- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.316
- 113
- 34
- Konu Sahibi gencanneee
-
Kendim seviyorum dogrusu keyif aliyorum bakimdan suslenmekten falan bundan sonra bende sizdenim tabii:))Valla bravo yani3 çocuktan sonra bu özen ben 5 aylık evliyim pijamalarımla oturuyorum ayol
ben de insanlarin en dogal hallerini severim esin gayet makul biriMerhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...
Inanin onu giyerken cinsellik aklima gelmemisti severek yeni almistim giymek istedim aldigim tepkiye uzuldum cunku 4 yildir hic duymamistim agzindan boyle bisey gizliyordu heralde uzulmeyeyim diyeAdam 3 cocuk yapmış daha istemiyor yeter demek istemiş benceişin şakası bazı erkekler sever bazısı sevmez yani böyle onu gıyınce bi görevmiş gibi gelebilir zaten.anlık bişey cinsellik kıyafetle ilgisi yok bence.sende keyfıne bak giy pijamaları ya da giyme boşver yoksa adam 5.yi yapacak
Yani tabiki üzüldün ama bu kadar sıkıntı edecek türden konuşmamış eşin bence fazla takılma güzel güzel söylemiş adam.srn dr süslü pijamalar al kız boşverInanin onu giyerken cinsellik aklima gelmemisti severek yeni almistim giymek istedim aldigim tepkiye uzuldum cunku 4 yildir hic duymamistim agzindan boyle bisey gizliyordu heralde uzulmeyeyim diye
Ben de rutinin boyle gibi anlamistim.Nadirense soylemese daha hos olurmus tabi.Dogalliktan hoslaniyor demek ki , yorma kendini.:)) ama her zaman yapmam ki nadiren giyerimm yeni aldigim icin giymek istedim o gece rahatti varla yok arasi bisey zaten:)) giymem artik bu tepkiden sonra
Halk arasında bir deyim var kolay hamile kalan bayanlar için,ceketini üstüne atsan hamile kalıyor diye.....takılıyorum ama çok da gencmissin be güzelim.Allah bagislasin ama dikkat edin.artik:)) soylediklerinize sasirmiyorum 3 gun evvel ceketini esine verme eve gelince hamile kaliyor diyen bile oldu
gule gule buyusunler vatana millete hayirli olsunlar:)) soylediklerinize sasirmiyorum 3 gun evvel ceketini esine verme eve gelince hamile kaliyor diyen bile oldu
Biraz kirilgan bi yapim vardir sonucta bende hergun gecelikle durmuyordum 4 yildir aklin nerdeydi diyesim var3 çocuktan sonra artık heyecana gerek duymuyordur belki :)) Şaka bir yana çok büyütülecek birşey degil ama E eşine de giymezsen Nasıl hevesini alacaksın.Ona sorma sen giy geç.Kendin için.
Yok 3 cocuktan sonra kesin cozumu buldukHalk arasında bir deyim var kolay hamile kalan bayanlar için,ceketini üstüne atsan hamile kalıyor diye.....takılıyorum ama çok da gencmissin be güzelim.Allah bagislasin ama dikkat edin.artik
Evet oyleymis 4 yilin ardindan dun gece aydinlanma yasamis oldumBen de rutinin boyle gibi anlamistim.Nadirense soylemese daha hos olurmus tabi.Dogalliktan hoslaniyor demek ki , yorma kendini.
Ahah aynen oyle yapicam:)))Yani tabiki üzüldün ama bu kadar sıkıntı edecek türden konuşmamış eşin bence fazla takılma güzel güzel söylemiş adam.srn dr süslü pijamalar al kız boşver
Iste bunlar hep dogalgazOcak ocak nasıl giyiyorsunuz öyle şeyleri yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?