• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle konusmamiz

Eşin ne güzel bir şey söylemiş aslında. Ben okuyunca 'ben seni en doğal halinle daha çok seviyorum, hiç çabalamadan çok daha güzelsin' mesajını aldım ben bu yazıdan. :)) yani boşu boşuna kendini üzme, arada gene istediğinde giy geceliğini tabii :)

Benim eşim de hiç öyle gecelikmiş vs önemsemez ki hiç de yoktur öyle şeylerim, sadece bir tane babydoll'um var, onu da en son bir sene önce falan giymişimdir (toplasan 3-4 kere anca giydim zaten). Dün tayt giydim ne güzel olmuşsun dedi direkt, düşün yani :KK6:
Bende cok nadiren giycem ozler belki o hallerimi

bence buna sevinin , kendinizi beğendircem diye uğraşmanıza gerek yok, adam sizi en salaş halinizle seviyor işte, hayatta giymemişimdir öyle seksi iç çamaşırı gecelik vs benim adamda hoşlanmaz, evde hep eşofman tayt takılırım dışarda da spor takılırım, ayda yılda bir özel gün olursa süslenirim o kadar....
sevişirkende direk soyunuruz çıplaklık en güzeli bence gerek yok öyle süslü püslü şeylere kendini yormaktan başka şey değil amam sanırım siz biraz fantazi seviyorsunuz eşiniz tek düzelikten yana...
birde bravo valla 3 çocukla nasıl her akşam süslenmeye enerjiniz kalıyor, bende her aksam dusumu alırım ama dus alınır saclar kurutulur sonra dırek uyku modu :KK66:
Ay yok benim uykum aciliyor daha fena:))

Canim sutun acilamasi konusunda bir sure sonra aciliyor ama cocuga bagli benimkisi emmedi 2.si emdi.

Hayir canim olmadi agri falan geciyor zaten 40 gune toparliyorsun epey
Çok sağol ben de yine kendimi toparlarım inş. Ben kendimi de saldım. Bakım filan zar zor. Ev desen bir odayı temizlesem diğerleri toz ve dağınıklık içinde. Yemek yapıyorum bi. Zaten kilo da aldım. Önerilerin var mı canım çabuk toparlanma için :110:

Cinsel hayatınızda da utangaç biri mi rahat rahat bakamıyormuş onu anlayamadım.
Sizi istemesi için gecelik şart değil demek ki normal halinizle daha çok beğeniyor böyle yaptığınızda zorlama gibi hissediyor olabilir.
Soyle soyleyeyim 4 yillik evliyiz dusan sonra yanimda giyinmez cibildak olmaz yani. Ama cinsel anlamda da tam tersi o zaman hic umursamiyr gayet rahat kendisi

Çok sağol ben de yine kendimi toparlarım inş. Ben kendimi de saldım. Bakım filan zar zor. Ev desen bir odayı temizlesem diğerleri toz ve dağınıklık içinde. Yemek yapıyorum bi. Zaten kilo da aldım. Önerilerin var mı canım çabuk toparlanma için :110:
Evlendigimde 49 kiloydum dogurmaktan 88 e ciktim diyet ve platesle 65 e indim esim daha zayiflamami istemiyor ben istiyorum 55 olayim ama yok ona kalsa 70 iyi diyo. Toparlayabimen icn dinlenmen sart canim yemene icmene dikkat etmelisin abur cubur degilde protein agirlikli beslenebilirsin rabbim kolaylik versin sana da:)

Masallah bebislere :) eskiden bana anlamsiz gelirdi sacma gelirdi cocuklardan sonra eslerin karilarini daha cok anne gibi gormeleri vs.
Yani acaba o eski cazibe kalmiyo mu? Ki bencede ayni olmuyor... 3 cocuktan sonra ne bekliyoruz dimi:)

Bi ara benimde yapmisligim var oyle gecelik mecelik entel dantel :) arada yapinca kesin ise yariyo ama her zmn gereksiz bi ozelligi kalmaz bencede.

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...

Canım .. Benim eşim çok gereksiz buluyor böyle şeyleri. Çeyiz zamanı Aldırmadı bile. Ben de hoşlanmıyorum kendimi pazarlıyor gibi bir his veriyor...

Bende tam tersi canim ya enerji patlamasi yasiyorum cocuklarimi uyutunca ya kendi bakimima vakit ayiriyorum ya da mutfaga dalip yemek yapiyorum. Seviyorum valla
Masallah çok seviyorum aslında enerjik insanları. Ben tez yoruluyorum hamilelikde. Adi zamanlarda o kadarda olmasamda bir şeyler yapıyorum

Masallah bebislere :) eskiden bana anlamsiz gelirdi sacma gelirdi cocuklardan sonra eslerin karilarini daha cok anne gibi gormeleri vs.
Yani acaba o eski cazibe kalmiyo mu? Ki bencede ayni olmuyor... 3 cocuktan sonra ne bekliyoruz dimi:)

Bi ara benimde yapmisligim var oyle gecelik mecelik entel dantel :) arada yapinca kesin ise yariyo ama her zmn gereksiz bi ozelligi kalmaz bencede.
Aslinda cocugum olmadan once de makyaj yapinca yapma bence dogal halin cok daha guzel diyordu ordan anlamaliydim anne gibi gordugunu sanmiyorum hic 3 cocuk annesi gibi durmuyorsun der durur. Ammaaaa su sık giyme konusunda haklisiniz bende bi sinir koyacagim canim kesin

Canım .. Benim eşim çok gereksiz buluyor böyle şeyleri. Çeyiz zamanı Aldırmadı bile. Ben de hoşlanmıyorum kendimi pazarlıyor gibi bir his veriyor...
Evet boyle hisseden bi kac kisiyi daha duymustum ben kendimi begenmeyi seviyorum sanirim yakisan seyleri giymeyi seviyorum bu bazen pijama bazen tayt bazen gecelik vs oluyor yani esimden ziyade ben seviyorum giyinmeyi esimde oyle soyleyince hevesimde kirildi acikcasii

Kuzenim tıpkı siz gibi(onun kocası odunsu bitki ama) güzel bir gecelik almış,dekolteli falan...
giyinip süslenmiş kocası gelmiş kapıyı açınca kuzenime bakmış bakmış bakmış,
“balkon kapısı açık kalmış üşütürsün git üstüne bir şey giy.”demiş :KK70:
O gün bugündür asla giymedi gecelik,resmen şalvarla dolaşıyor evde:-)

Back
X