• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle konusmamiz

Kuzenim tıpkı siz gibi(onun kocası odunsu bitki ama) güzel bir gecelik almış,dekolteli falan...
giyinip süslenmiş kocası gelmiş kapıyı açınca kuzenime bakmış bakmış bakmış,
“balkon kapısı açık kalmış üşütürsün git üstüne bir şey giy.”demiş :KK70:
O gün bugündür asla giymedi gecelik,resmen şalvarla dolaşıyor evde:-)
Yorumu okuduğumda yadıma düşdü; teze evlendiyimizde ben de çok süslenerdim, eşim sorurdu noldu nereye gidiyorsun? Hiçbir yere dediyimde gülümserdi derdi doğal haline aşığım :KK16:.

Kuzenim tıpkı siz gibi(onun kocası odunsu bitki ama) güzel bir gecelik almış,dekolteli falan...
giyinip süslenmiş kocası gelmiş kapıyı açınca kuzenime bakmış bakmış bakmış,
“balkon kapısı açık kalmış üşütürsün git üstüne bir şey giy.”demiş :KK70:
O gün bugündür asla giymedi gecelik,resmen şalvarla dolaşıyor evde:-)
Ayy o baya odunsuymus:KK70: valla bende o konusmadan sonra pijama forever diyorum:KK70:

Yorumu okuduğumda yadıma düşdü; teze evlendiyimizde ben de çok süslenerdim, eşim sorurdu noldu nereye gidiyorsun? Hiçbir yere dediyimde gülümserdi derdi doğal haline aşığım :KK16:.
Ahahaha bunlari okuduktan sonra esimi biraz daha insafli buldum:KK70:

Kimisi kocasını üstü çıplak seksi bulur kimisi de beyaz atletli. Zevk meselesi yani gayet de kibar dile getirmişse sorun yok bence

Bu cocuklarin yasida 3/2/1 en fazla ucunu uyutup bakim yapip susleniyosun saskinim dogrusu ben bijamalarimi zor giyiyorum kizim uyuyana kadar esim zaten uyumus olur genelde cocuklarini nadil uyutuyosun bence onlari anlat senden ogrenikecek cok sey oksa gerek kendine vakit ayirabiliyo olman cok guzel uc bebekle

Maşallah gerçekten
4 yılda 3 çocuk

7 yılda elde var sıfır
Bir tuhaf hissettim

Bazı erkekler sevmez
Bazı erkekler sevebilir

maşallah Allah bağışlasın ama 4 yılda nasıl 3 çocuk oldu. 4 yıl 48 aya tekabül eder. Hamilelikleriniz de 27 aya tekabül eder. Kalır orda 21 ay. E bu hamileliklerin ilk 1,5 ayı lohusalık. Ordan da gider 4,5 ay. Kalır size 16,5 ay. Bebeklerinizi hiç emzirmediniz mi? Ben buna takıldım. Sonuçta 5 aya kadar emzirseniz ek gıdaya geçiş bile 6.aydan başlıyor/

maşallah Allah bağışlasın ama 4 yılda nasıl 3 çocuk oldu. 4 yıl 48 aya tekabül eder. Hamilelikleriniz de 27 aya tekabül eder. Kalır orda 21 ay. E bu hamileliklerin ilk 1,5 ayı lohusalık. Ordan da gider 4,5 ay. Kalır size 16,5 ay. Bebeklerinizi hiç emzirmediniz mi? Ben buna takıldım. Sonuçta 5 aya kadar emzirseniz ek gıdaya geçiş bile 6.aydan başlıyor/
Ikinci bebegine 40iciktiktan sonra kazayla hamile kalmis, da 2.ye hamile kalip 3.ye nasil hemen hamile kaliyosa onu ben de anlamadim.Aman tovbe deyim 2.den sonra 3.de olur neyim kazayla daaa ayyy dusunemiom :d Allah olmayanlara versin olanlarimizi bagislasin..

Eşinizin dediğine sevinmelisiniz. Eşimde makyaj yapmamı hiç sevmez yakışmıyor sevmiyorum doğal halini seviyorum der ve ben hiç makyaj yapmam. Ama cildime iyi bakarım. Eşim de meraklı değildir öyle geceliğe falan pek ilgisini çekmez. Aramızda farklı bi Tutku var mesela aniden gelir yanıma. Öyle hazırlanmak çok saçma bence sanki sınava hazırlanır gibi şartlanmak.

Ikinci bebegine 40iciktiktan sonra kazayla hamile kalmis, da 2.ye hamile kalip 3.ye nasil hemen hamile kaliyosa onu ben de anlamadim.Aman tovbe deyim 2.den sonra 3.de olur neyim kazayla daaa ayyy dusunemiom :d Allah olmayanlara versin olanlarimizi bagislasin..
Eski konularına göre kızı 19 aylıkken diğer oğlu 9 aylıkmış ve hamileymiş. E kızı 10 aylıkken oğlunu doğurmuş. Küçük oğlunu da oğlu 10 aylıkken doğurmuş. E bu da eder 20 ay. Ama 3,5 ay eksik kalıyor :)
Ben pek anlayamadım ama hayırlısı :)

Eski konularına göre kızı 19 aylıkken diğer oğlu 9 aylıkmış ve hamileymiş. E kızı 10 aylıkken oğlunu doğurmuş. Küçük oğlunu da oğlu 10 aylıkken doğurmuş. E bu da eder 20 ay. Ama 3,5 ay eksik kalıyor :)
Kaç bilinmeyenli denklem bu :))
Bana da garip geldi ama üşendim hesaplamaya :D

Ama burada tanınmamak açısından kesin tarih ve ayrıntılar verilmiyor ki...Ondan kaynaklandığını düşünüyorum ben.

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...
ya bayildim enerjine. acaba yastanmi kaunaklaniuo Ben 30 m enerjm sifir bir cocugum var sadece bide. ya Sen uc bebek evinde tertemiz kendine de bakiyosun sirrin nedir? uc cocuk zor belki ama benm yasimda cok rahat edeceksin. vay be Ben 30tek cocugm var Sen daha 21 sn kendin cocuk sayilirsin ya nasil basediyosun masAllah sana . esin digal seviyomus bence daha guzel bu ya surekli bakimli olmani isteseudi.

Back
X