Eşimle konuşamıyorum

Birazdan, Neden babanlarda kalıyorsunuz, bu şartlarda neden hamile kaldınıcılar gelecek. ÜZÜLME YAZILANLARA.

Olan olmuş. Sen babaanneyle konuş ihtiyacımız var de. Ne alırsan kâr
Evlenip kendi anne babasının evinde kalıyorsa, eşya almak için kadının tek güvencesi olan altının bozdurmayı teklif eden adam için neden hamile kaldınız denir. Daha kocasıyla konuşamıyorsa o rahatlığı kendisinde bulamıyorsa bu şartlarda males ki bi sorgulanıyor. Bebek doğunca masrafları nokacak?🤷‍♂️

o doğru evet zaten yatak odası takımı 10 bin değil ki o kadar para zaten vermem ama doğumdan sonra çalışamam eğer kiraya çıkarsam çünkü annem gelip bebeğe bakamaz sürekli yani böylesi daha iyi olucak gibi bebeğe bakar bende çalışırım yoksa tabi ki kendi evim gibi olmaz. Zaten küçük bir yerde yaşıyorum öyle eşyalı evler vs yok burda ve kiralar aşırı pahalı geçinemeyiz. Herkes annenin evinde yok çocuk yapmasaydın vs demiş insanlar o kadar düşüncesizler ki anlamadan dinlemeden insanlrı aslında basit olan sözlerle dehşet yaralıyolar nerden biliyolar belki be kanserim ve bir daha bebeğim olmıycak belki rahimimin alınması gerekiyo veya tek şansım bu bebek insanların yaşadıklarını bilmeden bu tarz şeyler çok yanlış. Bir daha da asla yazmıycam zaten bu forumda birşey çok kötü kalpli insan var.
Konuyu yazarken durumunuzu izah etseniz kimse okadar kalpsiz değil. Sizin durumu bilmek için kimse tek tek yorum okumuyor bence. İyi kalbinizle size mutluluklar..

Yatak odası var fakat eski sizin hayal ettiğiniz gibi bir yerde kalmıyoruz kaldı ki sizi de ilgilendirmez

Idare edin bence eski takimla.
Durum olsa gonlunuze gore alin derdim ama su ekonomide altin bozup taksitle yatak odasi yenilenmez, hem de bebek gelecek.

Basta yatacak yeriniz yok gibi dusunmustum ama anladigim pek acil bi ihtiyac degil, daha ziyade bir istek.
Zamanla olur insallah.

Öncelikle geçmiş olsun. Babaanneye giden para sanırım gelmez, ancak sizin ilerisi için para biriktirmeniz şart. Allah sağlık versin, bebiş için masraflar olacak illa ki.
Bence bir yatak alın, ileride evinize geçerken götürebilirsiniz ya da bırakırsınız artık nasıl uygunsa. onun dışında masrafı fazla abartmamak ama ihtiyacı da karşılamak için çok şık ve sağlam bez dolaplar var. yıllarca götürür sizi ileride de yüklük vb işinzi bile görür. max. 300-400e alırsınız. maksat iş görmesi, zaten 3 kapaklı dolabınızda varmış. çünkü, bez bile aylık epey bir masraf. e kontrolü, kıyafeti vs oralardan kısmamak adına şu an kendi ihtiyacınızı en makulüyle gidermek mantıklı geldi bana. bebek için de park yatak alabilirsiniz. Ben park yatağın alt kısmını eşya koymak için de kullanıyorum. orası da bir mini dolap.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Back
X