eşimle kavga etttik :/

nisankralicesi

♡Chocolita❤2♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
20.283
109.747
518
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...runma-sorunu-ve-esimin-dusuncesizligi.942983/ bu konuyu da açmıştım bunun devamında dün tekrar kavga ettik kavga ederken eşim sen ne yapıyorsun sanki ben para kazanıp geliyorum sen yiyorsun dedi çıldırdım . benim 2 yaşında kızım var kızımdan önce çalışıyordum ama kızım olunca ilgilenmek için işi bıraktım ama eşim bunu anlamıyor. baya kızdım işte sonra yanıma gelmiş öyle demek istemedim kızgınlıkla söyledim felan. Tüm gece hiç konuşmadım her sabah kahvaltısını da hazırlardım bu sefer hazırlamadım kendi gitmiş . çok kızgınım ona çok :/

Kızın 2 yaşına gelmiş aslında kreş yada bakıcı düşünebilirsin. Yada anne kv. Aslı'na bakarsan ben 3-4 yaşına kadar anneyle kalmasıntaraftarıyım ama evde bi odun yaşıyorsan ve getirdiği paranın lafını yapıyorsa bilemem

Kızını kreşe ver çalışmaya başla dicem ama "ben para getiriyorum sen yiyorsun" zihniyetinde düşünen biri için bunu yapmak tuhaf olurdu, ağır bir laf çünkü. Sanki yükmüşsün gibi.

Canim ben zaten çalışmak istiyorum ama kızım biraz büyüsün dedim esimde buna saygıyla bakıyordu ama dün oyle diyince sok oldum

haklısın cnm bazen keske hiç iş hayatına girmeden evde koca bekleyen hanımlardan olsaydım diorum zira cok yıpranıoruz
yani canım bide evde hiç oturmam. kzımla ilgilenirim yemek bulaşık çamaşır yani . evde otursam anlarımda sonuçta ben evde daha çok yoruluyorum

Ya bazen de insan kavga anında karşıdakini kırmak için saçmalayabiliyor. Eşini en iyi sen tanırsın normalde böyle biri midir
yok canım aslında para lafını etmez ama dün şaşırdım işte :/ önceden de kavga etmiştik bilmiyorum ama hani öyle durmadan para lafını eden biri değil

gelecekteki korkum bu adamları çalışarak paraya alıştırıoz haberimiz yok
iyide sistem kapitalıs,doyumsuz bırer ınsan olduk,gözümüz gönlumuz aççç,anan baba kızına zengin damat,oğluna zengin kız bakıyor,adamları bız alıştırmadan ana baba zaten çalışan al dıye neler dıyor,çalışmayan gelıne kötü muamele,çalışan gelıne el üstünde,benım ailem çokkkk zengin hepsi tırım tırım çalışan eş aradı ve aldı,ama kızlarda bır doğurdu,dahada işe gitmedi :)))ama hep sölerim 15 yaşından beri kendı anan baban bıle sen çalışıp para kazanıyorsan sana daha farklı muamele edıyor,arkadşaım sana çok üzüldüm ama bu ortak karar değilmıydı,yanı çocuk yapmak,ve sonrasında çalışmamak,o ne demişti bu konuda,

canım zaten eşimde çalışmamı istemediğini söyledi ama o anki sinirle herhalde istemeden söyledi . normelde dediğim gibi para lafı eden biri değil dün akşam o yüzden çok şaşırdım ve kızdım doğal olarak

kızma canım,bende çalışan bır ınsnaım,sende çalışmışsın bılırsın,bazen ınsan çokkkkk bunalıyor çokkk,işsiz kaldığımda anam ne ağır hakaretler etti,bılırım,ama uzatma eşin ,emınım üzülmüştür

anlık biraz tepki verdim ki hatasını anlasın :/

ben çalışan bir anneyim. hayatım boyunca çalıştım hiç boş durmadım. eşim bana böyle dese kesinlikle çalışırdım. belli ki sinir anında içinde düşündüklerini dile getirmiş. bu durumda yemek yerken bile çekinirim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…