- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi islakmendil05
-
Bana laf sokma kalbim kırılıyor : (10 kere belirtene sormak lazım
Şşşttt bende İsviçre’de yaşıyorum diycem şimdi onaBak hecelere ayırma,ben iki kere İsviçre yazdım diye bana İsviçre yi kiskiniyon dedi : ( sana neler der Allah bilir.
Aman tanrım o zman hemen kul köle olalım biz köylülerİsviçre de yaşıyor,isvicre
bence hak verelim çünkü konu sahibi hakliŞimdi bu konuda size hak mı verelim?
Fazla medeniyete maruz kalmak iyi değil zaar,öğrenmiş oldum hiç değilse.Hep medeniyetten bunlar hep
Evet çünkü isvicrede yaşıyor lütfen dikkatli olalım yanibence hak verelim çünkü konu sahibi hakli
Tam olarak sıkıntınız ne? Konu sahibi baya bi değişik ama tüm mesajları okudum sizin üstüne gitmenizdeki neden ne? İkinize de allah akıl fikir versin diyorumFazla medeniyete maruz kalmak iyi değil zaar,öğrenmiş oldum hiç değilse.ilerde eskeza medeniyet görürsem,yeterli dozda almalıyım.
Tamam anladık en medeniyetsiz sensin...Fazla medeniyete maruz kalmak iyi değil zaar,öğrenmiş oldum hiç değilse.ilerde eskeza medeniyet görürsem,yeterli dozda almalıyım.
kadin isvicrede yasiyorum diye ovunmemis kiEvet çünkü isvicrede yaşıyor lütfen dikkatli olalım yani
Isvicrede yasadıgı için kendini köylülerden üstün tutuyor amakadin isvicrede yasiyorum diye ovunmemis ki
Isvicrede yasadıgı için kendini köylülerden üstün tutuyor ama
İsviçre gormedim ama ben olmam,gururlu köylüyüm evvelAllah. Hayatım boyunca İsviçre yazma kotami bu konuda doldurdum,bir daha İsviçre yazmam gina geldi.Aman tanrım o zman hemen kul köle olalım biz köylüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?