Eşimle kavga konusuna bakar mısınız? Nerede yanlış yapiyorum?

eşiniz dediyse sizde uzak durun bence bildiği birşey vardır örneğin ben nişanlıyım ve nişanlım kesinlikle eltimle merhabalaşmamı dahi istemiyor aileden kimsede görüşmüyor eltimle
Belki de elti çekiyordur bu aileden hıı ne dersin

Onunla bununla konusmani istemiyorsa kaynana yaninda niye oturtuyor seni esin?
Neden ayri ev acmadi? Totosu yemedi tabi. O zaman bir zahmet sussun. Kiminle konusacagina da karisamaz. Sen cocuk degilsin. Kendi kendine egriyi dogruyu bilirsin. Bir aciklari mi var da ogrenirsin onlardan diye korkuyor?

ben belki eltiler arasında gıybet çok oluyosa kafası rahat etsin diye önlem almak istediğini düşünmüştüm ama kendi arkadaşlarınıza bile müdahale ediyosa zihninde kötü şeyler çeviriyor sağlıksız derecede kıskanç yav da bencil diye düşünürüm

Sanirim cevremi degistirmeye calisiyor, is arkadaslarinin esleri ile tanistirmaya basladi, dün biri ile tanistirdi, yarinda diger arkadasi cagirdi, esinde gelsin dedi hep birlikte goruselim dedi. Sanirim beni yalnizlastirmak istemiyor , yeni insanlar katmaya basliyor cevreme, dikkat ettim evli cocuklu insanlara yonlenditiyor , oyle insanlarla tanistiriryor beni heralde kavga ettikten sonra anladi benim ne kadar yalnizlastigimi. Ve eltim8nde diger kuzenlerinde cocugu yok, cevreme cocuklu insanlari sokuyor artik, galiba farkki bir dusunce icerisine girdi

Hep bir yönetme çabası, gözümün önünde dur isteği. Bu adam size saygı duymuyor.

Dedikodu çok dönüyor sanırım eşiniz tatsızlık çıksın istemiyor olabilir bence eşinizi dinleyin

Kiminle görüşüp kiminle göremeyeceğinize karar verecek kapasitede olduğunuzu eşinize izah edin

Benm esimdee dayisinin oğullarıyla samimi değildi ama dayısının oğlunun eşi benle çok samimi oldu. Aynı sene doğum yaptik. Her gittiğimde o da gelirdi ve ben onun oğlunun süt annesi oldum. 1 sene sonra öğrendim ki zamanında eşime yanikmis sosyal medyadan evlenmeden önce çok yazmış eşime. Eşim ben sorun çıkarmayım diye ses etmemiş çünkü çok aşırı kıskanç biriyim. Şuan görüsmuyorum hiç biriyle ama en başında keşke fazla samimiyet kurmasaydim diyorum

Esin birşey diyorsa vardır. Zaten 3.kisiler içinde aile huzurunu bozmaya gerek yok.

eşiniz dediyse sizde uzak durun bence bildiği birşey vardır örneğin ben nişanlıyım ve nişanlım kesinlikle eltimle merhabalaşmamı dahi istemiyor aileden kimsede görüşmüyor eltimle
acaba neden
abisinin kardeşinin eşi ile neden kimsenin merhabası yok bunu sordunuz mu?
bazen olayların tek taraflı dinlenmemesi gerektiğini düşünüyorum
birde unutmayın onlar ilerde barışırsa siz kötü olursunuz

sorun akrabalar ile görüşmemek ise çok samimi olma laf taşır huzursuzluk yaratırlar uyarısı makul olabilir

ama kimse ile görüşme fikri tabii ki kabul edilemez

elti yorum yapmış ki bir çok kişiye göre makul bir yorum

kuzen eşi de bunu dinlemiş

lakin bunu size neden taşımış

o zaman sizin dediklerinizi de eltiye taşır

elti ile neden küstünüz, ona ne benim yapacağım çocuktan diye mi

kim bilir hangi ortamda hangi ses tonu ile söyledi

yani önce ayrı eve çıksaydın şimdi bebek de gelince kv iyice hükümranlık ilan eder evden ayrılmanız da zorlanır diye burada onlarca yorum yazıyoruz bunu elti deyince kabahat mi oluyor

Elyimin evinde degilim, yanlis okudunuz sanirim, kayinvalidemle oturuyorum, yalniz kadin bi geliri yok ve en buyuk destegi esim yani maksat kayinvalideye destek olmak kayinvalideme destek olucam diyr kendi hayatimi erteleyrmezdim digilmi?
Ben okuduğumu cok net anladım, kayınvalide ile yasadığınızıda. Sözümü defaatle tekrarlamak istemiyorum ama haklılar, ev ev üstüne olmaz. Böyle seyler de konusulur, doğru demiyorum ama kesinlikle. Kendi hayatınızı erteleme değilde kendi kanatlarınızla ucmadıktan sonra böyle seyler söylenir, yalnız yasıyormus onu da anladım dısardan desteklenebilir. Zor isler

Tabiki hayir, burada bana söylüyorsunuz arkamdan konusulan birsey yok, çocuk yapma kararimin beni ve esimi ilgilendirsigini bunun disinda kimseyi ilgilendirmedigini bildigim icin, insanlarin özel hayatlarina, esleri ile iliskilerine, cocuk yapmalarininda kendi kararlari olduguna ve bunlara saygi duyulmasina inandigim icin ve ben ve esim disinda kimseyi ilgilendirmedigi icin. Ayrica bu insanin laf getirip goturdugunu eltimin benden yasca buyuk olmasina ragmrn benim farkedip bu konuda eltimi uyardigum icin, bu lafin bana gelecegini bildigi halde bu lafi ettigini dusundugum icin, ayrica istenmeyen yada kazayla olan bir gebelik degil, tam aksine evlendigim ilk gunden beri bebek istedigimi herkes bildigi icin, ayrica bile isteye cocuk yaptigim icin, kendisi 7 senedir evli cocuk yapmamis , bu beni ilgilendirmedigi icin, hicbir zaman dil uzatmadigim icin, kv ile oturmamin, kocamin tek cocuk olmadigi halde hanim efendinin ve esinin kv ye bi yarari olmadigi icin . Benim kararlarima da karisma hakki oldugunu dusunmuyorum.

Evet . Yani kadini destekleyen yoksa , onu desteklemek icin , cocuk yapmamalimiydin diyirsun

Karışmıyor yorum yapıyor

Klasik dedikodu

Bu lafı taşıyan hatalıdır

Aman boş ver kim ne yaparsa yapsın demek yerine sana taşımış

Mesafe iyidir insanları susturamayız

Umursamamalısınız bunu dedi diye kavga çıkarmaya gerek yok sana ne der geçersin

Ama tehlikeli olan lafı taşıyandır zira her an herkese değiiik şeyleri taşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…