- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Hep tamam olur mu denecek bu aile konusunda anlamadım gitti.bosver giderse gitsin..böyle birini hayatta evde oturup beklemezdim herhalde çeker giderdim bende aileme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi
Boş versene 40 kına merdiven dayamış biri olarak söylüyorum tepenize çıkarmayın ağlayıp sızlamayın tavrınızda net olun yoksaa hayatı size zından ederler...Eşimi aradım ama telefonu kapalı. Evet mesele çok küçük gitsen ne olurdu da diyebilirsiniz ama peki o bu kadar büyük tepki vermese yada gitmesek ne olurdu ki
ayy çok güldüm... iyiymiş vallaAman vur kafayı yat. gelmezse kendi bilir
kocan haklı.Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi
onun ailesi, gitmek isterse gider. bu konuda söz hakkın yok, eşi olsan da.Eşimi aradım ama telefonu kapalı. Evet mesele çok küçük gitsen ne olurdu da diyebilirsiniz ama peki o bu kadar büyük tepki vermese yada gitmesek ne olurdu ki
O konu gercekten yalanmiydi ya.Yeni bir Zeynep güven vakasi değildir inşallah. .konu ne çabuk ayrılmaya geldi ayol?