eşimle kavga etttik :/

yok canım aslında para lafını etmez ama dün şaşırdım işte :/ önceden de kavga etmiştik bilmiyorum ama hani öyle durmadan para lafını eden biri değil
O zaman ilk seferlik hoş göreceksin. Bazen bende kocama sırf onu kızdırmak için bişey söyleyip pişman oluyorum. Bida para lafı ederse bozuklukları Boğaz'ına sokarsın :))))

Doğuma 2-3 ay kala evde dinlenicem.
Doğumdan sonra da bir 3-4 ay düşünüyorum.
Annem bakacak,aynı sitede ev arıyorum şuan anneme.Hem çocuk yol çekmiş olmayacak.

İşiniz çok mu ağır.
5gibi çıkacağınız bir işiniz varsa bence de kreş ya da anneanne falan bakacak kim varsa baksın.
Evde bunalır insan.

Kendine ait paran yok mu? Biraz idare edebilecek kadar hic degilse
Buzdolabinda yemek raflarini ayir. Surasi sana ait yiyeceklerini oraya koyabilirsin de. Camasirini ayir sadece kendine ait olanlari yika. Yemegi tek kisilik yap. Faturalarin yarisini ode eline ver payima dusen bu de. Kira parasinin da yarisini ver eline. Sorarsa da senin parani yemiyorum ama srnin isini de yapmiyorum dersin.

Doğuma 2-3 ay kala evde dinlenicem.
Doğumdan sonra da bir 3-4 ay düşünüyorum.
Annem bakacak,aynı sitede ev arıyorum şuan anneme.Hem çocuk yol çekmiş olmayacak.

İşiniz çok mu ağır.
5gibi çıkacağınız bir işiniz varsa bence de kreş ya da anneanne falan bakacak kim varsa baksın.
Evde bunalır insan.
Canim esim 2 . çocuğu çok istiyor kızımla ilgilendigimden vakit su gibi geçiyor ama 2.çocuk olursa belki calisabilirim

Buzdolabinda yemek raflarini ayir. Surasi sana ait yiyeceklerini oraya koyabilirsin de. Camasirini ayir sadece kendine ait olanlari yika. Yemegi tek kisilik yap. Faturalarin yarisini ode eline ver payima dusen bu de. Kira parasinin da yarisini ver eline. Sorarsa da senin parani yemiyorum ama srnin isini de yapmiyorum dersin.
Buda çok acımasız olmaz mi

Buda çok acımasız olmaz mi
Neden acimasiz olsun? Sana evcil hayvan muamelesi yapan kocaya az bile. Sen yiyorsun ben getiriyorum diyor adam. Kendi getirdigini kendi yesin ama islerini de kendisi yapsin madem belki ev arkadasi degil hayat arkadasi oldugunuzu anlar

Canim esim 2 . çocuğu çok istiyor kızımla ilgilendigimden vakit su gibi geçiyor ama 2.çocuk olursa belki calisabilirim

Bu ortamda bir de 2.çocuk mu düşünüyorsunuz
adam tek başına çalışmaktan yorulmuş
sizin evde durmayiz onu aşırı rahatsız ediyor
sınırlı anında da gerçek düşüncelerini söylemiş
ben olsaydım ise başlar ve ise başladıktan sonra hesapları ayirirdim

Bu ortamda bir de 2.çocuk mu düşünüyorsunuz
adam tek başına çalışmaktan yorulmuş
sizin evde durmayiz onu aşırı rahatsız ediyor
sınırlı anında da gerçek düşüncelerini söylemiş
ben olsaydım ise başlar ve ise başladıktan sonra hesapları ayirirdim
canım ben istemiyorum eşim istiyor eşime kalsa hemen olsun diyor

Hatasini anlamasi da iyi bisey.benim esim ozur de dilemez mesela.bence cok uzatma ama ise de girme biraz daha büyüsün cocuk hemde erkek olup gecindirsin evini onun gorevi bu

eşim öyle dese altta kalmam herhalde.
erkekim ben, evin reisiyim diye hava atmak kolay olmuyor beyefendi, elbette sen kazanacaksın, ben yiyeceğim derdim.
o delirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...runma-sorunu-ve-esimin-dusuncesizligi.942983/ bu konuyu da açmıştım bunun devamında dün tekrar kavga ettik kavga ederken eşim sen ne yapıyorsun sanki ben para kazanıp geliyorum sen yiyorsun dedi çıldırdım . benim 2 yaşında kızım var kızımdan önce çalışıyordum ama kızım olunca ilgilenmek için işi bıraktım ama eşim bunu anlamıyor. baya kızdım işte sonra yanıma gelmiş öyle demek istemedim kızgınlıkla söyledim felan. Tüm gece hiç konuşmadım her sabah kahvaltısını da hazırlardım bu sefer hazırlamadım kendi gitmiş . çok kızgınım ona çok :/
Tamam en kisa zamanda ise giriyorsun cocuguda krese bakiciya birine veriyorsun, haddini bilmez terbiyesiz kocanda kicinin ustune oturuyor. Hem cocuk dogur hem kariyerinden vazgec aksama kadar eve kapan beyefendinin hizmetciligini yap aksam gelsin oh mis gibi yemek hazir..
Madem oyle hayat musterek moduna geri gecmelisin , gorsun bakalim nankor herif...

Çok uzatma sinirli anina denk gelmis olabilir ama kirildigini belli et biraz laf sok bubolayla ilgili .Dinen de orfen de sen bakacaksin kb de guclu dur

Çok mantıklı valla.
Ağızlarını açsan biz bir aileyiz derler, ama paraya gelince benim param.
Oldu canım, o zaman ben de otel hizmeti ücretini rica edeyim derim.
Çocuğunu doğurmuşum, bakıyorum, yemeğini yapıyorum, donunu yıkıyorum. Bir de laf yiyorum.
Valla hiç kabul edilebilir bir şey değil benim için, bu lafı duysam dediğine bin pişman ederdim. Hatta yanlış kişiyle evlendiğimi bile düşünebilirim yani.

Back
X