- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
sana da gunaydın anneoluncanladım
soruyorum..Ama cevap veremiyor ki ! Agzına pelesenk etmiş bu cümleyi..
Uyuşturucu bagımlısı gibi bagımlı yani,bazen cümleyi tam bitirecek suratına gözlerimden alev fışkırırcasına baktıgımı görünce yarıda kesip hemen oda degiştiriyor,biliyor ki atarlanacağım..
zaten gün içerisinde yeterince uzagız birbirimizden çünkü çalışıyoruz,kızımız var genellikle ortak faaliyetler yapıyoruz..Tv izlesekte beraber..
Böyle yaptıgımda yanıma geliyor,özür diliyor,affediyorum,hatam varsa eger o da beni affediyor..
Birkaç gün sonra yine aynı cümle ile karşılaşıyorum.
anateme yatıracagım adamı yeminle..
Off ipek derdsizlikten mi sarıyorum bu tip şeylere ne ediyorum inan bilmiyorum,ALLAH beterinden korusun ama ne bileyim duygu yogunlugum fazla bu aralar...
taktım işte bir şekilde..
Hahahahaahahaha :) belki de terapi cümlesi gibidir sizde eşinize deneyin belki sizi de rahatlatır :) senin yüzünden!
Yaz geldi vücut da psikoloji de tatil istiyor artık. Ramazan şimdi de sonrasında güzel bir tatil yap ama kendini topraklarsan çok faydası olur inan bana. İş yerinin bahçesi falan varsa 10 dk falan ayakkabılarını çıkar dolaş çimenlerde, kumda falan.
Bir de senin kendi yapın gerginse eğer zaten atarlanmak için neden ararsın.
Yani bence eşini fark etmeden azmettiriyor olabilirsin.
doğru
malesef ki aileler kendi yaralarıyla çocuklarını daha da yaralı yetiştiriyorlar, o yaraları ömür boyu taşıyoruz, yetişkin olduğumuzda ya kabuk tutuyor ya da kanıyor
yine de Allah bundan büyük dert verip bu günümüzü bizlere aratmasın.
:)) işe yarayacaksa hergün derim valla
aslında bunu hiç yapmadım ben..
Ona en alakasız şeylerde bile senin yüzünden deyip dursam artık gerçekten bana bıkkınlık verdiğini idrak ederde bırakır mı dersin ?
Ben esimin telefonu surekli elinde olmasından rahatsızdim. Konusunca iki gun dinleyip sonra eski Halim'e donüyordu. Gerekçesi de siyasetle alakalı takip etmesi gereken
Seyler olduguydu. Iyi tamam dedim bende aldım elime telefon. Esim isten gelince iki hos bes edip aldım elime telefonu. Bazı zamanlar yapacak bisi bulamadım da burda ki 2012 konularını bile okudun duşun :) tabi bizimki rahatsız olmaya başladı. Iste askım bıraksan telefonu yüzüne hasret kaldık falan. Bende diyorum annelikler
Ilgili onemli seyler okuyorum canım yaaaaa diye :) tabi bizimki iki hafta dayandı sknra evde kural
Koyduk telefon mecburi konuşmalar dışında yasak :) Yada ben mutfağı temizlerken bakabilir ama o zaman da kızınıza bakmak zorunda :) bir musibet bin nasihattan iyidir
ahahaha iyiymiş bak bu
hiç yapmadım he !
Yapayım ama önce bi babam gitsin sonra..
bakalım bu benim yüzümden olan şey senin yüzünden diye ona dönünce neler olacak
Savunma mekanizmalarından 'yansıtma'yı kullanıyor.
Sinirlendiği zaman sorumluluk almayıp hemen başkasına yüklüyor.
Babam da böyledir.
Asla sorumluluk kabul etmez.
Otobüsü kaçırsa bizim yüzümüzden otobüsü kaçırmıştır, çünkü saati hatırlatmamışızdır.
Dibine kadar kendisiyle ilgili olsa bile annemin yüzündendir, bizim yüzümüzdendir.
Hı babam sinirlenmez, yumuşak yumuşak söyler, buna rağmen bunalmıştım ben.
Savunma mekanizmalarıyla ilgili kitap, makale falan bulsanız, yaptığını fark etse etkisi olur mu acaba?
masaya vur yumrugunu adam olucaksın lan de
bana bi daha senin yüzünden diye lafla gelirsen kemiklerini kırarım de
evliliğinde bu halini sevmiyorum. monotonlaşıo ister istemez
evli degilim ama. etrafımda ve burda gördüklerim gercekten acıkca önümde.
konuştunuz kesin olarak düzelmediyse... kendisinin taktidigyle kendisine yönelseniz.
senin yüzünden diye... kızınız düşse bile bunu deseniz:26:
klasik erkek kaçışı ..anam bunlar hiç suçlu olmazlar asla hatalarını kabul etmezler sonra da ne olsa bizden bilirlerkontesim allah sabır versin ne durumda olduğunu ona gerçekten göstermen anlatabilmen gerekir bunu da yaşamak lazım anca öyle anlayabilir hiç olmayacak birşeye senin yüzünden oldu de sonra da ne alaka derse işte sende bana böyle yapıyorsun herşeyi benden biliyorsun desen :44:
kız inanır mısın kafasına bile vurdum bu konu yüzünden ben ya :))))
ama taktiği uygulayacagım ne olursa senin yüzünden diyeceğim ona
ahh minnagım mimarım ahhhh
bu erkekler aslında üç aşagı beş yukarı hep aynı de mi ?
Hanımlar eşimle konuşacagım bugün sabah baya bir gergin çıktık evden ikimizde.. babam bizde diye fazla üsteleyemedim ama içime atım kendi kendimi kemirdim
Sorun şu ki ;
Bıktım ben !
Yoruldugumu hissediyorum..Eşim iyi bir insan evet..Küfürü,vurması,kırması yoktur..Evden işe işten eve gelip giden çocugunu seven bir adam..Ama yeterli mi sizce ?
Bugün sabah evden çıktı ben de işe gitmek için hazırlanıyorum..5 dakika sonra kapı çaldı tekrar diger telefonumla şarjımı verir misin unutmuşum dedi..
(bu arada yeni telefon almıştı kendisi eskisine ihtiyacı kalmamıştı artık)
Ben de eline verirken hayırdır eskini ne yapacaksın şirket hattı mı kullanıyorsun dedim..
Bana höykürdü
İşte senin yüzünden rehberdeki numalarımı taşıyamadım...Senin yüzünden ! Kilit cümle bu ...
Herşey benim yüzümden..Basit bir olayda bile benim yüzümdendir herşey..
Bunu agzına sakız etmiş durumda..İnanın çoğu zaman böyle dediginin farkında bile değil bazen de gülerek söyleyip tepkimi ölçüyor alınınca kıyamam ben aşkıma diyor..Nedir bu allasen ?
Bu sakızı evirip çevirip çigniyor..Eğer anlaşamıyorsak birbirimize eziyet etmeyelim oturalım konuşalım,olmuyorsa boşanalım yazdım mesaj atarak..
cevap yok !
Çünkü hissettiği şey ona göre boşanmamız için bir sebeb yok ve kontes mutlaka bunu öylesine söylemiştir..
Bunaldım inanın..Çok bunaldım..
Seviyorum onu..Ama artık birbirimize pek yakın olmadıgımızı hissediyorum..İşten eve evden işe bir hayatımız var ve ortak tek noktamız kızımız gibi geliyor..Sorunlarımızı en çok yataktayken dile getiriyorum üzülüyorum diyorum..sarılıyor yüzümü gözümü okşuyor olur mu öyle şey ben seni seviyorum deyip hoooooop yine aynı şekilde devam ediyor.
Bana deneyimlerinizden ve fikirlerinizden bahsederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?