Eşimle konuşmuyoruz

Uykulu limon

Olanca sevda bir kalem de silinip gitti...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
626
1.246
28
37
Dün eşim saat 11 gibi annesine gitti bende oğlanı da götür bende temizlik yapayım biraz dedim tamam dedi gittiler
Akşam 5 gibi geldi oğlum tutturmuş kalacağım diye eşimde annesine durmazsa arkadan getirirsiniz demiş
Bana kalsın bizde akşam film falan izler biraz dışarda gezeriz dedi tamam dedim
Sonra sana iş buldum dedi
1600 tl alacaksın
1hafta sabah 8 akşam 4
1 hafta akşam 4 gece 11

1 hafta gece 12 sabah 8 çalışacakmışsın dedi

Otomotiv sektöründe sanayide fabrika da çalışacakmışım

Ben de istemiyorum dedim iş yerinden aradılar az bir iş var diye bana giderken en fazla 2 saate gelirim dedi
Giderken işe girmek zorundasın dedi
Bana yarın babam seni görüşmeye götürecek diye mesaj attı
Bende istemiyorum diye mesaj attım
Telefonda tartıştık ve gece gelmedi
Bugünde hiç aramadı mesajda atmadı
Bu işi istemiyorum çünkü sağlığım da psikolojimde iyi değil ayrıca kayınvalide me çocuğumu bırakmak istemiyorum
Ne yapacağımı şaşırdım

Tamam deyip görüşmeye gidip, sorulan sorulara abuk subuk cevaplar vererek işe alınmamanızı sağlayabilirdiniz. Top sizden çıkmış olurdu.

Maddi olarak ihtiyacınız varsa eşinizi haklı bulurum.

O da çalışıyormuş, hayat ve geçim müşterekse, ihtiyaç da varsa sağlığı bir kenara koyuyorum ama psikolojim iyi değil, babaanneye bırakmak istemiyorum gibi söylemler bence makul değil.

Ha vardiya olayı zor olur, o ayrı.

Çalışmanız gerekiyormu maddi olarak? İhtiyaç varsa daha olurlu çalışma saatleri olan yerler bakın o nasıl bi vardiya öyle çocuklu kadına? Hemde istemiyorken!

Dayatma yapılarak çalıştırılan yada çalıştırılmayan kadınlara üzülüyorum. Allah akıl fikir versin bu erkeklere.

Çalışmanız gerekiyormu maddi olarak? İhtiyaç varsa daha olurlu çalışma saatleri olan yerler bakın o nasıl bi vardiya öyle çocuklu kadına? Hemde istemiyorken!

Dayatma yapılarak çalıştırılan yada çalıştırılmayan kadınlara üzülüyorum. Allah akıl fikir versin bu erkeklere.
Bu işi istemiyorum bir iş buldum çay yapıp yemek dağıtacağım sabah 8 akşam 6 1200 tl maaş ama eşim o işi istemiyor

Tamam deyip görüşmeye gidip, sorulan sorulara abuk subuk cevaplar vererek işe alınmamanızı sağlayabilirdiniz. Top sizden çıkmış olurdu.

Maddi olarak ihtiyacınız varsa eşinizi haklı bulurum.

O da çalışıyormuş, hayat ve geçim müşterekse, ihtiyaç da varsa sağlığı bir kenara koyuyorum ama psikolojim iyi değil, babaanneye bırakmak istemiyorum gibi söylemler bence makul değil.

Ha vardiya olayı zor olur, o ayrı.
Vardiya lı bi işe dayanamam

Çalışmak mesele değil ama bu tür bi iş değil gece çalışamam oğlumu en azından akşamları görmek istiyorum gece evimde uyumak istiyorum
Eger bu yuzden calışmak istemiyor ve eşinize de düzgünce açıkladıysanız çok itici bi tavır eşinizin yaptığı. Gerçi çalışmak zorundasın lafı her türlü itici bence.

Bir kadının çalışması çok doğru ve iyi birşey.Ancak buna erkek karar veremez.Kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz çocuğuna bakar.bir erkek de evlendiyse kadının çalışma kararına da çalışmama kararına da saygı duyup evine ekmeğini getirir.
Haklısınız, ödün vermeyin ve güzelce açıklayın bunu.

Eger bu yuzden calışmak istemiyor ve eşinize de düzgünce açıkladıysanız çok itici bi tavır eşinizin yaptığı. Gerçi çalışmak zorundasın lafı her türlü itici bence.
Ona çok kırıldım dün gece oğlum babaannesinde kaldı ben de geceleri çok korkarım bunu biliyor gel diye çağırdım ama gelmedi

Her zaman savunduğum şey bir anne asla çalışmaya mecbur olmamalı. Kendi isterse, çocuğuyla ilgilenmeye engel olmayacak şartlarda çalışmalı. Eşin birilerinden akıl almış bence emin ol. 'Babam götürecek' demesi bile buna işaret.
Şu anda çalışmak istesen bile eşinin bu saygısız tutumu için kabul etme. Sen annesin vardiyalı çalışmak sana göre değil. Yaptırıma boyun eğme.

Bu işi istemiyorum bir iş buldum çay yapıp yemek dağıtacağım sabah 8 akşam 6 1200 tl maaş ama eşim o işi istemiyor
Neden?
Kendi kafasına göre sizi çalıştırmak istemek nedir ya. Siz zaten çalışacakmışsınız. Üç beş kuruş fazla olsun diye vardiyalarda öı süründürecek?

Back
X