- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Dizideki kaynana, gelin aldattığında da oğluyla işbirliği yapsa ne derdi Acep?
Üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Ailem destekler kararım ne olursaBalım koysa ne olur ??? Koysun bırak hatta onun koymasını beklemeden sen git bırak sürünsün onu senden başka kim çeker ? Annesine bile yapamıyodur sana yaptıklarını allah aşkına sarsıl kendine gel ya insan evladısın sen insan anan senin elin oğlu dövsün yüzüne tabak fırlatsın diye doğurup büyütmedi... Çalışıyor musun sen ? Eğitimin var mı ?
Her zaman derim kasımlar bu toplumda zaten kasın olarak doğdukları İçin 2-0 yenik başlıyor hayata. Aslında her anlamda erkeklerden üstünüz ama hani derler ya yaşadığın coğrafya kaderindir diye. O zaman o kaderin ve toplum baskının üstüne gitmek için çooook sağlam bir duruş göstermek gerekiyor.
Her tartışmada kuyruğu kıstırmak, ezik büzük durmak falan erkek kendini bir halt sanıyor.
Arkadaşlar lütfen herseyden önce bir bireyiz, aklımız zekamız kendimize yeter. Her zaman alttan aşta eşitlik durumunu gözlerine sokacağız erkeklerin.
Bu evdeki koca da olur , iş yerindeki erkek mesai arkadaşı da olur , okul arkadaşı da olur fark etmez.
13 yıllık evliyim. Ne münasebet eşimden izin isteyeceğim ya bi yere giderken? Benim ebeveynim mi? Ben de 10 yaşında mıyım?
Ben bu akşam arkadaşlarımla çıkıyorum derim, gittiğim yeri söylerim o kadar. Evden çıktıktan sonra çocukları yedirdi, içirdi, uyuttu gibi şeyler artık onun meselesi olur, babası bakacak yani.
Aynı şekilde eşimde benden izin istemez. Haber verir sadece. Haaa abartıya kaçacak durumlar olursa uyarırız birbirimizi o ayrı. Sonuçta çocuk çoluk olunca har vurup harman savurmaya da hakkımız yok.
Ya be bileyim yıl olmuş 2020 hala kocam dışarı çıkmama izin vermiyor lafını duyunca şoklara girip girip çıkıyorum.
Yavrum gitsene ailenin yanında bare ders ver akıllansın insan kendi saygınlığını kendi koyar... Sen ilk kendine saygı duymalısın bu gün sana bunu yapan yarın çocuğuna yapar aklını başına al okumuşsunda mesleğin de var ailende arkanda işkence çekmek mi hoşuna gidiyoÜniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Ailem destekler kararım ne olursa
Hayır hosuma gitmiyor, gidersem ders veremem cunku ikimiz de bitirmiş oluruz. Bu sebeple baska yontemler denedim basarılı olamadım. Yarın ailemle görüşeceğim artık işin içinden çıkamadığımı söyleyeceğimYavrum gitsene ailenin yanında bare ders ver akıllansın insan kendi saygınlığını kendi koyar... Sen ilk kendine saygı duymalısın bu gün sana bunu yapan yarın çocuğuna yapar aklını başına al okumuşsunda mesleğin de var ailende arkanda işkence çekmek mi hoşuna gidiyo
Birbirine saygı duyan sizin gibi ciftlere özeniyorum gercektenHer zaman derim kadınlar bu toplumda zaten kadın olarak doğdukları İçin 2-0 yenik başlıyor hayata. Aslında her anlamda erkeklerden üstünüz ama hani derler ya yaşadığın coğrafya kaderindir diye. O zaman o kaderin ve toplum baskının üstüne gitmek için çooook sağlam bir duruş göstermek gerekiyor.
Her tartışmada kuyruğu kıstırmak, ezik büzük durmak falan erkek kendini bir halt sanıyor.
Arkadaşlar lütfen herseyden önce bir bireyiz, aklımız zekamız kendimize yeter. Her zaman alttan alta eşitlik durumunu gözlerine sokacağız erkeklerin.
Bu evdeki koca da olur , iş yerindeki erkek mesai arkadaşı da olur , okul arkadaşı da olur fark etmez.
13 yıllık evliyim. Ne münasebet eşimden izin isteyeceğim ya bi yere giderken? Benim ebeveynim mi? Ben de 10 yaşında mıyım?
Ben bu akşam arkadaşlarımla çıkıyorum derim, gittiğim yeri söylerim o kadar. Evden çıktıktan sonra çocukları yedirdi, içirdi, uyuttu gibi şeyler artık onun meselesi olur, babası bakacak yani.
Aynı şekilde eşimde benden izin istemez. Haber verir sadece. Haaa abartıya kaçacak durumlar olursa uyarırız birbirimizi o ayrı. Sonuçta çocuk çoluk olunca har vurup harman savurmaya da hakkımız yok.
Ya be bileyim yıl olmuş 2020 hala kocam dışarı çıkmama izin vermiyor lafını duyunca şoklara girip girip çıkıyorum.
Babası da annesine vuruyormuymus zamanında.Çünkü bi tipler mutlaka birilerinden kopyalama yapıyorlar .Onceden de bu tarz bastırma amaclı el kaldrdıkları oldu ailesine soyledm. Babası hayvanlar dayakla egitilir napıyosun sen diye kızdı ama hicbir faydası olmadı.yine ailesine gtsem bana sabret onada yapma diyecekler.bilmiyorum yolun sonuna itiyor beni bu adam artık
Evet aynı o moddalar. Kendimi guclu hissetmiyorum ondan önceki özgüvenim kalmadi. Her attığım adımda onu düşünüyorum ve bir sey isterken cekiniyorum veya gönlünü yapa yapa kabul ettiriyorum
Yok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım
Tabiki hayır. Ben eşimi şimdiye kadar kaç kere delirtmişimdir, çok zor bir insanım ama hiç vurmadı bana. Genelde bağıran çağıran kişi de ben olurum ayrıca. Erkeklerin hepsi böyle falan değil sen normal gör diye yapıyorlar.Evli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık
Yere yatırıp bacaklarımın da üzerine oturdu etkisiz hale getirdi bide karsılık versem daha cok yaparAyaklar bosda. Tekmelerle o ellerini kirsaydiniz. Ruh hastasi.
Yahu ne bitmesi adam sizi nasıl korkutmuş inanamıyorum. Öyle bir işlemiş ki hiçbir şey yapamıyorsunuz. Korkmayın bitmezsiniz derdiniz buysa, bulmuş sizin gibi saf, naif kadını bırakır mı o uyanık boş atıp dolu tutuyor işte. Kaybetme korkusunu nasıl hissettirdiyseniz adam aşırı rahat. Lütfen biraz özgüvenli olun. Boşarsa boşasın diyebilin ki asıl o zaman saygı görmeye başlarsınız.Hayır hosuma gitmiyor, gidersem ders veremem cunku ikimiz de bitirmiş oluruz. Bu sebeple baska yontemler denedim basarılı olamadım. Yarın ailemle görüşeceğim artık işin içinden çıkamadığımı söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?