• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle konuşamadığım tek konu..

yorumları okudum da ne kadar çok ailesine para veren üye varmış.ama bir erkek ailesine para verse kk'da olay oluyor.ne hakla rızkınızı ailesine verir diye.:31:

neyse ben de ihtiyaç durumunda her 2 aileye de yardım edilmesi taraftarıyım.konu sahibi de eşiyle bu sorununu da konuşabilir inşallah:34:

yorumları okudum da ne kadar çok ailesine para veren üye varmış.ama bir erkek ailesine para verse kk'da olay oluyor.ne hakla rızkınızı ailesine verir diye.:31:

neyse ben de ihtiyaç durumunda her 2 aileye de yardım edilmesi taraftarıyım.konu sahibi de eşiyle bu sorununu da konuşabilir inşallah:34:

beni bakan büyüten okutan her zaman destek olan aileme istediğim kadar para üstelik kimseye hesap vermeden veririm
kendi ailesine vermeyen kocayı da gebertirim:27::27::27::27:

Lisede onun bunun verdiği erkek botları ile okula gittiğim oldu. Annemlerin ekmek kızartması ile oruç tuttuğu zamanları bilirim. Darlığı gören kim ailesine “seni saraylarda yaşatacağım” sözü vermedi ki? Evlendim ne değişti? Ben 24 saat çalışsam her çalıştığımı aileme versem yine helalleşemem. Annemin biz okuyalım diye kalorifer dairelerinde sabaha kadar kül attığı günlerin bedeli kıyılan bir nikahla bitmemeli. Çok şükür eşimin benim parama ihtiyacı yok. Olsa tabi ki bende daha dengeli olurdum. Aileme ona göre katkı sağlardım. Zaten benim sorunum şuan maddi zorluğa düşmek değil, eşimle bunu konuşamamak. Çocukluğunda yokluğu bilen hep bunun ezikliği ile devam ediyor.

Back
X