- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Bence agiz aliskanligi gibi bir sey olmus esinizde.
Size gore gercekten boyle mi dusunuyor?
Gercekten boyle dusunmuyor cok cok yuksek ihtimalle.
Benim babama gore de her sey annem yuzundendir.
Ama boyle sizin esiniz gibi yumusacik soylemez bunu.
Taaa 20 sene once bir kaza yapmis babam.
Taklalar atmis.
Gecen gunlerde bize anlatiyor ve diyor ki "anneniz yuzunden".
Ki annem o arabada bile degil
Gercekten uzucu bir durum.
Hani deliye kirk kere deli dersen deli olur hesabi olmus.
Misliyle karsilik verseniz?
Evliliginizi bitirecek sorun goremedim acikcasi...
Birbirinizin stresli oldugu zamanlarda alttan almalisiniz
Belki o an streslidir isle alakalidir bilemeyiz ki
Ortada gercekten bir sorun yok
Bunun icin evliliginizi bitirmeyi dusunmeyin derim,heleki cocugunuz varsa
yok yok bitirmeyi düşünmüyorum,bitirilecek mevzular degil aramızdakiler biliyorum
Sabah çok doldum taştım artık..
O ruh halimle döşedigim mesajlardan biriydi ama inanın ciddiye bile almadı.. :)) Alsaydı tutuşmuştu çoktan..
Birbirinizi seviyorsunuz ama dir dir yapmasi batiyor galiba :)))
Kontes senin de dediğin gibi eşinde ağız alışkanlığı olmuş bu laf. Sen ona içini döktüğünde sana sarılıp seni sevdiğini söylediğine göre ilgisiz değil bu adam. Boşanacak bir durum yok evliliğinde sana senin yüzünden dediğinde asıl senin yüzünden hep senin beni günah keçisi ilan etmen yüzünden diye baskın çıkmaya çalış lafı ağzına tıka
Yorumlarını değerli bulup okuduğum iki üç kişi peşpeşe evliliklerinizle ilgili konular açtınız gerçekten üzüldüm sizin adınıza
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla biraz öfke biraz sinir var ama çözülemeyecek gibi değil sanki:)
Eşiniz biraz daha anlayışlı olsa çözülecek gibi her şey.
Allah bu güzel günlerin hürmetini yardımcınız olsun inşallah bütün sorunlar hallolur ne diyeceğimi bilemedim başka.
Benim bir tanıdığım var. Buna benzer konuları dert edindi ve boşandı. Yani benimle fazla ilgilenmiyor. Hoş sözler söylemiyor falan. Sonra bin pişman oldu. 20 sene oldu boşanali ve hala pişman. Bence yuvana sahip çık canım. Hayat tozpembe değil. Her insanın hatalari vardır. Ben seni anliyorum, haksiz yere suclaniyorsun ama ciddiye alma çünkü o artık ciddi söylemiyor. Muhtemelen psikolojisinde suçluluk duygusunu atmak için karşıya suçu atıyor.
Canım ben evli degilim ama o tanıdığın ayrildiktan sonra yaşadığı zorlukları görünce, bir yuvanin bozulmamasi için herşeyin yapilmasi gerektiğini düşünüyorum :)
Allah yardımcınız olsun inşallah
bunu söylemeye çok alıştığı için ilk başlarda yine ağzından kaçırabilir belki ama eğer ağzından kaçırırsa da siz ona verdiği sözü hatırlatırsınız, alışır.bu arada evet eşinizin size kendinizi kötü hissettiren bir şeyi sürekli yapması yanlış ama sizin ona boşanalım diye mesaj atmanız daha da yanlış bence.çünkü anlattığınıza göre eşinizin + ları - lerinden fazla, çok büyük kusurları yok ve size çok kötü bir şey de yapmamış...mutlu evliliklerde bile olabilecek şeyler için boşanma lafını anmamaya çalışın, belki de o an kendinizi tutamadınız yazdınız ama gerçekten gerekli olmadıkça kullanmamaya çalışın.Konuştuk dün söz verdi dikkat edeceğini söyledi..Umarım eder :))
Sevda boşanmayi düşünmedim hiç aslında sadece br sinir anında patlama noktası oldu ve dösedim mesajları
.Dün konuştuk çok incittigini söyledim o cümlenin ve ufaklik zamanlarında bende bıraktığı olumsuz etkileri anlattım cümleye dair..Sinirlendim, kızdım sadece dinledi ve üzüldü böyle demeyecegine söz verdi artık dikkat edecegim eger yanlışlıkla dersem uyar dedi..Bu konuda güveniyorum ona
Bakalim neler olacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?