Esimle konusmamiz

ayy oyle deseydi demek hastaliga kapilirdim. Aman begenmezlerse begenmesinler

Ay yalniz degilmisim bizde de durum ayniymis yeni ogrendim

Sorun yapacagın bir durum yok. Zevkler ve renkler degişir. Esin seni dogal halinle daha cok begendigini soyluyor bu guzel bişi.

Benim de cekmecelerim dolup taaiyor ama kirildim giymem bundan sonra

Kendin beğendiğin icin giy canim. Ben öyle yapiyorum. Canim isterse giyiyorum... yani sirf onu empoze etmek icin değil. Kirilcak birşey yok aslinda... ne güzel eşin senin doğal halini seviyor... aslinda en güzel iltifat

Kendin beğendiğin icin giy canim. Ben öyle yapiyorum. Canim isterse giyiyorum... yani sirf onu empoze etmek icin değil. Kirilcak birşey yok aslinda... ne güzel eşin senin doğal halini seviyor... aslinda en güzel iltifat
Bende de durum ayni aslinda. Kendim sevdigim icin giyiyorum ve her zaman giymem sasirdim yani bunca zaman bisey demedi.hatta yakismis dedi ne degisti anlamadm

Havalar soğuk ya belki ondan böyle tepki vermistir belki geceligin kisa olmasi felan insanin içi üşür baktikca bu soğuklarda yani..havalar ısıninca eskisi gibi davranır bence.Lafi toparlayamadım kisacasi takilmayin 3 cocugada maasallah bu arada.

Sagol canim :) Utaniyormus bakmaya 3 cocugu nasil yaptiysak.

Takilacak birsey yok.
Bazi erkekler gercekten boyle seylere onem vermez.
Bosver ustunde durma.
Ama sen yine bakimli olmaya devam et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…