Eşimle kavga ettik evden gitti ve gelmedi

Hep tamam olur mu denecek bu aile konusunda anlamadım gitti.bosver giderse gitsin..böyle birini hayatta evde oturup beklemezdim herhalde çeker giderdim bende aileme

Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi

evlilik zaten sorunlu orası kesin. siz önce onu çözmeye çalışın.
ama küçük kavga dediğiniz bu şekil aileler ile ilgili ise siz de hep bu şekil ailesini dışlayıcı tepkiler veriyorsanız kendinize bir bakıp çekidüzen vermelisiniz diye düşünüyorum. zira bu mevzuya bu tepki verilmez. ana baba dünyanın öbür ucunda olsa alınır bırakılır laf mı..

Birincisi sizin yaptığınızda yanlış ailesini hurmeten goturmus olabilir sonuçta gelip sizde aylarca kalmiyorlar değilmi ikincisi bir evlilikte bitti kelimesi hicbizaman kullanılmamalı bitti dendigi an gerçekten bitmeli üçüncüsü eşinin evi terk edip gelmemesi ve siz eğer buna göz yumarsaniz emin olun bu hep tekrarlanacak çok çirkin bir hal alicak ve adamın nereye gittiğini nerden bileceksin belki de kendini dışarı vuracak baştan tavrını koyacaksin arkadaşım yaptığın hareket için özür dile ama ona okkalı bisekilde tartismamiz ne olursa olsun bir daha bu evden gidersen ve gelmezsen döndüğünde ben olmam de sorunumuz neyse konusuruz hataliysam ozurde dilerim ama eve gelmemek ne demek falan de canım . Ben bunu kaldiramam mesela bende evliyim eşim tartışınca kızıp çıkar gider sinirini benden çıkarmamak için aman bir iki saat sonra gelir ama eve gelmemek ne demek evli bir insanın buna asla musade etme canım. Hakkında hayırlısı olsun küçük şeyleri büyütüp geçimsizlik yaratmaya gerek yok yuva kolay kurulmuyor sende biliyorsun bekara karı bsamak kolay..

Bitti kelimesi ister evlilik olsun, ister nişan hiç farketmez ilişkiyi o kadar öldürüyor ki arada saygıyı bile bitiriyor. Her kavgada ağzınıza almamanız gerek. Şimdi kim bilir nereye gitti. Şahsen benim görüşüm kavga edersin küsersin ama geceyi dışarıda geçirmek değilde gene bi temiz havanı alıp,sakinleşip evine dönersin. Evi terketmek nedir yahu? Çocuk oyuncağımı bu sırf basit bir olaydan hemde.

Sizinde hatanız var zor bir şey istememiş ki adam,onun annesini babasını dışlayacak tepkiler verirseniz bu kavgalarınız hep yaşanır.

Eve gelmemek için bahane aramış adam. Sürekli kavgaların altında yatan başka şeyler var gibi. Gözünüzü dört açın derim.

Eşimi aradım ama telefonu kapalı. Evet mesele çok küçük gitsen ne olurdu da diyebilirsiniz ama peki o bu kadar büyük tepki vermese yada gitmesek ne olurdu ki
Boş versene 40 kına merdiven dayamış biri olarak söylüyorum tepenize çıkarmayın ağlayıp sızlamayın tavrınızda net olun yoksaa hayatı size zından ederler...

kendi ailene yapılmasını istemediğin şeyi eşinin ailesinede yapmayacaksın
kendi ailen havaalanından alınacak olsaydı aynı şeyi söylermiydiniz
evet söylerdim diyorsanız o zaman sorun yok
vicdanınızla başbaşasınız

Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi
kocan haklı.
ara özür dile ve gönlünü al.

Eşimi aradım ama telefonu kapalı. Evet mesele çok küçük gitsen ne olurdu da diyebilirsiniz ama peki o bu kadar büyük tepki vermese yada gitmesek ne olurdu ki
onun ailesi, gitmek isterse gider. bu konuda söz hakkın yok, eşi olsan da.

Yasli basli annemi babami bende otobuste surundurmek istemezdim. Esimde surat yapsa gep uzulur hem kizar hemde kendim almaya giderdim. Aileler artik yasli kac gun gorecegiz belli degil, colugunun cocugunun rizkini vermiyor onlarin zamanindan calmiyorsa eger ben ailelere yapilan jestleri seviyorum

Back
X