Eşimle Kırgınlığımız

madame wuu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
216
237
23
Cumartesi gecesi eşimle gezmeden dönerken aramızda bir konuşma geçti, ben de ciddi olmayarak, şakalaşırken ona anne ve babasının da duyacağı şekilde salak dedim ki ben bunu çok sevimli gördüğüm şeye de söylerim, yani benim için bir hakaret değildir. ayrıca daha önce onun da benimle öyle şakalaştığı olmuştur. Herneyse anne ve babasının yanından ayrılınca beni azarlamaya başladı; vay efendim ben nasıl ona salak dermişim, salakmış zaten yoksa benimle böyle konuşur muymuş vs...
Ben de alındım; eve gider gitmez gidip yattım, baktım o salonda koltukta uyumuş, içime sinmedi kalktım elini tuttum hadi yatağa gel diye çağırdım, elini elimden çekti kalktı geldi yatağa. yatakta da sanki ben vebalıymışım gibi uç kısma sırtını döndü yattı. dün sabah arkasından yanaştım, sırtına yaslanarak uyuyayım diye ama hiç oralı olmadı ki eminim benim yanaştığımı hissettiğine.
koskoca pazarımız da birbirimizden ayrı odalarda yatarak tek kelime konuşmadan geçti. dün gece yine yatakta hiç oralı olmadan uyudu. bu davranışı çok kalbimi kırıyor. daha önce aramızda konuştuğumuz bir kelime yüzünden insan hamile eşine bu kadar tavır yapar mı... ben bir başkasının çocuğunu mu taşıyorum da böyle davranıyor bana. şu iki gece yüzünden sabahtır hakkımı helal etmeyeceğim bana şu halimde neler hissettiriyor diyorum sonra tövbe ediyorum ama çok kırgınım ve bu yaptığı hiçbir zaman içimden çıkmayacak. 2 gün önce hissettiğim sevgiyi, aşkı hissedemiyorum.

NOT: Hatalıyım farkındayım, hamileliği kullandığım yok, sadece biraz zor bir hamilelik geçiriyorum. her gün düzenli ağlama krizlerim oluyor ve onun bu ilgisizliği kalbimi kırdı o kadar.

Son düzenleme:
"salak" olmamış... eşimde gülerek söyler bazen şaka anlamında ben de güler geçerim ama annemin babamın yanında söylerse istediği kadar şaka olsun , tepkim çok daha farklı olur..

İkiniz de abartmışsınız sanki.

Eşinizle aranızda geyik malzemesi olan kelimeler başkalarının yanında kullanılınca kırıcı olabilir. Eşiniz bu aşamada haklı. Ama bazı şeyleri konuşarak çözmeyi öğrenmeniz gerek. Küsmek problemleri çözmez. Siz de problemi çözmeden barışmaya çalışmışsınız, bu da yanlış. Adam kırıldıysa ve bunu dile getiriyorsa özür dilersiniz. Alındım küstüm yattım olmaz.

böyle salak manyak gerizekalı gibi kelimeleri şirinleştirmeye çalışmayın lüften.
ne niyetle olursa olsun eşinize kullanmanız hele ki ailesinin yanında kullanmanız emin olun çok onur kırıcı.
özür dilemelisiniz.

Reactions: KV_
şaka bile olsa,anne babanın yanında yapmayın böyle şeyler.benim gelinim de birkaç kez,benim yanımda,bu tarz birşeyler konuştu.sanırım suratımdan anladı ya da oğlum uyardı.bir daha olmadı.
not:aynı şeyi oğlum da yapsa kızardım.taraf tutmuyorum yani.karı koca arasında ne yapıyorsanız yapın ama anne babaların yanında,bu tarz hitaplarda bulunmayın

başkasının yanında salak demeniz hoş olmamış. salak size göre hakaret olmayabilir ama bize göre baya hakaret yani.

Şaka da olsa ne siz baskasina ne de size soylettirmeyin.
Bi de anne babasinin yaninda demenize kirilmistir hakli olarak.
Bazen basbasayken yasadigimiz seyleri cok takmayiz ama baskasinin yaninda yapilan seyler hem cok kirici oluyor hem de kolay kolay unutulmuyor.

Ailesi varmış normalde salak kelimesini şirin görsenizde doğru olmamış.
Eşinde çok uzatmış ikinizde hatalısınız.

Sevgi olayı da kırgınlığımız,kızgınlığımız sevgiyi gölgeleyebiliyor sevmiyor gibi hissediyoruz normal.

Ama bence şakasına da olsa bu tarz şeyler söylemeyin birbirinize.

Bence özür dileyin,gönlünü alın.Kendi aranızda ne kadar kullansanızda ailesinin yanında söylemeniz yanlış.

eşim ailemin yanında bana şakayla da olsa salak dese burnundan getirirdim, net! biraz çekeceksiniz siz de. adama hakkınızı helal etmemeyi falan düşünmenize, olayı bu kadar basite indirmenize şaşırdım doğrusu. hem suçlu hem güçlüsünüz. bence eşiniz de olayı hala ciddiye alıp özür dilemediğinizden uzatıyor olabilir.

Anne ve babasının yanında eşinize salak demeniz ne kadar doğru. Size göre sevimli bir şey ama toplum içinde salak bir hakarettir. Bence hatalısınız. O da çok uzatmış
"salak" olmamış... eşimde gülerek söyler bazen şaka anlamında ben de güler geçerim ama annemin babamın yanında söylerse istediği kadar şaka olsun , tepkim çok daha farklı olur..
Evet hatalıyım hatta söylediğim anda hemen özür dilemek istedim ama o zaman da susturdu beni. aslında benimkisi refleksti. yani eşimin kuzeninin nişanı var haftaya doğuda. ve egeden gece yola çıkıp nişanı takıp hemen geri dönecekler. ben hamile olduğum için gidemiyorum. o sırada konuşurken bir daha ne zaman göreceğiz oraları keşke kalsaydık bir süre, belki bizim çocuk askerliğe oraya gider dedi ben de bir anda refleksle "yaaa salak töbe de dua niyetine geçer" dedim olay tamamen bu.

Valla benim esimde bana dunyanin en sevimli seklinde dahi soylese ailemin yaninda bende kizardim. Cunku annemler anlayamazsa espiri oldugunu uzulebilirler. Ben olsam bende kizardim.

tamam salak demeniz yanlıs olmus ama böyle yatagı ayıracak kadarda önemli birşey değil. sizi düzgün uyarabilirdi. cocuk gibi trip atmanın manası yok uzatılacak bir konu değil.

salak benim en hassas lafımdır mesela
şakayla da hiç istemem kullanılmasını
sizde olmayabilir tamam da toplulukta hele anne babanın yanında hiç olmaz
özür dilemeli gönlünü almalısınız!!

Salak sevimli bişey değil siz hatalısınız bu konuda bana dese eşim bende çok sert tepki verirdin

Hatalısınız. Ama olmuş bir kere. Zamanı geriye almanın mümkünü var mı? Yok.
Tekrarlamazsınız olur biter.
Uzatmış, itici davranmaya başlamış. Haklıyken haksıza düşmüş bile çoktan.

eşiniz haklı bence, eşimde bir gün kv deye gitmiştk oturuyorduk gorumcemler vs var o arada bebegımın aglama krızı tuttu susmuyor falan, zaten streslıyım bana bırsey yapmamı soyledı susturmak ıcın kı o demeden yapmıstım bende sen demeden yaptım zaten oturacagına kalk kendın bak madem dedım ve bana gerızekalı dedı , o lafına acayıp sınırlenmıstım,

sen ne dıyosun lafına dıkkat et deyıp bagırmıstım herkesın yanında....

yanı şaka yada cıddı salak manyak gerı zekalı bu tarz kelımeler ne yalnızken ne baskalarının yanında hos degıl..

esınız sıze o an tepkı vermemıs sonra tepkısı fazla olmus ama demekkı bu bır degıl baska zamanda sız şaka olarak gorurken o cıddıye almıs, bırıktırmıs tepkıyı toplu vermıs bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…