Eşimle konuşacağım tavsiyeleriniz lazım

Laf olsun diye söylenen senin yüzündenlere bakarak kendinde neyi değiştirebilirsin ki?
Bilemedim..
Şimdi eski telefonu ne yapacaksın demişsin gayet haklı bir merak..
Bunu hepimiz sorardık yani..

Acaba çoğu konuda sorgulayıcı, bunaltıcı mı oluyorsun sıkıyor musun yani?
Sanki hesap vermekten yorulmuş gibi davranmış..
Senin yüzünden rehberi taşımadımdan bunu çıkardım ben..

Maalesef dört dörtlük erkek de yok evlilik de..

Benim eşimin de bir sürü artısı var, bana hesap verir. Bunaltmalarıma rağmen
tahammül gücü yüksektir ama. İçten pazarlıklıdır, bencillik ettiği konular var..

Bir arkadaş demiş evlilik böyle değil mi zaten diye..
Evet bence de öyle

Örnek vereyim yine..

Çocuk kreşte düşmüş kolunu yaralamış,bant yapıştırmışlar...

gittim ki kızımn aglıyor neyse eve geldik az ilgilendim aglama felan dedim ikna ettim..

akşam oldu bizimki geldi..

Çocugun kolunu gördü..

Ne oldu ? dedi.

düşmüş kreşte dedim..

Canı sıkıldı,koluna baktı kızın..

soru sordu neden tendürtiyot sürmemişler,neden sormadın...

Düşmüş işte çocuk bu..

Bu sefer dedim aha kutsal suçlu ilan edilmedim yine..Sanırım bu iyiye işaret diyordummmmmmkiiiiii

ne dese begenirsiniz ?

Kreşi hiç aradın mı sen bugün..

Yoo dedim..

İşte senin yüzünden düşmüştür çünkü çocugu okulda koşma diye uyarmadın diyor

gelde çıldırma !

Lan ben nereden bileyim çocuk düşmüş,ben mi ittim kolundan diye artık sesimi yükselttim..

Evliliginizi bitirecek sorun goremedim acikcasi...
Birbirinizin stresli oldugu zamanlarda alttan almalisiniz
Belki o an streslidir isle alakalidir bilemeyiz ki
Ortada gercekten bir sorun yok
Bunun icin evliliginizi bitirmeyi dusunmeyin derim,heleki cocugunuz varsa

evet misliyle karşılık verecegim artık..

zumzugu masaya koymanın vakti geldi :))

Babam gidecek başbaşa kalacagız nasılsa önce bir derdi nedir soracagım baktım değişmiyor...

Onun gibi yapacagım,belki nato mermer nato kafa olmaktan vazgeçer

yok yok bitirmeyi düşünmüyorum,bitirilecek mevzular degil aramızdakiler biliyorum

Sabah çok doldum taştım artık..

O ruh halimle döşedigim mesajlardan biriydi ama inanın ciddiye bile almadı.. :)) Alsaydı tutuşmuştu çoktan..

Birbirinizi seviyorsunuz ama dir dir yapmasi batiyor galiba :)))

Birbirinizi seviyorsunuz ama dir dir yapmasi batiyor galiba :)))

bilakis sessiz oluşu beni çıldırtıyor..

Ben genelde hırçınım evet kabul ediyorum..

dırdır yapsın sorun degilde böyle yapmasın artık gerçekten bunaldım..Kendimi bir pislik işe yaramıyorum gibi hissettiriyor..

Çocukken hep bu yapılırdı bana herşey benim yüzümdendi..

Ama bari şimdi böyle olmasın,,o psikolojiyle ilerlemek istemiyorum

bu cümleden ben taaaaaaaa çocukken nefret ediyordum çünkü

Kontes senin de dediğin gibi eşinde ağız alışkanlığı olmuş bu laf. Sen ona içini döktüğünde sana sarılıp seni sevdiğini söylediğine göre ilgisiz değil bu adam. Boşanacak bir durum yok evliliğinde sana senin yüzünden dediğinde asıl senin yüzünden hep senin beni günah keçisi ilan etmen yüzünden diye baskın çıkmaya çalış lafı ağzına tıka

kıracam kafasını o olacak en sonunda

Ah Be canım biz daha 2.5 senedir evliyiz. Evliliğin 30 senedir evli olan annem ve babamın evliliği ile ayni monotonlukta ben napayım ozaman 😀

Yorumlarını değerli bulup okuduğum iki üç kişi peşpeşe evliliklerinizle ilgili konular açtınız gerçekten üzüldüm sizin adınıza
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla biraz öfke biraz sinir var ama çözülemeyecek gibi değil sanki:)
Eşiniz biraz daha anlayışlı olsa çözülecek gibi her şey.
Allah bu güzel günlerin hürmetini yardımcınız olsun inşallah bütün sorunlar hallolur ne diyeceğimi bilemedim başka.

Benim bir tanıdığım var. Buna benzer konuları dert edindi ve boşandı. Yani benimle fazla ilgilenmiyor. Hoş sözler söylemiyor falan. Sonra bin pişman oldu. 20 sene oldu boşanali ve hala pişman. Bence yuvana sahip çık canım. Hayat tozpembe değil. Her insanın hatalari vardır. Ben seni anliyorum, haksiz yere suclaniyorsun ama ciddiye alma çünkü o artık ciddi söylemiyor. Muhtemelen psikolojisinde suçluluk duygusunu atmak için karşıya suçu atıyor.
Canım ben evli degilim ama o tanıdığın ayrildiktan sonra yaşadığı zorlukları görünce, bir yuvanin bozulmamasi için herşeyin yapilmasi gerektiğini düşünüyorum :)

Çoook teşekkür ederim Çeçen kızı .))) Konuştuk dün söz verdi dikkat edeceğini söyledi..Umarım eder :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevda boşanmayi düşünmedim hiç aslında sadece br sinir anında patlama noktası oldu ve dösedim mesajları
.Dün konuştuk çok incittigini söyledim o cümlenin ve ufaklik zamanlarında bende bıraktığı olumsuz etkileri anlattım cümleye dair..Sinirlendim, kızdım sadece dinledi ve üzüldü böyle demeyecegine söz verdi artık dikkat edecegim eger yanlışlıkla dersem uyar dedi..Bu konuda güveniyorum ona

Bakalim neler olacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ciddi bi sorununuz yok gorunuyor. bundan ayrilsan baskasyla evlensen yillar gecince ondan da uzaklascaksin. evlilik dedgmz sey zaten senin yasadgn sey yani. he bu soyleminden rahatsz oldugunu dile getrrsn bi sekilde cozulur. insanlar aldatiliyo sokaklarda birakiliyo dovuluyo yani. seytam vesvese verms size biraz hareket.katin evinize kendinize yeter dye.dusunuyorm :)

Konuştuk dün söz verdi dikkat edeceğini söyledi..Umarım eder :))
bunu söylemeye çok alıştığı için ilk başlarda yine ağzından kaçırabilir belki ama eğer ağzından kaçırırsa da siz ona verdiği sözü hatırlatırsınız, alışır.bu arada evet eşinizin size kendinizi kötü hissettiren bir şeyi sürekli yapması yanlış ama sizin ona boşanalım diye mesaj atmanız daha da yanlış bence.çünkü anlattığınıza göre eşinizin + ları - lerinden fazla, çok büyük kusurları yok ve size çok kötü bir şey de yapmamış...mutlu evliliklerde bile olabilecek şeyler için boşanma lafını anmamaya çalışın, belki de o an kendinizi tutamadınız yazdınız ama gerçekten gerekli olmadıkça kullanmamaya çalışın.

Tamam canim, sevindim sizin adiniza

Bende zaten böyle konudan bosanmayacagini biliyorum, ama yinede yazmak istemistim. Cünkü ben bu tanidigin yaptigi yanlis tecrübeleri örnek olarak aldigim icin, herkese anlatmak istiyorum.

Yuva kolay kolay kurulmuyor. Bir Ömür mutlu olman dilegiyle, hayirli ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…