- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.972
- 598
- Konu Sahibi islakmendil05
-
İsviçre görmediğimizden bu yorumlar,af buyur.tavsiyeniz için teşekkür ederim MAŞALLAH konuda hereks laf atmaya gelmiş bir tane tavsiye veren yeni çıktı!!
İsviçre de yaşıyor,isvicreSizdeki bu ozguvenin kaynagi ne?
Aramam da bi yerleri kalkmasın diyip tavsiyemi bekliyorsunuztavsiyeniz için teşekkür ederim MAŞALLAH konuda hereks laf atmaya gelmiş bir tane tavsiye veren yeni çıktı!!
İsviçre mi dedin ooo is viç re vay anasını bee, kadın ne yapsa haklı hanımlar o zaman .İsviçre de yaşıyor,isvicre
Ne hazimsizligim olabilir,İsvicre'yle. Hakkaten ne olabilir. Nasıl saçma bir soru,bu kadar saçma bir soru nasıl sorabilir medeniyet görmüş bir kadin. Hayretler iceresindeyim.bayan x bir hazımsızlığın var sanırım senin isviçrele ilgili bu kadar yazdığına göre???
Sen bu edepsiz ve görgüsüzlüğünle kocanın kumlu köylü götüne kurban ol
Hep medeniyetten bunlar hepNe hazimsizligim olabilir,İsvicre'yle. Hakkaten ne olabilir. Nasıl saçma bir soru,bu kadar saçma bir soru nasıl sorabilir medeniyet görmüş bir kadin. Hayretler iceresindeyim.
Ne hazimsizligim olabilir,İsvicre'yle. Hakkaten ne olabilir. Nasıl saçma bir soru,bu kadar saçma bir soru nasıl sorabilir medeniyet görmüş bir kadin. Hayretler iceresindeyim.
Bak hecelere ayırma,ben iki kere İsviçre yazdım diye bana İsviçre yi kiskiniyon dedi : ( sana neler der Allah bilir.İsviçre mi dedin ooo is viç re vay anasını bee, kadın ne yapsa haklı hanımlar o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?