- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Ya ben bunları okuyunca deliriyorum. Biz anneler olarak çocuklarımızı şiddetsiz büyütelim diye uğraşalım, aman zarar gelmesin aman piskolojisi bozulmasın diye takla atalım sonra elin oğlu gelsin bizim bakmaya kıyamadığımız kızlarımızın ellini ayağını tutsunlar, üstünde tepinsinler orasına burasına zarar versinler.Yere yatırıp bacaklarımın da üzerine oturdu etkisiz hale getirdi bide karsılık versem daha cok yapar
Sinir hastası o zamanSaygı duymuyor ben erkegim diye baskın olmaya calısıyor kabullenmemeye calısıp cıkmya gayret ediyorum ama moralim bozulms oluyor bide neye sinirlenck diye tedirgin oluyorum
Bileklikte mi takıyor bırak şu magandayıBirde tabagı uzerime atarken bilekligi kopmus ben aglıyorum o da yerden bilekliğinin parcalarını topluyordu.kendimi o bileklikten bile degersiz hissettim
Yadirgamam gerek yasamadikca benim esimde öyle copumu dahi atamiyorum o derece balkonuma cikamiyorum dışarıyı gecElin mendeburu vuruyor diye siz niye ölmek istiyorsunuz ? O ölsün .
Niye dışarı çıkmak için iZin alıyorsunuz ki ?
Ben çok sinirleniyorum böyle konuları okuyunca
O özgüven değil bastırılmış duygularını şiddetle ortaya çıkaran biri iletişim sorunu yaşıyor elitle özgüvenli insan böyle olmazYok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım
Diger msjlarda yazdiklariniz neyse de bu msjiniza acayip sinir oldum.ya siz niye adamin ailesine gidiyosunuz.kendi aileniz yok mu sizin ? Allah askina niye biz kadinlar bu kadar aciziz?Onceden de bu tarz bastırma amaclı el kaldrdıkları oldu ailesine soyledm. Babası hayvanlar dayakla egitilir napıyosun sen diye kızdı ama hicbir faydası olmadı.yine ailesine gtsem bana sabret onada yapma diyecekler.bilmiyorum yolun sonuna itiyor beni bu adam artık
O özgüven değil bastırılmış duygularını şiddetle ortaya çıkaran biri iletişim sorunu yaşıyor elitle özgüvenli insan böyle olmazYok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım
Yadirgamam gerek yasamadikca benim esimde öyle copumu dahi atamiyorum o derece balkonuma cikamiyorum dışarıyı gec
Siz düşünme yetinizi mi kaybettiniz allah aşkına? Evlilikler böyle falan değil siz bildiğiniz dayak yiyip kv ile dertlesip hayatınıza devam ediyorsunuz pes . Baba evinde de böyle mıydı sizin hayatınız yada annenizin babanız ile ilişkisi? Evliliğin yürümesi değil huzurla mutlulukla yürümesi önemli. Şiddet görüp görüp o evlilik devam etse nolur .ilerde çocuğunuz olsa o halde sizi görsün ister mısınız Allah aşkına ya . Işiniz gücünüz var mı darp raporu falan alın neden bu adamı dayağı çekiyorsunuz. Sakin 2 tokat dayak mi demeyin tabiki dayak şiddet adını ne koyarsanız artık ama önemli bir sorunEvli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık
Bir yandanda insan hak veriyor onlara açıkçası etrafa TV de görmüyor muyuz kadın cinayetleri çocuk tecavüzleri he tamam eşim çok fazla abartiyor olabilir ama bir çocuk olsa bütün ilgisini o cacuga verir fazla baskı yapmaz etrafda gördüğüm kadarı ile bizim çocuğumuz yok o bütün ilgisini bana bense ona verdim simdilik ilerde inşallah herşeyin duzelicegine inanıyorum açıkçasıNormal mi yani bu durum ? Memleketin tüm erkekleri sizi mi bekliyor kaçırmak için ?
Kusura bakmayın ama bu derece kıskanç olanlar genelde , kendi zihinlerindeki pis düşüncelerden dolayı herkesi kendisi gibi zannediyor .
Bu hayatta herkes kendi tercihini yaşıyor bi yerde .
Ne diyeyim ; mutluluklar
Bir yandanda insan hak veriyor onlara açıkçası etrafa TV de görmüyor muyuz kadın cinayetleri çocuk tecavüzleri he tamam eşim çok fazla abartiyor olabilir ama bir çocuk olsa bütün ilgisini o cacuga verir fazla baskı yapmaz etrafda gördüğüm kadarı ile bizim çocuğumuz yok o bütün ilgisini bana bense ona verdim simdilik ilerde inşallah herşeyin duzelicegine inanıyorum açıkçası
Aynen sananeSiZ memnunsanız zaten banane
Babanız annenizi dövüyor muydu? Veya diğer erkek akrabalarınız eşlerini dövüyor, eve hapsediyor mu? Ben 3 yıllık evli olduğunuzu okuyunca şok oldum. 3-4 aylık falan zannettim başta çünkü hala zamanla düzelir mi diye soruyorsunuz. Zamanı mı kalmış artık geçmiş olsun, bu ayıyla 3 seneyi geçirebilmişsiniz. Sabredin tabi, ölünce rahatlarsınız.Evli olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Kayınvalidemin dediği gibi ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE MİDİR? ONU BU DURUMA GETİREREK BEN Mİ HATALIYIM? EŞLERİNİZLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMIYOR MUSUNUZ? EVLİLİKLER BÖYLE Mİ YÜRÜR ANCAK? Yıllardır bu laflarla beni tutuyorlar dayanamıyorum artık
Hayır bu bildiğin dayak, vurduğu yerde morluk olustu. Kayınvalidem çok iyi bir insan o yuzden şimdiye kadar onu kırmayıp dediklerini yapmaya calistim ama gitmiyor artık. Ailem razı olmaz bu durumaSiz düşünme yetinizi mi kaybettiniz allah aşkına? Evlilikler böyle falan değil siz bildiğiniz dayak yiyip kv ile dertlesip hayatınıza devam ediyorsunuz pes . Baba evinde de böyle mıydı sizin hayatınız yada annenizin babanız ile ilişkisi? Evliliğin yürümesi değil huzurla mutlulukla yürümesi önemli. Şiddet görüp görüp o evlilik devam etse nolur .ilerde çocuğunuz olsa o halde sizi görsün ister mısınız Allah aşkına ya . Işiniz gücünüz var mı darp raporu falan alın neden bu adamı dayağı çekiyorsunuz. Sakin 2 tokat dayak mi demeyin tabiki dayak şiddet adını ne koyarsanız artık ama önemli bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?