Eşimle kavga ettik

Şiddet görmenin öfkesi ne kadar çabuk dinmiş? Bu yanlış. Adam apaçık seni eziyor. Çocuğun bu ortamda bu şekilde mi yaşasın? Herşeyi iyi düşün tart. Ve bazen öfkeyi şiddete dönüştürmesek de diri tutmamız gerekir. Yapılanları unutmamak için. Ben kendime hiç unutturmadım. Şuan daha iyi durumdayım.

En çok da çocuğum için endişeleniyorum zaten kavga gördükçe çocuk iyice hircinlasmaya başladı. Anne siz babamla kavga mı ettiniz diyor surekli korkuyo sariliyo onun için mücadele ediyorum. Evet önceden o kadar güçsüzdüm ki yediğim tokatin yumruğun öfkesi 1 haftada geçti o zman için diyorum. Ama şimdi dönüp bakıyorum da arkama dinmemis aslnda içimde birikmiş hepsi ve benim patlama dönemimi yaşıyorum en küçük şeye sinirlenip her şeyi dağıtmam öfke nöbetlerim sanırım bundan. 1 haftadır küsüz ve bugün dedim ki gel psikologa gidelim kabul etmiyor ben kendim gidicem o zman dedim en azından herseyi denedim derim ama olmadı derim ilerde çocuğuma kendime

Boşanmak dışında çözüm yok. Bu tarz davranışları olan adamlar düzelmez. O saygı çizgisinden bir kere çıktılar çünkü. Şiddet olan bir yerde sevgiden de söz edemeyiz. Çocuğunuzun psikolojik sağlığını da etkiliyor görüyorsunuz. Beklediğiniz her dakika o çocuğun zarar görmesine bile isteye izin vermiş olursunuz. Sizi suçlar büyüyünce. Sen gitsen böyle olmazdık diyecek. Bence makul ilerleyin. Adam sorun olduğunu ve terapiyi bile kabul etmiyor tek çaresi boşanmak. Başka bir düzelme yolunuz yok. Tek taraflı terapi de görseniz birşey değişmeyecek

arabasıymışda bilmem ne bide herkes benim de eşim öyle arabaya çok titizdir yazmış çıldırıyorum ya. Siz de evinizde titizsiniz eşiniz ortalığı batırınca her gün böyle sorun çıkarıyor musunuz bu eşler her gün kullandıkları tuvalet banyoları yıkıyorlar mı da arabasına bir şey olunca herkes içinde bağıracak. Benim eşim bu işleri yapıyor diye anlatmıyorum ama o bu işlere elini sürmüyorsa arabası biraz kirlenince temizlesin umrumda bile değil. Bide onun hassasiyetlerine o kadar saygı gösteremem. Ayrıca sevgili arkadaşım gerçekten paran var ayrılırsan arabanda olacak al çocuğunu huzur mutluluk içinde yaşa cesaretli ol. Korkma hayatta karşına muheşem kapılar açılacak bu adama da bu rezil tavırlarına da mecbur değilsin hiçbir kadın mecbur değil keşke her aile içi geçimsizlik yaşayan kadının senin gibi şansı olsa (para ve çalışma bakımından) bir çoğu bu aptal adamlara razı olmazdı sen de olma. Sen onun arabasından daha değersiz değilsin kendine sürekli bunu hatırlat.

Bu kaçıncı part yaaa, ben artık sayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…