- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Boşanmayacaksanız yapacak bişey yok bu adamın kumaşı bu , susup idare etmeyi öğrenin çünkü siz boşanmazsınız sizde böyle bir kararlılık ve irade yok , eşiniz de siz de boşanma sorumluluğunu alamazsınız, sizin gibi bir tanıdığım var birbirini dövüp sövüp sonra aynı sofrada yemek yiyorlar, her zaman boşanma lafı ağızlarında sakız ama asla boşanma falan yok , öyle kavga dövüş çocukların psikolojisinin içine ede ede yaşıyorlar, ben en son bu kadınla görüşmeyi kestim çünkü her dayak yediğinde arayıp veryansın ediyor beynimi yiyor ama boşanmıyor da , gündüz keyfim yerindeyken birden arıyor çok kötüyüm gel nolur eşim beni dövdü, her yerim mosmor diyordu, ben de ta o zamanlar nişanlıyken eşimden rica ediyordum beni isten alıp kostur koştur yetiştiriyordu, gidiyordum ki çay koymuş kek yapmış
amaç oturup beraber dün nasıl dayak yediğini kritiğini yapalım o içini boşaltın ben de sinir küpü olarak evime döneyim, baktım bunların ilişkisi hep böyle zamanla uzaklaştım, siz de bu arkadaş gibisiniz boşanmazsınız, buraya da veryansın edip iç boşaltmak için konu açıyorsunuz...