Eşimle konuşmamız

merhaba E Eylulm yaşadığın imtihan gerçekten çok ağır ama seninde dediğin gibi Rabbim herşeyin hayırlısını verir tevekkül etmek güzel şey vesselam. Minik yavrunla inşAllah eskisinden daha mutlu bir hayat geçirirsiniz. Benzer bir durumla karşı karşıyayım diyebiliriz. Bu soruyu sormak belki çok saçma olabilir sadece merak ettiğim için soruyorum. Eşinin hayatına biri girdimi senden sonra ya da şuan bir ilişkisi var mı? Rabbim kimseyi şaşırtmasın bizleri de....... bazen dünyaya geliş gayemizi unutup nefsimize yenik düşük çokça hakka giriyoruz... keşke farkına varsak ve geç olmasa....

Konunuzu okuduğumda hamileydim. Çok üzülmüştüm.. Yeni gelişmelere çok sevindim. İnşallah her şey güzel gider. Okudukça ve hatırladıkça hala tüylerim diken diken oluyor.

Konunuzu yeni okudum. Baş sayfa ve son sayfalar. Yaşadıklarınız çok ağır, okurken içim acıdı. İnşallah erkek arkadaşınızla çok mutlu olursunuz.

Ay ayy 147’nci sayfadaki gelişme harika. Dualarımız kabul olmuş anlaşılan, mutluymuşsunuz konu sahibi. O zaman çok daha mutlu olun lütfen inşallah amin :KK200::KK200::KK200:

Herkese sevgiler :)

Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.

Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.

Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
Hep demişimdir hayatın altının üstünden güzel olmayacağını nereden bilebilirsin :)

Ben de sizinle benzer şeyleri yaşadım, ben de 2. Evliliğimi yaptım ve çok mutluyum.
Allah yüzünüzde gönlünüzde açan çiçekleri şenlendirsin.
Sevgi ve aşkla kalın

Hep demişimdir hayatın altının üstünden güzel olmayacağını nereden bilebilirsin :)

Ben de sizinle benzer şeyleri yaşadım, ben de 2. Evliliğimi yaptım ve çok mutluyum.
Allah yüzünüzde gönlünüzde açan çiçekleri şenlendirsin.
Sevgi ve aşkla kalın
Şunu da söyleyin nolur. Boşandığınız adam sürünüyordur inşallah. Siz Mutluyken onun mutsuz olması çok huzur verici bir şey. Tekrar mutlu olabilen kadınları görünce çok seviniyorum. Hayattaki umudum artıyor

Eski esin sevgisi bitmis ayrilmis aslinda durustluk yapmus gibi.. ama cocuguna bu kadar ilgisiz olmasi hic iyi yapmiyto onu

Şunu da söyleyin nolur. Boşandığınız adam sürünüyordur inşallah. Siz Mutluyken onun mutsuz olması çok huzur verici bir şey. Tekrar mutlu olabilen kadınları görünce çok seviniyorum. Hayattaki umudum artıyor
Üzülerek sürünmediğini söylemek isterim.
Ama onun kendiyle barışık olmaması ve kendiyle sürekli olan savaşını düşünürsem, onun sürünmesi için birine ya da bir şeye ihtiyacı yok, kendi içinde öyle huzursuz ki, o yeter ona :)
Ben mutluyum ya, gerisi boş ☺️

Ama onun kendiyle barışık olmaması ve kendiyle sürekli olan savaşını düşünürsem, onun sürünmesi için birine ya da bir şeye ihtiyacı yok, kendi içinde öyle huzursuz ki, o yeter ona :)
Tabi haklısınız ama insan bir yandan da diyor işte keşke o da benim çektiğimi çekse diye

ibretlik bir konu. hayat gercekten cok acayip. bugün üzüldüklerimiz yarin mutlulugumuzun yolunu acacak belkide.
konu sahibine daima mutluluklar diliyorum evladi ve evlenmeyi düsündügü kisiyle :KK200:

adını mı değiştirdin cnm

Üşenmedim hepsini okudum:) Adına çok sevindim, bukadar kısa sürede dengeleri kurman çok hoş.. Umarım daha da mutlu olursunuz hepbirlikte..

Mutlu olmanıza cok sevındım :KK45:

Back
X