Eşimle kavgamız ..

siz cift olarak bu yasiniza kadar bu sifir iletisim bilgisiyle nasil geldiniz?

esinize e devletten izni kontrol et dediniz haklisiniz, o da kardesim halledecek deyince “yola cikacagiz, bir aksilik olmasin, emin olalim” diyip konuyu kapatabilirdiniz. buna da hicbir mantikli insan itiraz etmezdi. ikinize de cok sasirdim. cok basit bir diyalog yani.

ayrica size vurmaya kalkan adama niye blof yapiyorsunuz izmire gitmeseniz bir sey olmazdi gidip anasini babasini birakip gelseydi. hic durusunuz yok.

Hayır ilk defa böyle bir şey oluyor. Genel yapısı iyidir sakindir aslında yani yardımseverdir ev işlerinde fln ilgilidir . O da pişman oldu ama şuan içimde acayip bi sinir var kaldırıp 2 tokat vurmak gibi . Mesela ben ona bağırırım çağırırım ses etmez yada kalkayım vurayım bana vurmaz. İlk defa böyle olunca çok şaşırdım
Adam üzüntülüymüş. O an kafasında neler vardı da bağırdı empati kurmayı deneyin. Adam sinir boşalması geçirmiş. Sürekli aynı şeyleri yaşamıyormuşsunuz ki. Şu yazdıklarınıza göre Adam patlamış anlayacağınız. Sizin öfkenizin devam etme sebebi sanırım tartışmalarında eşinizin size müsemma göstermesinden kaynaklanıyor. Ve karşılık gördüğünüz için sindiremiyorsunuz. Siz bağırıp çağırdığında sessiz kalıyormuş. Hep mi sessiz kalacak yani ? O zaman sizde bağırıp çağırmayın. Siz tartışmalarda adamı Şamaroğlanına döndürürseniz bigün ucu size dönecektir.

herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis
11 üyelikten bahsediyoruz, aynı anda açtıkları var. Bir konudan tepki yada istediği cevapları alamayınca yeni üyelik alıp, aynı konuyu birkaç yerini değiştirip yeniden açıp, bu farkedilince sonuna kadar inkar eden, site yönetimi tarafından artık üyelik almayın diye uyarılan birine normal yorum yapılabilir mi?

Bu konuda yazdıklarının ne kadarı doğru ne kadar yalan kim bilir. 🤷

herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis

konu sahibinin olayi ne ya okudum anlamadjm hatirlamiyorum hic

Konu sahibinin eşim hakkında diye bir serisi var, önceki bölümleri okumadıysanız yeni bölümü anlamak biraz zor oluyor.

Konu sahibinin eşim hakkında diye bir serisi var, önceki bölümleri okumadıysanız yeni bölümü anlamak biraz zor oluyor.
okay bana da hatirlattilar simdi hajshssjhs kullanici adi farkli kalmis aklimda.

bi de ciddili cevap yazdim konusuna sanki ise yariycakmis gibi :olamaz:

Şu atamsını babamsını sjsjsj bir atsanız nasıl atama babama gelmiş olay
Doğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl

Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..

ben buldum bak sanirim esine mektup yazmis onu tam anlayamadim ama hajshsjshsjshs

Yalan yok elini o an sinirle kaldırınca önce kendi göğsüne vurdu benden ne istiyorsun diye snra kaldırır gibi yetendir hemen indirdi vuracakmısın yani hadi dedim o anda da söyledim hele bi dene polisi yığarım buraya dedim umurumda olmaz . Görümcemle bi problemim yok zaten tartışmayı eşim başlattı. Ben vururum desem de yapmam şiddet iyi bir şey değil zatrn ama öyle bi adam değildi demek istedim
Adam isyan bayrağı çekmiş size görün artık. illallah ettirmişsiniz birikmiş patlamış işte. Sinirden size vurmayıp kendine vurduğu halde neden vur hadi diyip tahrik edip sonrasında vurursan şikayet ederimler falanlar. Adam sessiz diye ensesine vurdukça vurmuşsunuz bu zamana kadar. Değneğin ucu size dönünce zorunuza gitmiş. Ya o adam napsın sizi empatiye davet ediyorum tribe değil.

Back
X