eşimle kavga ediyoruz bebeğim için üzülüyorum

yanlış evlilik bataklığa saplanaktan farksız diye düşünüyorum. çırpınsan batıyorsun, çıksan o bataklıktan üstüne bulaşanları temizlemen çooooooooook güç oluyor. evet çok kolay "boşan kurtul, temizliğe git, bulaşık yıka çocuğuna sağlıklı bir ortam hazırla " demek. ancak ne oluyor biliyor musun -en azından benim çevremde şahit olduklarım ve bizzat kendi yaşamım öyle- boşandığın şahsiyet(siz) yeniden evlenir kendine bir düzen kurar rahat rahat yaşar ( ha bu arada sen allaha havale edersin cezasını verir diye ama allah ne hikmetse onun her işini rast getirirken çocuğun için kendini feda eden sana bir damlacık merhamet etmez seni güzel bir yarın hayali bile kuramayacak kadar aciz bırakır) sen ömrünün sonuna kadar çocuk bakar büyütürsün -eeeeee kanunen hakkı- iki haftada bir alır sever öper babalık duygularını tatmin eder. temizlenmiş paklanmış hiçbir derdiyle uğraşmadığı çocuğuyla "kaliteli zaman" geçirerek çocuğun kendisini sizden daha çok sevmesini sağlayarak çocuğunuzun sizi kötü bilmesine sebep olarak sizin psikolojinizi iyice bozar . siz kkötü anne olursunuz "çocuğum abur cubur yeme sağlıklı beslenmek için süt iç, meyve ye ; yapma ama bugün üç defa üst değiştirdim daha dikkatli ol üstünü batırma ;hadi bakalım ödevlerini yapalım, biraz kitap oku " dediniz diye kötüsünüzdür.Oysa orada sınırsız özgürlük olur kış ortasında dondurma da yedirilir üstünü başını batırmasına da izin verilir nasılsa siz yıkayacaksınız. hatta çocuğunuz cici anneciğine sürprizler bile hazırlar babasıyla (affedersiniz hazırlatır babasına diyecektim.) siz bunlara da katlanmak zorundasınız. evet anne ve babanızla da olmaz. öyle ya ahir ömürlerinde sorunlu bir çocuğun kaprislerini dinlemek onun sorunlarıyla uğraşmak zor gelir onlara................ epeydir topiğe girmemişsiniz ne alemdesiniz bilmiyorum ama: bence siz önce bir psikoloğa gidin eşinizle beraber. doktorla yalnızken de görüşün eşinizin düzelip düzelmeyeceğini eğer düzelmesinin zor olduğunu düşünüyorsa size vakit kaybettirmemesini söyleyin- bunu yapıyorlar çünkü- . olmadı onun ihanetini belgelemek için sabredin -zira ihanet şimdi iyi ceza gerektiriyormuş- ve ihanetini belgeleyince iyi bir avukat bulun donuna kadar her şeyini alın ve iyi bir nafaka bağlatın. kendinize de çocuğunuza bakabilmek için iyi bir iş bulun . Ne diyelim kolay gelsin.

oldukça kötü bir tablo çizdim farkındayım ama bunları ben yaşıyorum. boşandığımıa pişman mıyım hayır ama ekeklere hiç bir şey olmuyor. 8 de 8 kusurlu bile olsalar onlara bir şey olduğunu görmedim ne kendi hayatımda ne de çevremdekilerin hayatında. kötükedihüso

Bebeğine çok üzüldüm canım, inanki içim sızladı,
Haykıra haykıra ağlıyor demişsin ya kıyamam ben ona,
Çok iyi düşünmelisin bebeğin için nasıl ve ne şekilde mutlu olur,
Eğer eşin düzeldiyse geçmişi silmelisin bebeğin için,
Düzelmediyse ve bu kavgalar böyle devam edecekse küçük yavruna çektirmeye hakkın yok,
Sanırım işin ve mesleğin var aslanlar gibi çalışır yavruna da bakarsın,
Çocuğun ve senin için inşallahh herşeyin en iyisi olur,
Gerçekten çok üzüldüm...

çok teşekkür ederim yorumlar fikirleriniz için eşim o gün eve geldiğinde bana gözleri yaşlı sarıldı ve şimdi seni anlıyorum sana yaşattıklarımın ne kadar kötü olduğunu şimdi anladım ben hayatım boyunca sevgi görmemiş bir adamdım her güzel söz söyleyenin beni sevdiğini dostum olduğunu düşünmüştüm beni gerçekten seven tek kişi semişsin sizden ayrılmayı asla göze alamam adam olmaya çalışıyorum yaptığım hataları biliyorum ama herzaman yanımdaydın ve iyiki varmışsın diye sarıldı. o gün bu gündür çok iyi davranıyor. bir hafta 10 gündür bana sevgiyle ve anlayışla yaklaşıyor. kafanı toplamak istersen sizi tatile götüreyim beni istemezsen ben gelmem diyor. yaşattığı kötü günleri unutturmaya çalışıyor. geceleri uyanıp bebeğimize mama yapıp ilgileniyor beni uyandırmıyor bile. aklını başına getiren ne oldu bilmiyorum ama o günün akşamı 360 derece değişmiş olarak girdi bu eve. Allah kötüleri iyilikle ıslah etsin diye hep dua ederdim inşallah bu durum duamın kabul olduğunu gösteriyordur.

inşallah öyledir.. ne diyelim, mutluluklar.. bundan sonrası bundan öncesinden iyi olur umarım..

ınşallah bu durum hep böyle devam eder arkadaşım, Allah bebeğine ve sana acımış, inşallah mutluluğunuz hiç bozulmasın..

keşke bebek olmasaydı ama artık olan olmuş herşeye sıfırdan başlayamazmısınız

inşallah boyle devam eder ve bırdaha sızı üzmez ve aldatmaz..
herzaman güç lü olman ve güçlü görunmen dileğiyle canım.. olumunekankayizsmile

Çocuklar anlıyor ben ağladığımda oğlum da ağlıodu..
Ama benden çok eşim titiz bu konuda çocuğun yanında asla yüksek sesle konuşmaz ben konuşsamda bana kızar..
Etkileniyorlar...
Onun yanında bence tartışmayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…