- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Eşim hala grlmedi arkadaşlar gelmez de zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitsen iyi olurdu sonuçta onlar sevdiğin adamın ailesi, eşin de mutlu olurdu yani empati yaptığımda benim eşim senin gibi davransaydı ben de kızardım ama tabiki bu sebeple ev terk edilmez. Kendi kendine haklıyken haksız duruma düşmüş eşin. Sanırım evliliğinizin kurallarını koymayı henüz başaramamışsınız. Bu krizi atlattıktan sonra alıp karşına konuşmalısın bence. Siz evlisiniz evcilik oynamıyorsunuz kimse kafasına göre vurup kapıyı çıkmamalı ve bir kere boşanma lafı aranızda geçerse dilde kalmasın kendinize bir avukat ayarlayın.Eşim hala grlmedi arkadaşlar gelmez de zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi
Gelmedi zaten şuan da işte olması gerekiyor belki işe gitmiştir. Bütün gece uyumadım ve şuan işteyim![]()
Çok teşekkür ederim hepinize yanımda olduğunuz, konuma cevap verdiğiniz için. Bende düşünüyorum inşallah başına birşey gelmemiştir diye ama onun benim başıma birşey gelebileceğini düşünmeden gittiği aklıma gelince bende gitmek istiyorum aileme
Kıyamam üzülme canımGelmedi zaten şuan da işte olması gerekiyor belki işe gitmiştir. Bütün gece uyumadım ve şuan işteyim![]()