- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
gelecekteki korkum bu adamları çalışarak paraya alıştırıoz haberimiz yok
Canim ben zaten çalışmak istiyorum ama kızım biraz büyüsün dedim esimde buna saygıyla bakıyordu ama dün oyle diyince sok oldumKızın 2 yaşına gelmiş aslında kreş yada bakıcı düşünebilirsin. Yada anne kv. Aslı'na bakarsan ben 3-4 yaşına kadar anneyle kalmasıntaraftarıyım ama evde bi odun yaşıyorsan ve getirdiği paranın lafını yapıyorsa bilemem
Canim oyle de icime çok oturdu yani anlatamam sonuçta ben 3 yıl calismisim çalışmak istemesem hiç calismadin yaniarkadaşların deiğinede katılıyorum çok da sorun etme hatasının farkına varmıs en azından
Olabilir canim belki anlık çok tepki vermiş olabilirimhaklısın tabiki..ama eşin hatasının farkına varmış..bilmiyorum maddi olarak sıkıntıya giriyorsanız bunalmıştır belkide...çokta uzatma bence...
Canim oyle de icime çok oturdu yani anlatamam sonuçta ben 3 yıl calismisim çalışmak istemesem hiç calismadin yani
yani canım bide evde hiç oturmam. kzımla ilgilenirim yemek bulaşık çamaşır yani . evde otursam anlarımda sonuçta ben evde daha çok yoruluyorumhaklısın cnm bazen keske hiç iş hayatına girmeden evde koca bekleyen hanımlardan olsaydım diorum zira cok yıpranıoruz
Ya bazen de insan kavga anında karşıdakini kırmak için saçmalayabiliyor. Eşini en iyi sen tanırsın normalde böyle biri midirCanim ben zaten çalışmak istiyorum ama kızım biraz büyüsün dedim esimde buna saygıyla bakıyordu ama dün oyle diyince sok oldum
yani canım bide evde hiç oturmam. kzımla ilgilenirim yemek bulaşık çamaşır yani . evde otursam anlarımda sonuçta ben evde daha çok yoruluyorum
yok canım aslında para lafını etmez ama dün şaşırdım işte :/ önceden de kavga etmiştik bilmiyorum ama hani öyle durmadan para lafını eden biri değilYa bazen de insan kavga anında karşıdakini kırmak için saçmalayabiliyor. Eşini en iyi sen tanırsın normalde böyle biri midir
iyide sistem kapitalıs,doyumsuz bırer ınsan olduk,gözümüz gönlumuz aççç,anan baba kızına zengin damat,oğluna zengin kız bakıyor,adamları bız alıştırmadan ana baba zaten çalışan al dıye neler dıyor,çalışmayan gelıne kötü muamele,çalışan gelıne el üstünde,benım ailem çokkkk zengin hepsi tırım tırım çalışan eş aradı ve aldı,ama kızlarda bır doğurdu,dahada işe gitmedi :)))ama hep sölerim 15 yaşından beri kendı anan baban bıle sen çalışıp para kazanıyorsan sana daha farklı muamele edıyor,arkadşaım sana çok üzüldüm ama bu ortak karar değilmıydı,yanı çocuk yapmak,ve sonrasında çalışmamak,o ne demişti bu konuda,gelecekteki korkum bu adamları çalışarak paraya alıştırıoz haberimiz yok
bide eşim hatasını çabuk anlar hani bi kavga etsek hediye felan alır :)eminim öyledir ben sadece ev iş zor uğraşırken senin bide bebeğin var benm bebeğim olsa ev çöp eve döner
canım zaten eşimde çalışmamı istemediğini söyledi ama o anki sinirle herhalde istemeden söyledi . normelde dediğim gibi para lafı eden biri değil dün akşam o yüzden çok şaşırdım ve kızdım doğal olarakiyide sistem kapitalıs,doyumsuz bırer ınsan olduk,gözümüz gönlumuz aççç,anan baba kızına zengin damat,oğluna zengin kız bakıyor,adamları bız alıştırmadan ana baba zaten çalışan al dıye neler dıyor,çalışmayan gelıne kötü muamele,çalışan gelıne el üstünde,benım ailem çokkkk zengin hepsi tırım tırım çalışan eş aradı ve aldı,ama kızlarda bır doğurdu,dahada işe gitmedi :)))ama hep sölerim 15 yaşından beri kendı anan baban bıle sen çalışıp para kazanıyorsan sana daha farklı muamele edıyor,arkadşaım sana çok üzüldüm ama bu ortak karar değilmıydı,yanı çocuk yapmak,ve sonrasında çalışmamak,o ne demişti bu konuda,
kızma canım,bende çalışan bır ınsnaım,sende çalışmışsın bılırsın,bazen ınsan çokkkkk bunalıyor çokkk,işsiz kaldığımda anam ne ağır hakaretler etti,bılırım,ama uzatma eşin ,emınım üzülmüştürcanım zaten eşimde çalışmamı istemediğini söyledi ama o anki sinirle herhalde istemeden söyledi . normelde dediğim gibi para lafı eden biri değil dün akşam o yüzden çok şaşırdım ve kızdım doğal olarak
anlık biraz tepki verdim ki hatasını anlasın :/kızma canım,bende çalışan bır ınsnaım,sende çalışmışsın bılırsın,bazen ınsan çokkkkk bunalıyor çokkk,işsiz kaldığımda anam ne ağır hakaretler etti,bılırım,ama uzatma eşin ,emınım üzülmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?