Eşimle kavgamız

Kac yıllık evlisiniz bilmiyorum ben 14 yıllık evliyim zirâ evlendiğim gün demiştim eşime değil dayak en ufak bir fiske psikolojik şiddet olursa 10 tane cocugum olsa gene boşanırım ona göre diye.cunku ailemde sülalemde görmedim sülalemde kadın ve kızlara çok değer verilir.Ben eşime biryere giderken izin almam haber veririm çünkü eğer alışveriş gibi biryerse mesela onun kartı daha müsaitse bırakır yada kapıya kadar götürür komşuya yakin markete kuaföre felan gidersem hiç demem bile bazen kayinvalideye söylerim şuraya gidiyom gelirse merak etmesin diye o kadar . 30 küsur yaşında kadınım ayol.bir sefer memlekete gitme meselesinden hafif kıpırdandı gibi anasından emdiği süt burnundan geldi oda yazık bu sene maddi olarak çok gerilecegiz kizimin erasmus masraflarından dolayı o yuzdenmis.ben memlekete bile giderken kayinvalideye söylüyorum ki çocuklarıma kayinvalide bakıyor oda tatilde kendine plan yapsın dinlensin diye kocama bilet alınca söylüyorum çünkü yazın ona genellikle yıllık izin vermiyorlar yoğun oluyor ama almaya muhakkak geliyor gece bile olsa.Sizinki gibi bir eşim olsa bir çırpıda bosarim dünyaya bir daha gelecek misin, kaç tane canın var senin, kölemisin kendine değeri en başta kendin ver.

Masallah ne deyim guzel bir iliskiye benziyor😊

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı

Siz onun 2. annesi olmuşsunuz genç versiyonu. Eve geliyor oh rahat yemek hazır, bulaşıklar yıkanmış, çamaşırlar ütülü, ev Toplu. Size saygısı yok ve vurmuş. Şu an bunları yazmak yerine çoktan evi terk etmeliydiniz. Daha böyle izin alarak yaşarsanız sizi malı gibi görecektir ve de şiddet bitmeyecek büyük ihtimalle de aldatılırsın

Siz onun 2. annesi olmuşsunuz genç versiyonu. Eve geliyor oh rahat yemek hazır, bulaşıklar yıkanmış, çamaşırlar ütülü, ev Toplu. Size saygısı yok ve vurmuş. Şu an bunları yazmak yerine çoktan evi terk etmeliydiniz. Daha böyle izin alarak yaşarsanız sizi malı gibi görecektir ve de şiddet bitmeyecek büyük ihtimalle de aldatılırsın
Gerçekten öyle annesi gibiyim siz söyleyince fark ettim. Evet malı gibi görüyor kendi isteğimle bir sey yapmak istesem ben erkeğim ben ne dersem o olur diyor. Dun evden ayrıldım

Konu sahibi eşiniz sizi arayıp affet özür dilerim derse ne yapacaksınız hemen kanacak mısınız ? Bu adam düzelmez önünüze baksanız daha iyi edersiniz.

Gerçekten öyle annesi gibiyim siz söyleyince fark ettim. Evet malı gibi görüyor kendi isteğimle bir sey yapmak istesem ben erkeğim ben ne dersem o olur diyor. Dun evden ayrıldım
her sey icin hayirlisi olsun cnm ,hayatta değişmeyen tek şey değişim demis ünlü bi filozof,bakarsin değişir,ha karakter değiştirmek zor ama Allah oyle bi iç dünyasına dondururki adamı o bile gorunce icini ben ne yapmışım diyebilir , düzelebilir sen yoluna bak simdilik hic uzulme

her sey icin hayirlisi olsun cnm ,hayatta değişmeyen tek şey değişim demis ünlü bi filozof,bakarsin değişir,ha karakter değiştirmek zor ama Allah oyle bi iç dünyasına dondururki adamı o bile gorunce icini ben ne yapmışım diyebilir , düzelebilir sen yoluna bak simdilik hic uzulme

Bence de değişmez hayırlısı olsun

Masallah ne deyim guzel bir iliskiye benziyor😊
Ben inat yada nispet için yazmadım yanlış anlamayın sakın ben başından söylemiştim çünkü kendimi seviyorum önce ben.fakir bir ailenin kızı olarak büyüdüm ben ama gene de gururum kendimi sevmem kocamla geçinmemden önemli gerekirse anamın evinde kuru ekmek yerim ama ben bir daha dünyaya gelemeyeceğim yada benden bir tane daha yok.Ben egerki kendimi biliyorsam saga sola bakmiyorsam sadıksam 40 erkeğin içinde de çalışırım. Erkek çoğunluğu olan bir firmada da çalışıyorum şimdiye kadar kimse tek lafta etmedi edemez de birde beni dışarı cikartmayacak.Kendine sor gerçekten bir daha dünyaya gelecek misin senden bir tane daha var mi eğer cevabın evetse bu adamı çekmeye devam et ama hayırsa önce kendini düşün kararını sakince ver gerekirse psikolok yada psikiyatriste git emin sağlam adımlar at.HAYAT KISA BACIM

Aksine tehdit mesajları gönderiyor muhtac bırakıcam, kopek gibi pisman olacaksın , geri dönüş yok bitti gibi seyler.
Sen o mesajları sakla lazım olur sakın silme yazdığın şeylere dikkat etki ilerde seni suçlu cikarmasin neler okuyoruz burada çok iyi olup boşanma aşamasında içinden şeytan çıkan es ve ailelerini. LÜTFEN ÖNCE SEN. Kendine saygı duy kendini sev

Sen o mesajları sakla lazım olur sakın silme yazdığın şeylere dikkat etki ilerde seni suçlu cikarmasin neler okuyoruz burada çok iyi olup boşanma aşamasında içinden şeytan çıkan es ve ailelerini. LÜTFEN ÖNCE SEN. Kendine saygı duy kendini sev
Aynen baya ağır laflar etmeye başladı büyüyecek galiba tatsızlık

Bir de kavga şekli bu olamaz ya. Günlerdir düşünüyorum, hayali bile çok kötü.
Kavga dediğimiz şey de insan birbirine bağırır çağırır en fazla küser..
Şiddet bir kavga şekli değildir.

Çok sevindim. Lütfen duruşunuzdan bir şey kaybetmeyin lütfen. Siz bu hayata birine hizmetçilik yapmak için gelmediniz.

Bir de kavga şekli bu olamaz ya. Günlerdir düşünüyorum, hayali bile çok kötü.
Kavga dediğimiz şey de insan birbirine bağırır çağırır en fazla küser..
Şiddet bir kavga şekli değildir.
Ben onunla hiç kavga edemedim, etmeye kalktığım an eli kalkar. Uzuun zamandır eli kalkmasın diye ağlamaya başlıyordum istemsiz olarak. O an hissettiğim sinir veya kaygı bu sekilde ortaya çıkıyordu. Ağlamamdan da bıkmıştı artık ama tartışamadığım için ağlamaya baslıyordum anlatamadim

Üzüldüm keşke böyle bir eş olmasaydı yada sen çok önceden görseydin yoluna baksaydin hiçbir insan böyle bir davranışı haketmiyor ben evdeki poncigimi ciceklerimi bile el üstünde tutarken malesef içimizde böyle yaratıklar var.Onunla yalnız kalmamaya çalış eğer konusursaniz çünkü dedigine göre ilk fırsatta sana şiddet uygulayan bir canavarmış.🙁🙁🙁 Şiddet aciz insanın işidir çünkü seni kuvvetiyle sindirebilecegine inanır. Çalışmıyorsun sanirim aramalarina cevap verme mesajlarini okuma gerekirse,kahve yap cay yap televizyon ac film ac seyret dinlen uzan kitap oku biraz vücudun ruhun başka şeylere daha iyi şeylere yonelsin.disari cik arkadaş yada kuaför diyemiyorum çünkü eşin manyağa benziyor malesef neler okuyoruz görüyoruz.

Eşiniz sizi rahat bırakmaz. Şu anda gitmenizin şokunu yaşıyor, büyük ihtimal. Çünkü sizden böyle bir şey beklemiyordu. Eğer tavrınızı değiştirmezseniz ilerleyen zamanda sizi geri döndürmeye çalışacak kesin. Bence siz de boşanmak istemiyorsunuz. Bu yüzden geri dönecekseniz bile burnunu sürtmeden aynı şeyleri bir daha yaşamayacağınızdan emin olmadan dönmeyin. Bana sorarsanız hiç bir zaman düzelmez. Hakkınızda hayırlısı.

Eşiniz sizi rahat bırakmaz. Şu anda gitmenizin şokunu yaşıyor, büyük ihtimal. Çünkü sizden böyle bir şey beklemiyordu. Eğer tavrınızı değiştirmezseniz ilerleyen zamanda sizi geri döndürmeye çalışacak kesin. Bence siz de boşanmak istemiyorsunuz. Bu yüzden geri dönecekseniz bile burnunu sürtmeden aynı şeyleri bir daha yaşamayacağınızdan emin olmadan dönmeyin. Bana sorarsanız hiç bir zaman düzelmez. Hakkınızda hayırlısı.
Böyleleri düzelmez en fazla bir ay rol yapar sonra başa sarar.
Böyle bir adamla hayatımı süründürüceğime, bir de ardından çocuk olursa zaten onunla da tehdit edecektir niye hayatımı heba edeyim. Hataydı der önüme bakar çalışır, ilerde kısmetse de değer bilen biri ile evlenirdim.

Ben onunla hiç kavga edemedim, etmeye kalktığım an eli kalkar. Uzuun zamandır eli kalkmasın diye ağlamaya başlıyordum istemsiz olarak. O an hissettiğim sinir veya kaygı bu sekilde ortaya çıkıyordu. Ağlamamdan da bıkmıştı artık ama tartışamadığım için ağlamaya baslıyordum anlatamadim

Çok sevindim o evden kurtulmanıza. Bu aşamadan sonra büyük ihtimalle sizi döndürmeye çalışır, tehditlerle ya da tatlı dille gitmeniz umrunda olmasa saçma sapan mesajlar yazmaz çünkü erkeklik gururuna dokunmuştur terbiyesizin. Bu saatten sonra sakin dönmeyin unutmayın dönerseniz 2 gün iyi 3. eskisinden de beter olucak buraya benzer konular yazip da kocasına geri dönen hiç bı kadından farklı bişey okumadım böyle adamlarin size verebileceği bı mutlu son yok

Böyleleri düzelmez en fazla bir ay rol yapar sonra başa sarar.
Böyle bir adamla hayatımı süründürüceğime, bir de ardından çocuk olursa zaten onunla da tehdit edecektir niye hayatımı heba edeyim. Hataydı der önüme bakar çalışır, ilerde kısmetse de değer bilen biri ile evlenirdim.
Bence de düzelmez ama konu sahibinin yazdıklarından anladığım eşinden bir özür duysa affedecek sanki. Eşi tarafından yeterince sindirilmiş, çünkü. Umarım barışmaz ve kendine yeni bir hayat kurar. Bir gün karşısına kendini gerçekten seven biri çıkarsa yaşadıklarının normal olmadığını o zaman daha iyi anlayacak.

Ya hem eziyet edip hem de arkamdan böyle mesajlar yazmasına çok sinirleniyorum bosanma davası açarım devam ederse. Cunku artık sabrım tasmak uzere. Benden bir kurus alamayacaksın diyor açıp alabildiğimi göstermek istiyorum 😒 sustukça tepeme çıktı

Back
X