- 7 Kasım 2018
- 13
- 9
- 88
- 59
- Konu Sahibi islakmendil05
-
Yapacağını yapmışsın daha neyi soruyon.Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra
sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup
Canım insan bazen doluyor tekrarlayan davranışlardan bence u keşke adam akıllı eşinizi çekip azarlasaydınız. Köylülük degilde bu erkeklerin genel umursamaz tavırları. Ara konuş canm haklıyken haksız olmuşsun. Telafi etmen lazm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?