzluk sokuyorsunuz..yazık değilmi sizede... siz iyi olacaksınız ki bebeğinizde iyi olsun...

güzellikler düşünün... bırakıp gidecek gücünüz yoksa, eşinizde artık akıllandıysaki( olabilirde olmayabilirde) geçmişi silip, geleceğe yönelik güzel düşünceler besleyeceksiniz...

yoksa siz istemesinizde gün gelir , eşiniz sizden bıkar, yada bu kadar dırdır boşa gitmesin der ve yine yapar...

allah yardımcınız olsun.. iyi düşünmeye çalışın..

geçmişte aldatmış neler yapmış sen hala duruyosun ne diyim bulaşık yıkarım genede o adama minnet etmem!

Boyle bir evlilik uzerine birde bebek yapmissiniz,bravo.. Allah yardimciniz olsun..!

hic birseye uzulmemde o bebelere uzulurum anne,babanin hatasini onlar cekiyor hep...

yaslim kullanıcısından alıntı
arkadaşlar az önce yine eşimle kavga ettik artık polis çağırdım birşey olmadı ama pisikolojim çok bozuk. evlenmeden önce eşim çok iyi biriydi bana önem veriyordu. evlendiğimizde kimsesi yoktu. bir bodrum katında oturuyordu. evlendik ben de onunla birlikte gece gündüz çalıştım. işini ilerletti arabasını aldı daha sonra abisi ve babasını buldu para çok ve kolay geldi heralde ki beni çalıştırıp onlara yedirdi. ben çalışamayınca abisi ve babası bana binbir türlü hakaret ettiler ben de anneme çıkıp gittim. 1 ay sonra anneme batmaya başladım en sonunda bana git kocanın yanına ben kendime zor bakıyorum dedi. ben de eşimin yanına döndüm döndüğümde eşimin sevgilisi vardı. o kız yüzünden aylarca huzursuz dayak yiyerek yanında sığındım gidecek yerim yokve onu seviyorum diye. eşimin abi ve babası eşimede kötü davranınca eşime dank etti başka bir semte taşındık burada 2 senedir oturuyoruz. bu arada eşim çok agresif ve hakaretlerini kontrol edemez oldu bana karşı. barıştık kavga ettik devamlı. bu arada istemeden hamile kaldım aldırayım dedim yok hayır aile olucaz ben düzelicem dedi. ama olmadı. doğumuma 20 gün kalana kadar çalıştım evimiz yuvamız düzgün olsun diye.adam biriktirdiğimiz parayla tatile çıktı beni ortada bıraktı doğumumdan bile haberi olmadı. o arada beni yine aldattı. bebeğini görünce dayanamadı insafa geldi ama bu kez ben yaptıklarını unutamadım. boşanalım diyorum boşanmaya asla yanaşmıyor. bebeğim her kavgamızda saatlerce haykıra haykıra ağlıyor yüreğim bin bir parçaya ayrılıyor. babasını akşam gelme saatinde yanında göremezse çıldırıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. yapıcımı olmalıyım yıkıcımı? ne olursa olsun bana surat yapması bile her güzel şeyi siliyor aklımdan yaptıkları geliyor o an bende film kopuyor ne yaptığımı bilmez oluyorum. yıkarsam ne olur bebğimle ne yaparız, yapıcı olursam nasıl yapmalıyım yaşadığımız kötü olayları unutmak ve unutturabilmek için noolur birşeyler yazın. bana yol gösterin. ben babasız büyüdüm bebeğime aynı şeyi yaşatmak istemiyorum... çok kötüyüm... duygularıma ve aklıma hakim olamıyorum.

yuhhh ..bu ne yaaaa.
pardonda bu erkek değil koca hiç değil.insanda değil.
bu saçmasapan bir yaratık.
daha ne bekliyorsunuz.ayrılın kardeşim.
haa mazoistseniz o başka ..
o zaman kalın elbette.
ama yazık o bebeğe.
bari sizin zayıflığınız yüzünden bu yaratığın size yaptıklarına şahit olmasın ve sorunlu bir çocuk olarak büyümesin
.

eşinin seni daha önceleri aldatması ve süren kavgalarınız onu hala afetmediğiniz gibi geliyor bana madem öyle keşke o çocuğu doğurmasaydınız öfkeniz vede eşinizin davranışlarıda belliki değişmemiş ya kendinizle barışacaksınız yada eşinizi olduğu gibi

kabulleneceksiniz oturun ve düşünün bence burda en çok yıpranan ve üzülen sizsiniz
eyvahedigeldismile

canım eşin şu an iyiyse sana karşı ve bırakıp gitmeyi düşünmüyorsan bebeğin için eskiyi unutup kavgadan gürültüden uzak yaşamaya çalışıcaksın.yok ben bunu yapamıyorum diyorsanda boşanıp kendi ayakların üstünde durmaya çalışacaksın
sanırım mesleğin var kimseye yük olmazsın bunu başarabilirsin gibime geliyor.
zaten şu görünen tabloda aslında en sağlıklısı boşanman canım
yinede hakkında hayırlısı olsun

Hemen boşan diyemiycem ben ne yazık ki !!!
Babasız çocuk büyütmek çok zordur. Aynı şekilde babasız büyümekte. Ama böyle aile ortamı olmaz. Evliliğinizin temellerini kocanız sarsmış şimdi sizde kalanları yıkmayın. Toparlanabilir elbet. Lütfen kocanızla çok çok ciddi bir konuşma yapın. Kavga etmeden sakin sakin psikolojinizin iyi olmadığını çok yıprandığınızı söyleyin. Birlikte bir psikologa ya da evlilik danışmanına gidin. Neden bu halde olduğunuzu sorgulayın. Yazık tüm bunları sadece ve sadece çocuğunuz için yapıcaksınız. Siz bir annesiniz şimdi kendi gururunuzu bir kenara bırakın. Ayrıca eşinizin ailesinden uzak durması gerektiğini de anlatın. Şimdi geçmişi tamamen silip sıfırdan bir hayat kurun.. Ama olmuyorsada zorlamanın bir alemi yok beraber bir avukata gidersiniz madem beraber çalıştınız herşeyi beraber yaptınız tüm mal varlıklarının yarısı sizin unutmayın!!
Eğer eşiniz çok kaba ve şiddet yanlısıysa bu dediklerimin yapılma ihtimali yoksa hiç durmayın gidin bir avukata boşanın nafakanızı alın. Sizde çalışır bakarsınız bebeğinize yeni bir hayat kurarsınız. Hem size hem o masum bebişe yazık....

Okypete.ye katılıyorum.
Ayrıca sizin çokta normal olduğunuzu düşünmüyorum.
Bu derece mantık yoksunluğu bana şaka gibi geliyor...

Birde demişsiniz ki tam gidecekken "çocuğumu yerinden etmeyim,kapıya kilit vurayım"
Size vuran o kilidi de vurup kırar,kapıyı da vurup kırar...

Vay be...Ne fedakar annesiniz...
Yok dönseniz aileniz dırdır edermiş,bebeğinizin mamasıymış,beziymiş bunlara sizin evde alışmışta bu yüzden evi terketmiyormuşsunuz...Boş bahane bunlar...

Siz dayak yiyin oturun...
Sırtınızdan sopayı eksik etmeyin karnınızdan sıpayı eksik etmeyin...Hoş,bundan da geri kalmamışsınız zaten!
Ondan sonra çocuk büyütüyoruz diye kendisine,toplumuna,milletine faydası olmayan ama zararı bol olan insanlar yetiştirin...

Çocuk dünyaya getirmek altını temizlemek,iki diş kaşıyıcısı vermek,karnını doyurmak değildir.Buna beslemek denir.
Siz insan yetiştiriyorsunuz,ıNSAN! Bunun farkına varın artık.

Böyle bir ortamda baba olsa ne olacak...
Ondan sonra hırçın,pasif,mutsuz,sorunlu çocuklar mantar gibi türüyor..
Yan baktı diye satırla adam kesenler, esrar çekenler,intihar edenler...
Bunlar nasıl oluyor sanıyorsunuz,bunları kim yetiştiriyor,hangi ortamda yetişiyor bunlar,serada mı yetişiyor?

Yapmayın Allah aşkına...
Aileniz hayırsızsa,o kadar çaresizseniz eğer devletin kadın sığınma evleri var.Niye bundan yararlanmıyorsunuz?

Yeri gelir evlere gidip temizlik yaparsınız,ama kendinizden emin gururunuzla yaşarsınız!
O çocuğa sağlam gelecek böyle sağlanır...
Sizin kavgalarınızla,canavar baba ve sevgilisiyle,dayak yiyen bir anneyle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…