- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Kac yıllık evlisiniz bilmiyorum ben 14 yıllık evliyim zirâ evlendiğim gün demiştim eşime değil dayak en ufak bir fiske psikolojik şiddet olursa 10 tane cocugum olsa gene boşanırım ona göre diye.cunku ailemde sülalemde görmedim sülalemde kadın ve kızlara çok değer verilir.Ben eşime biryere giderken izin almam haber veririm çünkü eğer alışveriş gibi biryerse mesela onun kartı daha müsaitse bırakır yada kapıya kadar götürür komşuya yakin markete kuaföre felan gidersem hiç demem bile bazen kayinvalideye söylerim şuraya gidiyom gelirse merak etmesin diye o kadar . 30 küsur yaşında kadınım ayol.bir sefer memlekete gitme meselesinden hafif kıpırdandı gibi anasından emdiği süt burnundan geldi oda yazık bu sene maddi olarak çok gerilecegiz kizimin erasmus masraflarından dolayı o yuzdenmis.ben memlekete bile giderken kayinvalideye söylüyorum ki çocuklarıma kayinvalide bakıyor oda tatilde kendine plan yapsın dinlensin diye kocama bilet alınca söylüyorum çünkü yazın ona genellikle yıllık izin vermiyorlar yoğun oluyor ama almaya muhakkak geliyor gece bile olsa.Sizinki gibi bir eşim olsa bir çırpıda bosarim dünyaya bir daha gelecek misin, kaç tane canın var senin, kölemisin kendine değeri en başta kendin ver.
Masallah ne deyim guzel bir iliskiye benziyor