Eşimle konuşacağım tavsiyeleriniz lazım

Hahahahaahahaha :) belki de terapi cümlesi gibidir sizde eşinize deneyin belki sizi de rahatlatır :) senin yüzünden!

Off ipek derdsizlikten mi sarıyorum bu tip şeylere ne ediyorum inan bilmiyorum,ALLAH beterinden korusun ama ne bileyim duygu yogunlugum fazla bu aralar...

taktım işte bir şekilde..

Yaz geldi vücut da psikoloji de tatil istiyor artık. Ramazan şimdi de sonrasında güzel bir tatil yap ama kendini topraklarsan çok faydası olur inan bana. İş yerinin bahçesi falan varsa 10 dk falan ayakkabılarını çıkar dolaş çimenlerde, kumda falan.
Bir de senin kendi yapın gerginse eğer zaten atarlanmak için neden ararsın.
Yani bence eşini fark etmeden azmettiriyor olabilirsin.

Hahahahaahahaha :) belki de terapi cümlesi gibidir sizde eşinize deneyin belki sizi de rahatlatır :) senin yüzünden!

:)) işe yarayacaksa hergün derim valla

aslında bunu hiç yapmadım ben..

Ona en alakasız şeylerde bile senin yüzünden deyip dursam artık gerçekten bana bıkkınlık verdiğini idrak ederde bırakır mı dersin ?

doğru
malesef ki aileler kendi yaralarıyla çocuklarını daha da yaralı yetiştiriyorlar, o yaraları ömür boyu taşıyoruz, yetişkin olduğumuzda ya kabuk tutuyor ya da kanıyor
yine de Allah bundan büyük dert verip bu günümüzü bizlere aratmasın.

haklısın tatil şart kendi de diyor çok yoruldum diye..

Ama dedigim gibi adamda bu cümle resmen uyuşturucuya bagımlılık gibi..demezse rahat edemiyor..

son cümlende haklı olabilirsin belki de ben azmettiriyorum ama farkında değilim bunu bulmaya çalışacagım

Amin benyaz

Tek dilegim annemin çektigi sıkıntıları çekmemek çünkü annem kadar sabrım yok..

O kadın gibi cefakar bir kadın modeli çizip kendimi yormak istemem ben..Kaldı ki annemi cefakardan öte mecbur bırakılmış bir kadın ve böyle bir adama dört çocuk yapmasını da aptallık olarak görüyorum neyse bu ayrı bir mesele..

Hamdolsun sıkıntılarım aşılabilir nitelikte..Çocukken yaşadıklarımı yaşamayayım,sevileyim,değer göreyim kâfi..

Ben esimin telefonu surekli elinde olmasından rahatsızdim. Konusunca iki gun dinleyip sonra eski Halim'e donüyordu. Gerekçesi de siyasetle alakalı takip etmesi gereken
Seyler olduguydu. Iyi tamam dedim bende aldım elime telefon. Esim isten gelince iki hos bes edip aldım elime telefonu. Bazı zamanlar yapacak bisi bulamadım da burda ki 2012 konularını bile okudun duşun :) tabi bizimki rahatsız olmaya başladı. Iste askım bıraksan telefonu yüzüne hasret kaldık falan. Bende diyorum annelikler
Ilgili onemli seyler okuyorum canım yaaaaa diye :) tabi bizimki iki hafta dayandı sknra evde kural
Koyduk telefon mecburi konuşmalar dışında yasak :) Yada ben mutfağı temizlerken bakabilir ama o zaman da kızınıza bakmak zorunda :) bir musibet bin nasihattan iyidir

ahahaha iyiymiş bak bu

hiç yapmadım he !

Yapayım ama önce bi babam gitsin sonra..

bakalım bu benim yüzümden olan şey senin yüzünden diye ona dönünce neler olacak

Savunma mekanizmalarından 'yansıtma'yı kullanıyor.
Sinirlendiği zaman sorumluluk almayıp hemen başkasına yüklüyor.

Babam da böyledir.
Asla sorumluluk kabul etmez.
Otobüsü kaçırsa bizim yüzümüzden otobüsü kaçırmıştır, çünkü saati hatırlatmamışızdır.
Dibine kadar kendisiyle ilgili olsa bile annemin yüzündendir, bizim yüzümüzdendir.
Hı babam sinirlenmez, yumuşak yumuşak söyler, buna rağmen bunalmıştım ben.

Savunma mekanizmalarıyla ilgili kitap, makale falan bulsanız, yaptığını fark etse etkisi olur mu acaba?

masaya vur yumrugunu adam olucaksın lan de
bana bi daha senin yüzünden diye lafla gelirsen kemiklerini kırarım de

evliliğinde bu halini sevmiyorum. monotonlaşıo ister istemez
evli degilim ama. etrafımda ve burda gördüklerim gercekten acıkca önümde.

konuştunuz kesin olarak düzelmediyse... kendisinin taktidigyle kendisine yönelseniz.
senin yüzünden diye... kızınız düşse bile bunu deseniz:26:

klasik erkek kaçışı ..anam bunlar hiç suçlu olmazlar asla hatalarını kabul etmezler sonra da ne olsa bizden bilirler kontesim allah sabır versin ne durumda olduğunu ona gerçekten göstermen anlatabilmen gerekir bunu da yaşamak lazım anca öyle anlayabilir hiç olmayacak birşeye senin yüzünden oldu de sonra da ne alaka derse işte sende bana böyle yapıyorsun herşeyi benden biliyorsun desen :44:

Olay nereden kaynaklanıyor bilemeyiz ama erkeklere göre bizim taktığımız şeyler saçma geliyo nedense..
Erkeklerin genel huyu bu bence önce özür dileyip ardından tekrarlamak ve söyleyince azarlamaları..
Kendilerinin hatalı olduklarını kabul edememeleri en büyük eksikleri bence..

canım sorumluluk sahibi bir adamdır asla sorumluluklarından kaçmaz ama nedendir artık benim bile üzerine kafa yorup ama asıl nedenine hiiiç odaklanamadıgım agzına pelesenk olmuş bu laftan gına gelmiştir..

Bir insan sırf iş olsun diye bu lafı söyler mi ?

Benim babam senin anlattıgın babanı 10 la çarp üzerine birde sinir,küfür olaylarını ekle öyle bir adam..Çocuklugumun içine s.ç....tı ! işte bu adamın sorumsuz herşeyde başkasını suçlar nitelikteki tavrını anlarsın...Dersin ki adamın mayasında var ya sineye çekersin,ya çeker gidersin..

ama eşim öyle biri değil..

asıl korkum acaba gerçekten öyle mi düşünüyor,onu mutsuz mu ediyorum ?

Eger böyleyse en azından kendime çeki düzen vereyim..Yontulacak taraflarımı bir irdeleyeyim..

sorsan öyle birşey yok diyor..

Artık kafam kaldırmıyor

Son düzenleme:
Bence yetiştirme tarzından

Eşimde aynısın kıyamet kopsa benden bilecek

Ben bunu farkettıgımde söyledim kayınvalıdem hep başkasını suclamıs onun yaptıgı seylerden erkek ya ne yapsa haklı

Bu da onu savunma mekanızması halıne getırmıs

Ben napıyomuyum hiççççç üzerime alınmıyorum

Anlat anlat heycanlı oluyor diyorum

Bıttımı suclaman rahatladın mı dıyorum

Sonra hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyorum takınca cunku mutsuz her hatayı kendınde arayan bırı oluyosun

Allah benım belamı versın moduna gırıyosun

Hıcc umursama bıde öyle dene baktın sen tepkı vermıyosun belkı vazgecer yaptıgından

kız inanır mısın kafasına bile vurdum bu konu yüzünden ben ya :))))

ama taktiği uygulayacagım ne olursa senin yüzünden diyeceğim ona

ahh minnagım mimarım ahhhh

bu erkekler aslında üç aşagı beş yukarı hep aynı de mi ?

Bence agiz aliskanligi gibi bir sey olmus esinizde.
Size gore gercekten boyle mi dusunuyor?
Gercekten boyle dusunmuyor cok cok yuksek ihtimalle.
Benim babama gore de her sey annem yuzundendir.
Ama boyle sizin esiniz gibi yumusacik soylemez bunu.
Taaa 20 sene once bir kaza yapmis babam.
Taklalar atmis.
Gecen gunlerde bize anlatiyor ve diyor ki "anneniz yuzunden".
Ki annem o arabada bile degil
Gercekten uzucu bir durum.
Hani deliye kirk kere deli dersen deli olur hesabi olmus.
Misliyle karsilik verseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…