Esimle kavgam!

türk erkegi olma yoldunda demissiniz de.. Benim esim türk erkegi ama benimle gezmeyi seviyor :KK14::KK14:
Kücümsemeye gerek yok diye düsünüyorum.

Esinizin tavri gercekten nahos olmus, kizmakta haklisiniz.

bence evlenirken kiminle evlendimize ,nasıl bir hayatı oldugunu göz önünde bulundurmalıyız

Cnm o senin dediğini umursamamış bile gitmis uyuyor adam

Tepkinde haklisin baksana senin yerine arkadaslarini tercih ediyor bu çok daha kırıcı bence
Ama üzüldü ben anladim:(
Arkadaslarıyla gezme olayı birinin evinde toplanip kagıt vs oynuyorlar, dısarıda degıl.
Dısarı cıkmayı sevmıyor yani :(

Senin o sevmiyorum lafi varya onda tin etkisi yapmış sende ise darbe... ayrıca ben eşime kızgınlıkla seni sevmiyorum dedigimde o bana sadece güler çünkü biliyor ki o sevmiyorum aslında seni deliler gibi seviyorum demektir... aslında sorun küçük gibi gorunsede çok büyük adam sana olan arzusunu kaybetmiş gibi bu çok can yakıcı bi durum ben olasaydim napardim hergun süslenir puslenir kendi halimde takılır kendi hobimle ilgilenirdim ona yuz vermezdim asla arkadaşlarımla dolaşırdı m ama cilveli hareketler yapardım bana tekrar aşık olsun arzuladım diye

Maalesef bir odunla evlisin canim. Sen tepeden tirnaga haklisin. Arkadaslarindan cok sana zaman ayirmali, seninle vakit gecirmekten zevk almali, dogrusu bu.

Sevmiyorum dedigini ciddiye almamistir sen onu sinirinle soylemissin o da farkindadir. Sevmesen zaten sikayet etmezsin gider ayrilirsin.

Kendini iyice ifade et. Ben seninle zaman gecirmek istiyorum, arkadaslarinla da gorus ama evli bir cift olarak bana da biraz vakit ayir gibi sinirlenmeden guzel guzel anlatmayi dene.
Duygu somurusu yap

Erkekler malesef "işe git, eve gel, yemek ye, tv izle, yat" programına ayarlı...Bunu kabul etmek lazım. Ha illa yola getiricem diyorsan. Sen de arkadaşlarınla bişeyler yap. Yapmıyosan da yapmış gibi yap. Bugün arkadaşımla yemeğe gidiicez de ya da gittik de.. Bunu sıklaştır. Bence o zaman kıskanacak seni ve birlikte yapalım, gezelim vs. moduna girecektir.

seni sevmiyorum biraz ağır olmuş tabi. Ama niye arkadaşlarıyla yapıyor ediyor size gelince hevesi gidiyor anlamadım :S emin misiniz erkek arkadaşlarıyla vakit geçirdiğine ?

Beni sevmeyeni bende sevmem dersiniz
topu ona atın bence :KK5:

şimdi, evde eşi varken erkeğin, erkek muhabbeti çevirip, futboldan, offside'dan, fall out'tan, pes'ten konuşabilen kişilere ihtiyacı vardır.
nasıl ki bizim kız muhabbetlerimiz farklı oluyor ise.

buradaki nokta ; onun dediği "aynı olmuyor " lafı da , senin son dediğin laf da ağır olmuş.olmamış.

Eşinizle "arkadaş" da olmaya çalışın, hatta olun. Sadece eş değil.

Benim eşimde herseyi benimle yapmak istiyor avcilik meraki var onu arkadaslariyla yapiyor ,benim arkadaslarimla olmami istemiyor herkesin farkli iste huyu :)

Back
X