Eşimle kavga ettik evden gitti ve gelmedi

Eşim hala grlmedi arkadaşlar gelmez de zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Gitsen iyi olurdu sonuçta onlar sevdiğin adamın ailesi, eşin de mutlu olurdu yani empati yaptığımda benim eşim senin gibi davransaydı ben de kızardım ama tabiki bu sebeple ev terk edilmez. Kendi kendine haklıyken haksız duruma düşmüş eşin. Sanırım evliliğinizin kurallarını koymayı henüz başaramamışsınız. Bu krizi atlattıktan sonra alıp karşına konuşmalısın bence. Siz evlisiniz evcilik oynamıyorsunuz kimse kafasına göre vurup kapıyı çıkmamalı ve bir kere boşanma lafı aranızda geçerse dilde kalmasın kendinize bir avukat ayarlayın.
Bu arada yerinde olsam kapıyı kilitler açmazdım bu saate kadar nerdeysen orada kal der restimi çekerdim.

Evden gitmek ne demek ya. Ne kadar cocukca ve sorumsuzca. Konusup anlasmak varken. Ayrıca siz bütün gece uyumadınız mı ? 12 de açmıssınız konuyu en son 4 Te yazmıssnz.

kendileri gelebilirler tabi ama eşn de almak istemiş yani hemen muhalefet yapmaya ne gerek var ki.. eşlerimiz sadece bize ait zannediyoruz ama onların da aileleri var tıpkı bizim olduğu gibi..

Merhaba hanımlar. Eşimle büyük bir sorunumuz yok ancak küçük şeyler çok büyüyüp kavgaya dönüşüyor. Son zamanlarda ayrılma sözcüğü dilimizden düşmüyor. Neyse kayınvalidemler başka bir şehre akrabalarına gitmişlerdi normalde bizim yaşadığımız şehrin bir saat uzaklıkta köyünde yaşıyorlar. Gelecekleri gün eşim onları farklı bir ildeki havalimanına gidip alıp evlerine bırakıp kendi evimize gelelim dedi. Bende çok uzak olmaz mı kendileride gidebilirler dedim bundan kavga ettik evden gitti ve gece eve gelmedi

açıkçası ben sizi suçlu buldum..
sizde kendi ailenizi almak/bırakmak istersiniz..
neden çünkü ailenizi özlüyorsunuz, seviyorsunuz ,değer veriyorsunuz..
yani bu zamana kadar ailesi onun için bişeyler yaptı, şimdi de o yapmak isteyecektir.
erkeklerde durum böyle,
bu zamana kadar onlar beni korudu kolladı şimdi de ben yapmalıyım derler
ve ailesine annesine asla laf söyletmezler onlar için herşeyi yaparlar..
bence ailesine yapmak istediği jestlere siz karışmamalısınız
isterse yapsın sonuçta ailesi.
eve gelmemesi doğru olmamış tabiki.

Hatali olsanda olmasanda hala esinin abarttigini dusunuyorum. Konu kim hakli konusu degil zaten su an. Konu tum gece eve gelmeyen es. Birde telini kapatmis. Sorumsuzca! Basina biseymi geldi allah korusun sinir oldum sana dersini vermeye calisiyo galiba

kendine gereginden fazla sert olma!!

Senin icin cok zor bi gece olmus benim icim sizladi burda. Geldimi esin canim?

• Beğen
Reactions: anu
Gelmedi zaten şuan da işte olması gerekiyor belki işe gitmiştir. Bütün gece uyumadım ve şuan işteyim :(

Gelmedi zaten şuan da işte olması gerekiyor belki işe gitmiştir. Bütün gece uyumadım ve şuan işteyim :KK43:

Canim benim ya.. guclu olmaya calis esin cok hatali su an bunu bil. Ve kendini suclama lutfen

Ya insallah basina kotu bisey gelmemistir insan bi tuhaf oluyo. Ailesi uzaktaydi demi oraya gitmis olamaz? Yanindayiz canim korkma insallah yoluna girecek bugun gelecektir

Çok teşekkür ederim hepinize yanımda olduğunuz, konuma cevap verdiğiniz için. Bende düşünüyorum inşallah başına birşey gelmemiştir diye ama onun benim başıma birşey gelebileceğini düşünmeden gittiği aklıma gelince bende gitmek istiyorum aileme

Çok teşekkür ederim hepinize yanımda olduğunuz, konuma cevap verdiğiniz için. Bende düşünüyorum inşallah başına birşey gelmemiştir diye ama onun benim başıma birşey gelebileceğini düşünmeden gittiği aklıma gelince bende gitmek istiyorum aileme

Sakin ol. Sabirla bekle. Ailene gitmek daha iyi yapmicak bulundugun durumu. Dur hele gelsin bakalim ne dicek.

Kendini isine vermeye calis eve gidince gorur dusunursun

bu kadar basit bir konuşma nerelere gitmiş gerçekten çok üzüldüm ve içim sıkıldı.
gece nerede kalmış, sabah işe gitti mi bu kadar sizi üzmemeli, bir erkek sinirlenebilir hadi kapıyı vurup gitsin ama 1 saat sonra evine gelsin, ben çok işkillendim, bir insan nerede ve kimde kalır acaba otelde mi kaldı, aklımda deli sorular

Eşinizin kızdığında kırıldığında üzüldüğünde artık adı nedir duygunun bilemem ama evden gitmesi ve gece gelmemesi çok yanlış bir tepki olmuş. neticede evde eşi yalnız. konunuzu okuduğumda da eşinizin söylediği ve sizin ona verdiğiniz cevabı okuyoruz. dolayısıyla konuşmanın tonlamaları konusunda bir fikrimiz yok. çok sert ne işimiz var kendileride gelebilir mimikleriyle çıktıysa cvp koruma gudusuyle kızmış olabilir eşiniz.siz normal soylediyseniz konu anne babası olduğu için o hassas bakmış olabilir cevabınıza. sebep sonuç ikilisine bakınca çok üzücü duruyor. gereksiz yere yıpratıyorsnuz kendinizi. benim eşimin annem ve babamla ilgili yapacağı herhangi bir yorum yönlendirme beni oldukça rahatsız eder ve evlenmeden önce bizzat konuşmuşumdur hassaslığımı.ama aynı hassaslığıda kendim gösterdiğim zaman sorun yaşanmıyor. umarım halledersiniz

senin ailen olsa aman kendileri gitsinler der miydin? bi de başka şehirden yani. ne bileyim. haksızsın bence o konuda. ha evden gidecek kadar büyük bi sorun mu? değil.

Bana sırf onları almak için başka şehre o kadar yol gitmek mantıksız geldi sadece. Ama ben konuyu bu kadar çok büyütecek bir şey demedim ki

Gelmedi zaten şuan da işte olması gerekiyor belki işe gitmiştir. Bütün gece uyumadım ve şuan işteyim :KK43:
Kıyamam üzülme canım
Kendisi bilir boşver arayan çağıran taraf sen olma
Bence senden adım bekliyordur seni meraka sokmak istiyordur amacına ulaşmış bak
Mecbur eve gelecek o zamanda konuşursun sana bir şans daha bir daha evden gidersen bu eve giremezsin her kavgada savaş alanından kaçılmaz evliliğimiz için mücadele etmeliyiz de canım

Back
X