Eşimle kaynanam yüzünden boşanıyoruz 10 aylık evli kaldım

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Merhabalar belki bu konuları defalarca açtım ama kv beni deli etti herşeyi herkese anlatmış gözünün önünde esimle kavga da ettiysek esimle her konuştuğumuz kelimeyi dahi orda burda anlatmış bende eşimle kavga ettim nden bu kadar taviz verdin her kavgayi insanların gözünün önünde etmek zorunda mıydık dedim eşim bosanalim dedi bende geç bile kaldık dedim Rabbim benim gibi kaynanasından çekenlere yardım etsin sonunda bir evliliği dahi bitirdi evliliğe 3. Kisi müdahalesi bıktım hayattan

Ayyy üzüldüm allah yolunu açık etsin kaynana da sana muhtaç olsun da kapinda surunsun pis mikrop

Sadece cinselliği özel hyat sananlardan nefret ediyorum. Eşinle olan tartışman da özeldir, her şey özeldir. Milletin ağzına laf vermeye ne lüzum var ki!
Hemen de boşanalım lafı dolamış ağzına, umarım hamile değilsinizdir, hakkında hayırlısı arkadaşım.üzülmeye değmez .

Ah ya üzüldüm canım.. boşanmalara çok üzülüyorum ama 3.kişiler sebep olunca daha bi üzülüyorum.. Allah ıslah etsin.. hayırlısı neyse o olsun inşallah.. selametle atlatırsın bu dönemi inşallah..

Yok değilim canım dediğim gibi eşim taviz verdi haddinden fazla hemde ne yedik ye içtik planlarimiz neler kavga sırasında ağzından çıkan sözleri herseyi ama herseyi anlatmış orda burda kendi görumcelerinden duydum kv demin duymayan kalmamış nasıl insanlıktır bu kendi oğluna bile saygı duymuyor ki herseyi anlatıyor orda burda

Yok değilim canım dediğim gibi eşim taviz verdi haddinden fazla hemde ne yedik ye içtik planlarimiz neler kavga sırasında ağzından çıkan sözleri herseyi ama herseyi anlatmış orda burda kendi görumcelerinden duydum kv demin duymayan kalmamış nasıl insanlıktır bu kendi oğluna bile saygı duymuyor ki herseyi anlatıyor orda burda
Hadsiz terbiyesiz.. hem burda hem ötede kalmaz yanlarına hiç dert etme kendine.. ya şu kadınlara özellikle oğulları olanlara analık kursu falan versinler.. kızlar adam gibi yetiştiriliyo erkekler erkek müsveddesi gibi kalıyolar.. analık bu mudur?? evlatlık bu mudur??
Kız anneleri bilmiyo bu kadar detayı.. ağızlarının üstüne odunla vurasım geldi :sinirli:

Gerizekalı kadın
Noluyo anlatınca millete kendi de rezil oluyo sanki onun ailesi hakkında konuşmuyo insanlar arkasından

Back
X