Eşimle kavga ettik evden gitti ve gelmedi

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi

Ya ben hani isterse eşin olsun .
Sizi çok büyük sıkıntıya sokmadıkça
:KK20:ailelerine yapacakları jestlere karşı çıkmaya karşıyım :KK53:

Ama sürekli dilde ayrılık lafı var ve küçük şeyler büyüyorsa Evlilik çatırdıyor demektir
( koltuk sallanıyor dondurmalıpasta koltuk sallanıyor :anne: haha :D :D )
Neyse işte
Konuşup sorunun temeline inmeye çalışın
Konuşarak bir şeye varamazsınız
istediğiniz sonucu elde edemezseniz
Aile terapisti çok güzel bir çözüm olur :)

:( ya keske oyle demeseydin, erkekler malesef anne babalari konusunda bazen boyle net cizgi cizebiliyorlar. Bak simdi senin yerine olmak asla istemem ama bence esini ara, veya mesaj cek. Eve gel de, sensiz yasadigimi hissetmiyorum de, sensiz üşüyorum de, ne biliyim ikna etme ye calis iste. Gelince de ozur dile, af ettir kendini, araniz duzelince bi kac gun sonra da tatli tatli verdigi tepkinin asiri oldugunu, bu durumun size zarar verecegini, onu cok sevdigini vs vs.. Bak gece eve gelmeyen erkek iyi degil canim. Allah korusun onun bu boslugunu fark eden bi kadin olursa sen cok uzulursun. Alttan alip esini evinde tutmaya calis. Cunku 1kere giden yine gider. Gittikce de baglariniz kopar :(

Aman vur kafayı yat. gelmezse kendi bilir
demesi kolay uygulaması zor olabilir

merak etmeyin kızmıştır ama küçük meselelerin aranızı bozmasına izin vermeyin küçük meseleler birikir birgün karşınıza çok büyük bir mesele olarak çıkabilir

Yani gitseniz nolurdu ki?Biz kadınlar bazen çok zorluyoruz dünya bizim etrafımızda dönmüyor sonuçta.Ufacık, kavgaya bile değmeyecek bi durum nerelere gelmiş.
Sizin birbirinize tahammülünüz kalmamış bence.Ya tehdit etmeden cidden ayrılın ya da terapist destegi alın.

Ayrılmayı gerçkten istemedikçe ayrılalım kelimesinin bukadar çok kullanılması olayı laçkalaştırıyo bence. ve bu artık okadar sık oluyorki herkes böyle diyo. bence önce bunun sevgililik değil evlilik olduğunu farkedin sonra diğer meselelere bakın.

Bunda buyutulecek bi mesele gormedim. Heleki eve gelmemek icin. Fikir ayriligi gibi bisey sonucta, olabilir yaNi

:KK43: ya keske oyle demeseydin, erkekler malesef anne babalari konusunda bazen boyle net cizgi cizebiliyorlar. Bak simdi senin yerine olmak asla istemem ama bence esini ara, veya mesaj cek. Eve gel de, sensiz yasadigimi hissetmiyorum de, sensiz üşüyorum de, ne biliyim ikna etme ye calis iste. Gelince de ozur dile, af ettir kendini, araniz duzelince bi kac gun sonra da tatli tatli verdigi tepkinin asiri oldugunu, bu durumun size zarar verecegini, onu cok sevdigini vs vs.. Bak gece eve gelmeyen erkek iyi degil canim. Allah korusun onun bu boslugunu fark eden bi kadin olursa sen cok uzulursun. Alttan alip esini evinde tutmaya calis. Cunku 1kere giden yine gider. Gittikce de baglariniz kopar :KK43:

Aaa aaaa neden arasin veya mesaj ceksin adam hem suclu hem güclü .. zaten kendi ailelerine gelince hemen bir ev terk etme modasi var bunlarda.. hem kadin ne demis ki? Sadece gzl bir dil ile dogru olani söylemis.. alisdirilmasinlar her iki taraf icinde gecerli hangi zamanda yasiyoruz yaa herkes kendi ayaklarinin üzerinde durmali bence .. arkadas sende kendinden ödün verme sakn yaptiginin söylediginin arkasinda dur ki oda hatasini anlasin sanki sen bisey demisin ya kötü anlasilacak.. eger özür mözür dilersen yine aynisini yapar kesin ezdirme kendini

Eşimi aradım ama telefonu kapalı. Evet mesele çok küçük gitsen ne olurdu da diyebilirsiniz ama peki o bu kadar büyük tepki vermese yada gitmesek ne olurdu ki

Bak, burda amac insanlari iyice zora sokmak degil. Yanlis anlasilmasin bu kendini ezdirmek degildir. Yazdiklarimi iyi oku lutfen. Arkadasimiz derdini yazmis bizimle paylasmis gaza getirmeye gerek yok. Yasadiklari seyleri bilmeden hemen atlamamak lazim. Erkek atara gelse bile YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPARMİS. unutmamak gerek bunu.

Olan olmuş canını sıkma bunların aileleri ile ilgili eleştiri yapınca ayarları bozuluyor . yat uyu muhtemelen annesini almış eve bırakmış onlarda kalmıştır

Hep bizim türk kadinlarinda var zaten aman susalim aman disi kus yuvasi muhabetleri ..
Konusularak bir orta yol elbet bulunur konusan insanlara cagre bulunur ufacik deyde kapi carpip giden adam büyük bir lafda yine gider kadina söz hakkimi mi veriliyor ülkede ??? !!!!
Ne kadarda desek ki türk milleti olarak "modernlesdik" eskisi gibi dgl. .yok arkadas bizim türk erkeklerinin kaninda var Yani !

Baska kültürlere bakin bi ne demek istedigimi anlarsininiz;)

Yuz verme esine ne oyle o cocuk gibi.simarik hareketler arama sorma evliligin farkina varsin.giderse gitsin eninde sonunda gelecek hic konusma aynini yap ona.yoksa bikere ayagina gittinmi isitip isitip onune koyar soyliyim.tecrubeyle sabit.gururlu ve dik dur o barissin senle.bu adamlarda evlenince biyerleri kalkiyor kucuk cocuk gibi..

Benim ailemde bizden farklı şehirde. Yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evlendiğimden beri ailemin yanına hiç yalnız gitmedim eşimle de hiç ayrı kalmadım bu gece ilk kez kalıyorum. Ailemin yanına gidince olay daha çok mu büyür? Ama o da beni bırakıp gitti sonuçta. Onun ailesi bugün gelmeyecekti bir hafta sonra gelecek yani onları bırakıp orda kalmış olamaz

Burda hepimiz baska baska dusunceye sahibiz, saygi gostermeliyiz ama burda bizler yikici olursak derdini anlatan arkadasimizin kafasi karisir . bakin esinin yaptigi kesinlikle dogru degil, ama biliyoruz ki genel olarak turk erkekleri bu model, bizlerin yapmasi gereken sey evliligimizi aileler boyutuna getirmemek, ben uzuliyorum suan. Cunku ayni seyi ben yasasam esimi mutlaka eve gitirirdim. Tabi burda esini tanimak ve alttan almayi bilebilmek. Zaten uzatmadan tatliya baglanabilirse her kadin gibi arkasimizda aralari duzelince sakince konusabilir esiyle. Gercekten cok uzuldum konuyu okuyunca. :(

Kimse burda yikici olarak bir ifadede bulunmadi böyle hassas bir konuda bulunamazda ztn evlilik gibi kutsal bir meselede heleki yani..
Bizim amacimiz ileride yeniden yikilmasin konuyu acan arkadas diye.. yüz bulmasin adam diyoruz sadece ..
Ne demek genel olarak türk erkekleri bu model felan laflari? Iste hep biz kadinlar yapiOruz bu erkekleri böyle !!! Bizim sucumuz onlar yoksa nerden öyle bir modele bürünme moduna giriyor? Bir etrafinizdaki yabancilara bir bakin yaaa rica ediyorum biz türklerden cok farklilar!

Back
X