Esimle konusmamiz

Adam 3 cocuk yapmış daha istemiyor yeter demek istemiş benceişin şakası bazı erkekler sever bazısı sevmez yani böyle onu gıyınce bi görevmiş gibi gelebilir zaten.anlık bişey cinsellik kıyafetle ilgisi yok bence.sende keyfıne bak giy pijamaları ya da giyme boşver yoksa adam 5.yi yapacak

ben de insanlarin en dogal hallerini severim esin gayet makul biri

Inanin onu giyerken cinsellik aklima gelmemisti severek yeni almistim giymek istedim aldigim tepkiye uzuldum cunku 4 yildir hic duymamistim agzindan boyle bisey gizliyordu heralde uzulmeyeyim diye

3 çocuktan sonra artık heyecana gerek duymuyordur belki :)) Şaka bir yana çok büyütülecek birşey degil ama E eşine de giymezsen Nasıl hevesini alacaksın.Ona sorma sen giy geç.Kendin için.

Inanin onu giyerken cinsellik aklima gelmemisti severek yeni almistim giymek istedim aldigim tepkiye uzuldum cunku 4 yildir hic duymamistim agzindan boyle bisey gizliyordu heralde uzulmeyeyim diye
Yani tabiki üzüldün ama bu kadar sıkıntı edecek türden konuşmamış eşin bence fazla takılma güzel güzel söylemiş adam.srn dr süslü pijamalar al kız boşver

:)) ama her zaman yapmam ki nadiren giyerimm yeni aldigim icin giymek istedim o gece rahatti varla yok arasi bisey zaten:)) giymem artik bu tepkiden sonra
Ben de rutinin boyle gibi anlamistim.Nadirense soylemese daha hos olurmus tabi.Dogalliktan hoslaniyor demek ki , yorma kendini.

:)) soylediklerinize sasirmiyorum 3 gun evvel ceketini esine verme eve gelince hamile kaliyor diyen bile oldu
Halk arasında bir deyim var kolay hamile kalan bayanlar için,ceketini üstüne atsan hamile kalıyor diye.....takılıyorum ama çok da gencmissin be güzelim.Allah bagislasin ama dikkat edin.artik

3 çocuktan sonra artık heyecana gerek duymuyordur belki :)) Şaka bir yana çok büyütülecek birşey degil ama E eşine de giymezsen Nasıl hevesini alacaksın.Ona sorma sen giy geç.Kendin için.
Biraz kirilgan bi yapim vardir sonucta bende hergun gecelikle durmuyordum 4 yildir aklin nerdeydi diyesim var

Uzulmeyin yaa, bende canim sıkıldimda suslenirim ,paylonco gibi olmusun der.. Sevmiyorlar demeki hic te alinmiyorum gulup geciyorum.. Oyle ozel pijama giydimdede bakmiyor bile .. Mini le bile dolastigimdada giyin der.. Şort aldim daha zayiflamam gerek onu giymem icin, bakalim ona ne diyecek..

Bence kırıcı bı konusma degıl
Önemsemeyebılır. Rol yapmasından daha iyidir herkesin bakışı farklı haliyle...

Maşallah diyeyim. 4 yilda üç cocuk. Vişşş...

Konuna gelirsek: benimkide sevmez...
Ben şahsen cok severim sexy iç çamaşırı filan almayi ve giymeyi.
Ama eşim sevmiyor. Benim paspal hallerim ona cok sevimli geliyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…