- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
Selam kızlar. Başlıktan da görebileceğiniz gibi eşimle iletişim problemimiz var. 2 yıllık evliyiz. Şöyle ki benim çok takıntılı olduğum konu aslında olması gereken de birisine bsey anlatırken ilgiyle dinlemesi ve mutlaka gözlerime bakması. Ama ben eşime bsey anlatırken ya başka yerlere bakar. Ya anlattıktan sonra bi daha söylesene dinlemedim dinleyemedim falan der. Veya ben bsey anlatırken o araya laf sokar ve başka bsey söyler, anlatır. Son ihtimal de ben anlattıktan sonra hiç yorum yapmaz. Hiç cevap vermez. Yani şu an ilişkide ben bsey anlatırken o gözlerime bakıp beni dinliyorsa cidden çok seviniyorum. Ne kadar saçma değil mi ? Ya da ona bsey anlatıyorum ya. Böyle yavaş yavaş anlatıyorum beni yine anlamadı kesin diye. Ona bunu söylediğimde hayır dinliyorum ben seni diyor. Ya da aklım karışık başka bsey düşünüyordum falan diyor. Beni kaile alıp dinlemesini istiyorum artık. Dinlese de yorum yapsın benimle iletişim kursun istiyorum. Bu sadece benim anlattığım şeylerde geçerli tabi. Normal bi konuyu konuşup tartışabiliyoruz. Ne önerirsiniz ?