- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi gencanneee
bide ucude normalmi dogduu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kadınlar ne kadar zayıf o kadar iyi diyoruz ama erkekler öyle değilEvlendigimde 49 kiloydum dogurmaktan 88 e ciktim diyet ve platesle 65 e indim esim daha zayiflamami istemiyor ben istiyorum 55 olayim ama yok ona kalsa 70 iyi diyo. Toparlayabimen icn dinlenmen sart canim yemene icmene dikkat etmelisin abur cubur degilde protein agirlikli beslenebilirsin rabbim kolaylik versin sana da:)
Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...
19.01.2014 tarihinde evlendim 6 kasim 2014 tarihinde kizimi kucagima aldim 16 ekim 2015 tarihinde oglumu kucagima aldim son olarak 28 nisan 2017 de oglumu kucagima aldim aciklayici olmustur umarim :))maşallah Allah bağışlasın ama 4 yılda nasıl 3 çocuk oldu. 4 yıl 48 aya tekabül eder. Hamilelikleriniz de 27 aya tekabül eder. Kalır orda 21 ay. E bu hamileliklerin ilk 1,5 ayı lohusalık. Ordan da gider 4,5 ay. Kalır size 16,5 ay. Bebeklerinizi hiç emzirmediniz mi? Ben buna takıldım. Sonuçta 5 aya kadar emzirseniz ek gıdaya geçiş bile 6.aydan başlıyor/
4 yılda üç çocuk doğursam eşim yanlışlıkla benle sevişmek ister diye pazen gecelik bile giymem o kadar netim
19.01.2014 tarihinde evlendim 6 kasim 2014 tarihinde kizimi kucagima aldim 16 ekim 2015 tarihinde oglumu kucagima aldim son olarak 28 nisan 2017 de oglumu kucagima aldim aciklayici olmustur umarim :))
Kendim sevdigim icin giyiyordum keyif aliyorum boyle seylerden bakimdan suslenmekten vs ama o konusmadan sonra giymeyi dusunmiyorum sahsen keyif almiyorum o gun bugun aklima o konusma geliyor bosver diyorum bakimimi eksik etmiyorum tabikideKendiniz icin mi giyiniyordunuz? Oyleyse devam edin. Bakamiyorsa da bakamasin, ödün vermeyin alışır. Onun için istemeye istemeye giyiyorsaniz da birakin madem onun da hosuna gitmiyormuş.
Peki neden bu kadar az aralıklarla çocuk yaptınız ki? Emzirmediniz mi? Ne diyeyim hayırlısı olsun. Allah bağışlasın.19.01.2014 tarihinde evlendim 6 kasim 2014 tarihinde kizimi kucagima aldim 16 ekim 2015 tarihinde oglumu kucagima aldim son olarak 28 nisan 2017 de oglumu kucagima aldim aciklayici olmustur umarim :))
Bu soruyu soran cok kisi oldu ilk iki cocugu kendimiz istedik arkadas gibi buyusunler hatta buyuyelim istedik :) spiralimi taktirdigkm halde dustugu icin 3.ye hamile kaldim asla da aldirmayi dusunmedim iyi ki de olmus oldukca rahat idare ediyorum gencligin verdigi bi durum heralde son derce enerjigimNeden peşpeşe 3 çocuk evladım..
Bu soruyu soran cok kisi oldu ilk iki cocugu kendimiz istedik arkadas gibi buyusunler hatta buyuyelim istedik :) spiralimi taktirdigkm halde dustugu icin 3.ye hamile kaldim asla da aldirmayi dusunmedim iyi ki de olmus oldukca rahat idare ediyorum gencligin verdigi bi durum heralde son derce enerjigim
Kizimi 3 ay emzirdim kendisi birakti sutun acilamistir dediler emmek istemedi. Oglum yarik dudak damakli dogdu 8 ay boyunca sagarak verdim memeyi alamiyordu digerini hala zar zor emziriyorum sutumun azligindan midir nedir emmek istemiyor bu sekilde vanim istePeki neden bu kadar az aralıklarla çocuk yaptınız ki? Emzirmediniz mi? Ne diyeyim hayırlısı olsun. Allah bağışlasın.
Aynı lafları ben de işitiyorum :) 3 yıllık evliyiz, ikinciye hamileyim. Kucağıma almak nasip olursa 3 yılda 2 çocuk olmuş olacak :)) Allah sağlık versin hepimize, bebişlerimize, ne diyelim.:)) soylediklerinize sasirmiyorum 3 gun evvel ceketini esine verme eve gelince hamile kaliyor diyen bile oldu
Amin canim sagol Sevdik diyelim :)Allah bağışlasın evlatlarını,yinede zor tabi 3 çocukla uğraşmak..
Nieden erken yaşta evlendin peki çok acele etmişsin..
:)) ara verime karari aldim gecelik olayina baya uzun bi ara bakimimi ihmal etmem ama pijama tayt yeterli bundan sonrasi icin :)Aynı lafları ben de işitiyorum :) 3 yıllık evliyiz, ikinciye hamileyim. Kucağıma almak nasip olursa 3 yılda 2 çocuk olmuş olacak :)) Allah sağlık versin hepimize, bebişlerimize, ne diyelim.
Gecelik olayına gelecek olursak, hiç takılma kötü bir şey dememiş eşin. Demek ki salaş halin daha çok hoşuna gidiyor. Giymek istiyorsan kendin için giy, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap :)
Amin canim sagol Sevdik diyelim :)
Ayy kadin olup kocasini kendine baglayanlar konusundan taze geldim.yepyeni bilgiler edindim ustelik.girgir yapmamissin canim sendeki eksik buMerhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...
Yapi meselesi midir bilemiyorum ama enerjim yerinde:)) bunun yaninda elim pratiktir yemegimi isimi temisligimi herseyi hizli yapsrim cok planliyimdir hemen hemen herseyi planlarim ve bi duzen oturttum uyku saatlerine kadar hersey bellidir evde.ya bayildim enerjine. acaba yastanmi kaunaklaniuo Ben 30 m enerjm sifir bir cocugum var sadece bide. ya Sen uc bebek evinde tertemiz kendine de bakiyosun sirrin nedir? uc cocuk zor belki ama benm yasimda cok rahat edeceksin. vay be Ben 30tek cocugm var Sen daha 21 sn kendin cocuk sayilirsin ya nasil basediyosun masAllah sana . esin digal seviyomus bence daha guzel bu ya surekli bakimli olmani isteseudi.